Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

ia-n uite cine stie, brava si multam pentru detalii laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Anamaria, iti multumesc pt creditul acordat!

Laura O, la pensie poti iesi (pt Social Security) la 62 de ani, dar cu penalizare, tata a iesit asa. Abia la 65 de ani primesti Medicare, si ala depinde de statul in care locuiesti. Incepand de anul trecut in NJ trebuie sa platesti $50 pe luna ca sa-ti acopere vizite medicale, altfel se da doar pt urgente. Nu acopera medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

veve, te mai intreb odata, ca poate n-ai vazut: esti sigura ca avocata care vi l-a recomandat pe ala pentru problema cu depasirea n-a facut fro incurcatura? nu de alta, da' ai putea s-o freci pana iti rezolva .

nu stiu sigur daca ma ignori sau esti prea ocupata cu al' mic, ccc ca vazui io ca si al-data m-ai ocolit cand te-am intrebat ceva direct si ce ma gandii acu': sa intreb fata,oi fi suparat-o vreodata cu ceva si nu stiu

Mergi la inceput

Cu placere Cleo. Ma umflu si io in pene cu ceva. AM uitat sa va zic ca puteti directiona investitiile cum vreti voi, in functie bineinteles, de ce funds si stocks ofera compania- de fapt planul e intotdeauna administrat de o firma dinafara, gen Fidelity, Hewitt sau Cigna- or mai fii si altele da' chiar pe toate nu le stiu. COmpania contracteaza cu ei si contra unui fee anual se ocupa de 401k.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

LauraT, sa stii ca m-am mai descaltat! Multumim frumos!
Ce sa-ti fac, tu te-ai oferit, cand o face sotu' demersurile concrete o sa te mai intreb!

Mergi la inceput

Cu cea mai mare placere, tizo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

fetele frumoasele, eu am fost la un advisor de la american express si am inteles cu mintea mea ne-dedata la chestii ecomonice ca IRA e mult mai bun decat 401K. Laura T, poti sa ne mai zici tu odata de ce? ca eu am uitat.

Veveritule iubit, ooooof! iti doresc sa rezolvi cumva cat mai repede

Ina, daca ai avut revizie la masina anul trecut sau asta si totul a fost okay, eu zic sa te incumeti cu a ta spre Canada. mergi si tu pe banda lenesilor, ca sa n-o fortezi si fa pauze dese. calatorie placuta

Llaura, se zice asa "ce le stii tu pe toate ca un popa de tara" :)))

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Buna!
Am si eu o intrebare, poate ma ajutati voi.Noi suntem de putina vreme aici(in august facem un an) si amandoi ne facem doctoratul la universitate.Am aplicat la o carte de credit pentru studenti si ni s-a refuzat pe motiv ca nu avem credit history.Ce sa facem?Cum facem credit history aici daca nu avem carte de credit?
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

OOps! IRA ce e, ca chiar n-am auzit..
(Eu nu ma pricep la bani si hartii deloc, e greu, nene! In Romania aveam mai multe joburi si in consecinta faceam declaratie de venit; aveam o colega contabila, dragutza, calma si buna, a cedat pana la urma, mi-a zis ti-o fac eu, dureaza mai putin si-mi protejez si nervii, si nu faceam prima data....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Merci, Conchita! Dar n-am facut inca verificare! Ca n-o am decat din Dec.2003 si poate nu si-a aratat toate "bubele". Dar sa vad si ce zice consortul, desi si el e nehotarat. Doamne'ajuta, ce sa zic altceva!

Mergi la inceput