O-zone sau cam asa.....
Raspunsuri - Pagina 5
anangel_lexi spune:
Si pe mine m-a impresionat succesul O-Zone, nu m-as fi asteptat. Mai ales ca textului la Dragostea din Tei nu prea-i gasesc nici o logica, dar melodiile de la O-Zone toate sunt frumoase si nu ma mir ca prind la public. Totusi preferata mea de la O-Zone ramane "Numai tu" cu care de altfel cred ca s-au lansat. Oricum bravo lor!
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
Adela spune:
Saptamana asta O-zone pe locul 1 in Elvetia!
http://swisscharts.com/weekchart.asp?cat=s
~~Adela &Julia
symaco spune:
eu sunt foarte mandra de o-zonii nostri!
de cate ori ii vad pe viva sau mtv...imi cau dau lacrimile!
ralu03 spune:
O-zone in sus si O-zone in jos! Nu zic ca nu-s buni, doar sunt moldoveni de-ai mei (chiar daca din Republica Moldova), dar muzica e "usurica", daca vreti oameni cu adevarat talentati, si mai ales care au adus un stil propriu in muzica, cel putin eu asa cred, sunt Zdob si Zdub, tot moldoveni ca si O-zone, dar stilul e total diferit, mai mult rock combinat cu accente etno, dar etno de buna calitate, nu in stilul formatiei "Etno" .
Ce ziceti de melodia "DJ Vasile"?
Chuny spune:
Excelenta faza!!! A folosit-o si Andrei Gheorghe intr-o emisiune si a fost bestial.
Morala: nu ascultati O-Zone ca ajungeti ca neamtzu' asta!!!
Sibylle
desprecopii spune:
Azi am trait o revelatie! Niciodata nu am vazut vreun cantec romanesc la MTVul Olandez - dar azi am vazut 2-ua. Primul a fost Haiducii (varianta tehno - interensanta !) si dupa 15 minute O-zone....(draguti baietii!)
Super am dat volumul la maxim sa auda vecinii! Bravo! As vrea sa aud mai des asa ceva.
Alo - sunt eu... un haiduc...
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.