uscaciune [V]
postez aici un mesaj al unei prietene ce intra mai greu pe internet, in speranta ca una dintre voi o poate ajuta. va multumesc!
Trebuie sa va spun ca am ramas impresionata de puterea si staruinta voastra si va tin la toate pumnii!
Problema mea nu este atat de grava dar pt mine este .... importanta.
Dupa ce am luat anticonceptionale patru ani si apoi un an geluri si creme spermicide, de doua luni incerc sa raman insarcinata. Nu stiu daca este de la spermicide sau de la altceva dar acum nu mai reusesc nicicum sa realizez o lubrifiere acceptabila, atat de necesara in timpul actului :-(( Cu cremele alea era atat de simplu dar ar fi chiar ridicol sa incerc sa fac un bebe folosind un spermicid. La farmacie, fie se uita la mine ca la o alta aia fie imi ofera tot felul de chestii colorate si declarat parfumate. Am incercat cu unguent de galbenele dar sotul meu nu-l suporta si, va dati seama, nu-i momentul potrivit de explicatii. De fapt a devenit din ce in ce mai stresant!
A mai patit cineva asa ceva?
Cu multumiri,
ALINA
Raspunsuri
Tinabeve spune:
Eu am patit, tot dupa ce am luat anticonceptionale timp de 5 ani de zile. Am fost la gineco si mi-a fost recomandata crema Colpotrophyne. Sper ca am scris-o corect, daca nu, voi reveni pe seara, cind ajung acasa, cu numele ei corect. Sper sa-ti foloseasca!
Tina
Speranta moare ultima.
martha78 spune:
Si eu am acea senzatie de uscaciune si chiar ma deranjeaza pentru ca nu este deloc placut
Tina, cum ai folosit crema Colpotrophyne? Se aplica doar la suprafata sau se poate introduce si in interior?
Mihaela
Gabela spune:
De ce nu suporta sotul crema de galbenele?? Ce rau poate sa-i faca? Sa incerce sa creeze un joc erotic din toata afacerea asta cu intinsul cremei si poate ca o va suporta apoi... Eu cred ca era buna ideea ei, sa foloseasca amandoi crema de galbenele... Eu am cateodata o reactie ca de alergie, nu de uscaciune, in urma actului, si am observat ca atunci cand folosim aceasta crema este ok.
Gabela
Tinabeve spune:
Sa revenim...
IN primul rind am scris-o cu Y si trebuia cu I, asa ca numele corect este COLPOTROPHINE, este produsa de Theramex, in Monaco si este un tub de 15 g ce contine ca substanta activa 1g de promestrin la 100g de crema. Se aplica vaginal, adica inauntru.
Din pacate nu mai am prospectul sa va pot spune mai multe si despre contraindicatii,dar va poate ajuta orice farmacista. Crema a costat un pic peste 100.000 lei anul trecut in vara.
Cu acelasi nume se gasesc si ovule. Poate ca ar fi mai usor de folosit. Eu am luat asta , pt. ca asa mi-a inndicat medicul.
Am avut reteta, dar cred ca se poate elibera si fara.
Sper sa va fi fost de folos, pupici, Tina
Speranta moare ultima.