1 Iunie-Ziua Copiilor
La multi ani pentru toti ingerasii
Sanatosi si fericiti oriunde ar fi ei.
buna dupa masa lume
anamaria, brava, imi pare bine ca ai vesti bune, iti tin pumnii in continuare.
oaa_b, fii barbata, zoe!
cornelia, ce post( specific) cauta prietenul tau? i-am spus lui sorin, o sa intrebe la el la co.si lanseaza intrebari si pe la altii.nu se stie niciodata..
eu am decis ca nu mai incerc sa scap de jury duty, tre sa fie o experienta interesanta.
mi s-a facut pielea de gaina la vestea accidentului din tara. iar azi-dimineata sotamiu(oana ) mi-a spus ca fetita de 15 ani a unui coleg a avut accident de masina in w/e si e paralizata de la mijloc in jos
pe o nota mai vesela, la multi ani tuturor copiilor nostri, se fie sanatosi iar noi sa ne bucuram din lin de ei
ma duc s-o sun si eu pe maica-mea, azi sunt 30 de ani de cand a plecat din tara si am ramas singura pe peronul garii de nord cu ochii dupa trenul ce o ducea in austria. desi cu mari sacrificii, a fost cel mai frumos cadou pe care mi l-a facut de ziua copilului.
Eh, m-am intors de la HSG, multumaxim de imbarbatari, doare si nu prea cre' ca mai mult m-am rasfatat.
Apropos de juryduty, nashu' nostru a fost la o chestie din asta (nu mai tin minte subiectul) si lui i se pare o experienta interesanta.
La Multi Ani tuturor copilasilor.
Oana_B