La France (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Va salut si eu pe toate. Sunt în sesiune si de asta nu prea mai am timp sa scriu foarte multe. Dar citesc ceea ce scrieti. In plus am mai gasit niste joburi mici, dar multe si ma ocup...din fericire. Va pup.

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

o iau pe rand:
Mi-a trecut, nu mai sunt bolnava, dar azi a trebuit sa recuperez la serviciu orele de ieri (am lucrat si dimineata, deci sunt franta). Multumesc fetelor care s-au gandit la mine.

Nadine, ma bucur pentru tine si, cum ti-am mai spus, sunt sigura ca in curand vei reusi si sa te exprimi in franceza, nu doar sa scrii. Iar faptul ca ai gasit la curs multi arabi si africani nu trebuie sa te sperie in nici un fel: e normal, pe undeva, doar suntem in Franta :-) Vietnamezi nu erau ?!?
Si ei ca si tine sunt acolo sa invete, pe urma... fiecare dupa posibilitati. Eui ti doresc insa sa gasesti pe cineva cu care sa te intelegi bine, sa incercati sa comunicati... va veni si asta, te asigur! Succes!

Oana: si eu ca si tine sunt in asteptarea confirmarii sau a infirmarii pentru sambata (dar eu nu sunt suparata! Nici tu de fapt, nu-i asa???)
Eu, cum am mai spus, sunt dispo, deci daca e sa ne intalnim din nou, nici o problema. Daca nu, imi fac alt program si-o lasam pe alta data, ca n-au intrat zilele-n sac.

O seara buna!
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Merci, Lulu, esti tare draguta!Ma bucur ca ti-ai revenit! Iti dai seama ca nu fac o pasiune contra acestora, dar spuneam si eu asa, ca nu am fost obisnuita sa stau atata timp langa ei si la inceput m-a socat;dar, in fond sunt simpatici; si eu am avut un turculet in clasa, negru, negru,cu parul cret, dar tare simpatic, il adoram!
Va pup si va doresc o seara buna!

Repotajul de pe arte s-a anulat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu, Lulu, nu sunt suparata, dar vroiam sa stiu daca ne facem alt program.
Sibylle, esti o scumpa! Asa fata frumoasa, si tu nu te-ai aratat la fata? Ca si sotul! Sa fiti sanatosi amandoi, ca frumosi sunteti, si sa aveti parte de tot ce este mai bun in viata!

oana si bb din burtica (8 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Nadia daca chiar esti hotarita sa faci ceva calificari in franta ,cind te mai duci inapoi in ro . du-te acolo la tine la fostul serviciu ,si cerele o adeverinta din care sa reiasa norma de ore lucrata pe o luna in timpul cit ai lucrat la ei ,daca vrei i-ti trimit eu o fotocopie dupa a mea sa vezi cam cum trebuie sa arate ,ei bine si cu aceasta dovada in momentul cind vei fi in franta cu carte de sejur si inscrisa la ANPE si ASSEDIC o sa ai dreptul sa faci cursuri si sa fii platita ,bon! daca n-am fost prea clara scrie-mi pe personala sa vorbim .
In rest voi ce mai faceti?

Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542

Mergi la inceput

Oana, cu mine vorbeai? Despre ce vorbesti, ca stau si ma mir ca prostul??? Dar complimentele mi-au placut, sper ca erau pt mine.

Sibylle

Mergi la inceput

Am vazut si eu o poza la Albumul mireselor si mi-a placut de o fata micuta de acolo! Si culmea, mai e si frantuzoiaca de-a noastra! Hai sa-ti zic ca si George e fanul tau!

Mergi la inceput

Intre timp m-am prins si eu. Oana, multumesc din suflet de complimente, dar sa stii ca figura din poza nu e "starea mea generala" . Insa în ziua nuntii fiecare femeie e cea mai frumoasa. Te-am pupat!

Sibylle

Mergi la inceput

Figura nu o fi a ta, dar mie mi-a placut de tine si de sot! Nu am zis ca nu sunt frumoase toate miresele, asa este, dar tu esti scumpa prin simplul fapt ca ai o fata de copilas! Te pup si eu!
P.S. Fetelor, sa nu va speriati ca nu a inceput sa ma atraga fetele (inca), dar trebuia sa lamuresc fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenna spune:

Of… de ceva timp incerc sa ma conectez si nu prea pot…

Sa incerc si eu marea cu degetul ? :-) Uite, incerc… Salutare la toata lumea… Ma numesc Elena…
Forumul mi-a fost recomandat de o prietena comuna… ea zicand-mi ca fetele de aici, sigur ma pot ajuta, informa, sfatui… impartasi din propria experienta…

Deci, dragele mele… urmeaza sa ma casatoresc curand in Franta… Cineva de aici spunea ca asteapta sa se rezolve problema cu actele de casatorie, daca nu expira cele 3 luni… dar, incep sa ma intreb, sunt probleme in privinta casatoriei ? eu ma gandeam ca asta ar fi cel mai simplu… in orice caz trebuie sa ma misc repede ca apoi sa-mi rezolv si celelalte probleme… carte de sejur, lucru eventual etc…

Am citit si o discutie referitoare la calificari, recunoasterea, «echivalarea» diplomelor – chiar sunt interesata … cineva chiar vorbea si de ANPE, AFPA… sunt interesata si eu de chestiile astea… si fiind inca in Romania as vrea sa stiu ce pot lua cu mine de aici inca… ce trebuie sa cer… etc… Va multumesc mult, mult de tot daca ma indrumati putin… :-)

Daca ma puteti ajuta cu sfaturi, idei, impresii… ce probleme ati intampinat voi, ce idei mai au unii functionari romani sau francezi, va raman profund recunoscatoare…. :-) Daca e o tema prea generala, o sa incerc sa ma gandesc la cateva intrebari mai specifice…
Pour instant, caut pe Internet… intreb aici si acolo…

Voi merge la Bordeaux… e cineva de pe forum din regiune ?
In orice caz voi incerca in masura posibilitatilor sa va citesc in continuare… De scris nu stiu daca voi avea foarte mult timp, cel putin o perioada…

O zi minunata la toata lumea… :-)
Elena

Mergi la inceput