Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Oh, da, si eu le urez la toti puiutii La Multi Ani si sanatate multa!
Ciuf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

1 Iunie-Ziua Copiilor
La multi ani pentru toti ingerasii
Sanatosi si fericiti oriunde ar fi ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

buna dupa masa lume

anamaria, brava, imi pare bine ca ai vesti bune, iti tin pumnii in continuare.
oaa_b, fii barbata, zoe!
cornelia, ce post( specific) cauta prietenul tau? i-am spus lui sorin, o sa intrebe la el la co.si lanseaza intrebari si pe la altii.nu se stie niciodata..

eu am decis ca nu mai incerc sa scap de jury duty, tre sa fie o experienta interesanta.
mi s-a facut pielea de gaina la vestea accidentului din tara. iar azi-dimineata sotamiu(oana ) mi-a spus ca fetita de 15 ani a unui coleg a avut accident de masina in w/e si e paralizata de la mijloc in jos

pe o nota mai vesela, la multi ani tuturor copiilor nostri, se fie sanatosi iar noi sa ne bucuram din lin de ei
ma duc s-o sun si eu pe maica-mea, azi sunt 30 de ani de cand a plecat din tara si am ramas singura pe peronul garii de nord cu ochii dupa trenul ce o ducea in austria. desi cu mari sacrificii, a fost cel mai frumos cadou pe care mi l-a facut de ziua copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eh, m-am intors de la HSG, multumaxim de imbarbatari, doare si nu prea cre' ca mai mult m-am rasfatat.
Apropos de juryduty, nashu' nostru a fost la o chestie din asta (nu mai tin minte subiectul) si lui i se pare o experienta interesanta.
La Multi Ani tuturor copilasilor.

Oana_B

Mergi la inceput