Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (19)
Raspunsuri - Pagina 2
Laura Takacs spune:
Alinuta, sa nu ti-o deochi! E tare dulce si frumusica!
Laura O, Calin are alta pereche de nasi si a fost botezat la ortodocsi in New York. Aici unde stam nu este biserica ortodoxa.
aida_o spune:
mey fetelor, dar ce de copii frumosi aveti... sa va traiasca! asa mi se face o pofta sa pun si eu de unul imi faceti pofta...
oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date
lucia_cs spune:
Aida_o sa stii ca si mie-mi este pofta sa fac unul, dar deocamdata ma chinui, si nimic, nu iese nimic, nici macar ceva nu prea frumos.
Lucia sotia lui Csaba.
lexi spune:
neatza, fetele!
E p-aicea o ninsoare de pufuletzi de plopuletzi, ca te tot intrebi de ce nu-ti poti deschide ochii la maxim si, cand reusesti, sunt injectati si plangaciosi. Io n-am probleme cu alergiile si lacrimile fara motiv intemeiat, dar am in jur gramezi de persoane care, odata ajunsi pe pamantul fagaduintei, s-au procopsit cu steclutza de claritine si kleenexul la purtator. La voi cum fu?
Aveti niste bebei/copii/tineigeari (mi-aduc aminte de o poza c-o limuzina) deosebiti, frumosi si veseli, nu trebuie sa va iau personal cu laudele, ca va stiti ce-aveti in batatura. :-)
Laura, luatul motzului banuiesc ca va coincide cu implinirea unui anisor, nu? Si atunci ii poti cumpara orice e potrivit pentru varsta lui, bebelinul meu a primit, la aceeasi ocazie, niste jucarele mai "destepte" (zic producatorii, gen Lamaze si alte astea laudate), mult-prea-ocupatoare-de-spatiu (zice mami), taaaare interesante si mai frumoase ca ale mele (zice juniorul, care il pacaleste repede pe bebelin si i le ia). Au mai fost ceva hainute pentru vara si ceva ce m-a uns pe suflet, ca s-a mai gandit cineva si la mine, printre toti piticii sarbatoriti, un parfumel doar pentru sufletelul meu. Asa ca, daca tii la mami de bebelin curand scapator de motz, ia-i macar o crema de maini, sa-si mai simta si ea crapaturile acoperite. :-)
lexi spune:
M-am luat cu pufuletii si am uitat sa-i spun sotiei lu' Csaba despre biletele de avion; incearca un email la
daniela@usitravel.com
Noi am luat bilete ieftine si bune. Creca mai baga.
Laura _Oprescu spune:
sa stii , lexi,ca ai dreptate...o sa tin cont!
multumesc ,fetele!
oare v-am mai zis ca l-am inscris pe Rares la basketball? daca da, e clar , sunt pe duca ...uit d ela mana la gura...ultima faza...daca nu...mai am o sansa...pup la voi
iubibubi spune:
Laura_T, felicitari pentru botez! Superbe pozele!
Alinuta, gargarita ta e o minune, are niste oooochi, muah!
Laura_O, nu ne-ai zis de baschet pt. ca io nu stiam :))
Anamaria, esti ok?
si acum despre noi :)). sa va spun ultima poznasie a lui Andrei: ce credeti voi c-am gasit azi-dimineata in sertarul cu chiloti? un... carnat... d-ala polska kielbasa... era inca rece si in tzipla, altfel il terminam definitiv! pe Andrei, adica :)) nu de alta, dar erau victoria's secret :)) in schimb, micutzul mi-a pus deodorantul in frigider, probabil ca sa nu observ locul gol...
va pupez.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi