La France (11)
Raspunsuri - Pagina 12
Aurelia spune:
Prima si prima ecografie mi-au facut-o la 8 saptamini, asta pentru ca aveam ceva dureri pe la burtica si mi se lasau in jos pe picior din cind in cind.
Fate ca te doare burtica si ca nu sti ce se intimpla si te vor trimite imediat la eco, ai sa vezi!!!
Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542
Corina spune:
Prima ecografie am facut-o la 10 saptamini!A doua la 5 luni,eco morfologica ,si ultima la 8 luni.
Am mai facut citeva la consultatiile lunare,dar asa mai scurte.
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
Aurelia spune:
Mai fetelor dragelor care sinteti abonate la ADSL spuneti-mi si mie cu care sa-i schimb pe AOL caci i-mi expira cele trei luni de promotie si ma pun acum sa platesc 35 de euros pentru 512k si nu-mi convine deloc ,ia spuneti-mi si voi care sinteti abonate cit dati pe luna si la cine ,de care sinteti voi mai multumite asa ca abonament ,eu tohmai eram incintata de FREE cu 29,99 pe luna la 1024k si telefon gratis(asta pentru ca eu nu sint in zona degrupata)si cind ma hotarisi sa schimb cu astia il vad pe Antoniu George (de pe lista franta-ro)ca pune un mesaj pe lista cum ca directorul ,s-au presedintele de la FREE este in puscarie ,arestat!!!!!
"Xavier Niel, président d'Iliad, maison-mère de Free, a été mis en
examen et placé en détention provisoire pour abus de biens sociaux et
proxénétisme."
Dar trebuie sa -mi ziceti repejor ca trebuie sa sun si sa schimb pina pe 1 iunie ,va pupic pe toate!
Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542
Samsara7 spune:
Otilia, pai ai dreptul la pasaport frantuzesc daca nu esti cetatean francez?
Alina, am depus dosarul in aprilie trecut, si mi-au cerut transcrierea casatoriei! Cand a fost vorba de certificat, aceeasi treaba, aceleasi explicatii ca de obicei! A intrebat pe cealalta colega care i-a zis ca exista un dosar cu sistemul de stare civila pt fiecare tara! A cautat si a gasit, asta a fost! daca nu, ceream cu seful sau faceam iar scrisoare la procurorul general. Dar la toate primariile unde am fost cu prietene patite sa explic pt ele (ca, deh, ma dadusem mare cu ce mi e intmplase mie la casatorie) am rezolvat cu vorba; uneia i-am scos certificatul oprit in urma cu 1 an la mariaj, chiar daca m-am lovit la inceput de mutre acre. Explicatiile, lungi e adevarat si sustinute, au fost de ajuns.
Acum nu iti pot spune decat ce mi s-a intamplat mie! La depunerea dosarului mi s-a cerut transcrierea, la consulat pt pasaport de asemenea. Ca experienta voastra poate fi alta, nu zic ba!
Eu una mi-am facut transcrierea si nu imi pare rau!
Michaela
Samsara7 spune:
Fetelor, cat dureaza pana fata o pisica "gravida"? Ca eu cred ca Mimi a mea va avea pui. E vreo aspiranta aici pe Coasta de Azur la un nou membru de familie (afara de Lulu care stiu ca are un alergic acasa)?
Michaela
delphin spune:
Eu Am ADSL la Tiscali cu 20€ pe luna, de 512, dar ei acum fac de 2048kb cu 30€, ma gandesc sa schimb. Sunt foarte multumita de prestatii, sunt de 4 ani la ei.Trage un ochi pe www. tiscali .fr, Aurelia.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
lu.more spune:
Aurelia, noi suntem la télé2, tot cu 512 si cu 17 € / luna si suntem foarte multumiti
Detalii la www.tele2.fr
Buna dimineata, Franta, si o zi frumoasa!
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
oana cretu spune:
Buna dimineata, fetelor!
Eu sunt un pic cam nauca caci am facut ordine aseara pana la ora 12 (de la ora 9) si trebuie sa plec si la munca. Sper sa nu se supere bebe si sa imi faca vreo surpriza proasta, ca nu vreau. Ii promit ca de acum incolo stau cuminte.
Michaela, daca Mimi a ta vroia sa faca puisori mai devreme, nu mai faceam eu bebe. Glumesc! Eu tare as vrea, dar acum nu pot!
Merci, Corina si Aurelia! Nu vreau mai devreme, Auras, caci cred ca o sa platesc eu ecografiile, dar vroiam sa vad daca nu m-a chemat pe mine prea tarziu la 12 saptamani.
Va pup!
oana si bb din burtica (9 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
lu.more spune:
quote:
Originally posted by nadine2004
... cand a auzit ca sunt din Romania, m-a tratat cu spatele; muream de nervi!( Eu nu sunt prea indrazneata, dar acum mi-am impus sa spun, sa vb, prost, dar macar sa se auda ca stiu de Da Vinci si alte chestii de care fr habar nu au).Si, lucrad in grupa cu ea si vazand ca e ceva de capul meu, m-a intrebat ce studii am facut in Ro; ii spusei ca am facut universitatea, si si-a schimbat doamna parerea pe parcurs, de m-a si laudat ca am scris foarte bine un text!
Doamne, ce greu e sa stii, dar mai ales sa simti ca tara ta e privita asa urat! Noroc ca mai reusesc si cativa francezi ca cunoasca adevaratii romani si sa-si schimbe putin parerea!
va pup
Ai dreptate, Nadine, de multe ori ne facem (cu totii) o parere gresita despre ceva sau cineva si o tinem asa pana cand ni se dovedeste contrariul!
Francezii au parerea pe care o au despre romani, din cauza catorva "specimene " care ies in fata, si lasa o imagine negativa. Lor nu le e rusine sa faca ce fac, iar noi, ceilalti, trebui sa suportam si sa acceptam sa fim bagati in aceeasi oala?!?...
... Fiindca oamenii cu bun simt, asa ca noi toate de aici, stam linistiti in banca noastra, dar eu cred ca facem o greseala.
Eu cred ca trebuie sa le "sarim si noi in ochi", sa le dovedim ca se inseala, ca romanii nu sunt toti cum cred unii ca sunt.
Vorba aia... "nu se vede padurea din cauza uscaturilor". Daca uscaturile nu le putem inlatura, macar sa facem noi, "copacii sanatosi", sa se vada frumusetea padurii! Depinde de noi si putem s-o facem, totul e sa scoatem capul la iveala, sa ne impunem, sa le aratam... nu doar ca suntem mai buni ca alti romani pe care-i vad ei prin intersectii, dar ca suntem mai buni decat multi francezi de la mama lor de acasa!
Cu bine, va pup
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
Corina spune:
Aura ,noi sintem la 9Telecom si platim 14.95euro pentru 512k.
Barbatu-meu ar vrea o pisica,dar cred ca sintem cam departe!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!