Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (19)
Raspunsuri - Pagina 12
adivio spune:
Super site-ul despre emigrare, dar zi ceva si de mine, ca eu am venit cu viza de turist.Am reusit cu inchiriatul, am deschis si cont de saving la Chase ( cu peripetii, dar am rezolvat, dar ce-i mai imp, adica SSN si driver licence, ioc.
Please, help si pe aici un pic
Llaura spune:
Ce faceti, maica, economie la tastatura? hai ca sunt tastaturi si cu un dolar, apasati si voi toate butoanele sa inteleaga si mam'mare despre ce e vorba in propozitie!
Va pup si va urez distractie buna la memorial day!
PS> sotu', normal, este la servici
mn spune:
netza fetelor,
o zi ca in povesti aici in chicago....ma rog..ca si din povestile de groaza...ploua si este urit. Stau si ma intreb oare nu ar fi bine ca si zilele libere sa fie date in functie de vreme?!
Am asteptat de vreo 2 luni dupa Memorial Day..si acu' stau si ma uit cum ploua in loc sa mergem la niste mici/gratare si bere...
Semnez condica aici si va spun la toate sarbatori fericite (Rusale pentru cei care tin, sau Memorial Day pentru restul) si sper ca vremea pe la voi sa fie mai buna!!!
--
mn...o fetiza somnoroasa din cauza vremi...
Veve spune:
Dau vreme insorita si frumoasa contra companie la gratare si bericioaice!
Fetita somnoroasa,
da' de-un gratarel la New Hampshire ce zici???La noi e soaaare si placuuuut,frigideru plin de costite,carnite de mici,pulpite,carnaciori...si sotzu-i la serviciu.Gratar io cu mama si copiii??Mai bine lasa...Aveti vreunu drum prin padure?Treceti si pe la noi!
Acu' ma rog sa tina vremea pana sambata viitoare s-o punem si noi de-un gratarel...Asta-n loc de party pentru botezul piticului (joi il botezam pe croko...la Boston...careva prin zona??)...Ce party?cu cine?....Taaare-s mic si necajit!...Da' macar e soare!
Irina,veve & croko
andabrro spune:
veve, je suis in boston ! si la fel de fara companie. ia zi, facem un gratar dupa botez ?
cum luam legatura ?
Veve spune:
Amanda,io nu locuiesc in Boston;acolo botezam copilutzu (de fapt in Wakefield),ca-i cea mai apropiata biserica romaneasca.Si chiar facem gratarel pe 5...Daca esti dispusa sa conduci 2 ore jumate,da un semn...te-asteptam!
Irina,veve & croko
andabrro spune:
credeam ca-l botezi in boston ... care-i la vreo 20 de min. de mine si m-as fi infiintat in audienta; gratarul era invitatie la mine, wishful thinking .
sotul meu zice ca wakefieldul e la 15-20 min si el, deci ar fi o sansa teoretica sa ajung la biserica ... daca plec cu 2 ore mai inainte, sa am timp sa ma ratacesc si dez-ratacesc (sint o uber-catastrofa). deci daca dai vreo ora ...
pina-n conway nu ma prinzi pe mine conducind!! nu-s suficient de viteaza, singura sansa ar fi mari-ul dar el e mereu ocupat.
mn spune:
fetele din Indiana...cum sunteti?
noi am scapat ok, doar cativa copaci afectati. Am pierdut doar vreo 30 minute sa eliberam strada sa poata trece masinile si sa poata sa se scurga apa. In rest toata lumea in zona este ok.
Sper ca toata lumea este bine si ca miine va fi o vreme mai domoala..
--
mn..fetitza pompier...
Laura _Oprescu spune:
la noi plouaaaaaaaaa....dar pare ok ...pana maine cand ne dam seama,speram ca va fi bine...