andive

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Scarmanus,

ca sa raspund la intrebarea ta,
cred ca reteta pe care ai dat-o e pentru anghinare intr-adevar (in franceza = artichaut), arata ca o tulpina foarte scurta si deasupra frunzele (de culoare verde inchis) ca o coroana de copac,

in timp ce andivele sint alb-galbui, in forma de obuz as zice.

If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cica spune:

Prima data cand am mancat andive..a fost in Franta..si le-am mancat facute la cuptor cu sos Bechamel si cascaval!!O nebunie!!Se fierb andivele...si se scurg bine..se pun intr-tava se face sosul alb separat si se adauga peste andive, se da la cuptor!Se rade casacaval deasupra sa iasa o crusta crocanta!Pofta buna!yami!

Mergi la inceput