cadou!!!

cadou!!! | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

buna fetele!

am o mica problema!peste o saptamana mergem la petrecerea unor persoane importante pt noi-este ziua Ei-si as vrea sa ne pregatim cu un cadoul frumos,impresionant,de suflet,avand in vedere ca ceva "necesar" nu prea pot cumpara.oamenii sunt ceea ce se numeste "miliardar" si...in fine!ma gandisem la o icoana frumoasa din argint,dar teama mea cea mare este sa nu se mai trezeasca cineva sa cumpere asa ceva,ca-i cam la moda!chiar vreau sa le facem placere si sa isi aminteasca cu drag de obiectul respectiv!
aveti vreo idee?

Alexandra mare si Alexandra mica...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

pai spune intai cati bani pui la bataie!

(daca te razgandesti cu icoana, am un prieten, f bun pictor, arunca un ochi: http://www.aiudonline.ro/artisti/ioanpopa/index.php?page=6 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

pai stiu eu?maxim 2 mil...ca vreau sa fac si un cos de flori si costa o gramada de bani si ala!

Mergi la inceput

hmhm... pai o icoana e destul de scumpa, sa stii... am vazut ca voiai sa-i iei una in argint... iti imaginezi cat ar fi costat aia?!;)

oki, daca te hotarasti, iau eu legatura cu prietenul meu, da?! eu cred ca tot o icoana as lua, daca as fi in locul tau... e ceva de valoare, si chiar daca primeste doua, nu-i nimic, cu atat mai bine! daca e miliardar are o casa mare si are unde sa le puna!!!;))

Mergi la inceput

asadar, nu ca-i fac reclama, dar asa, ca sa te ajut: prietenul meu e un tanar iconar in devenire (daca intri pe linkul pe care ti l-am pus mai sus vei vedea si lucrarile lui, si biografia), a pictat si biserici, si chiar catapeteasma catedralei romane din germania, a pictat multe biserici in italia... poate mai tarziu lucrarile lui vor pretui mult mai mult, intelegi? poate dl. miliardar sufera de snobism ca tot omul;) si i-ar placea sa aiba asemenea lucrari in casa!

problema e ca nu stiu ce poti lua cu 2 milioane... poate o icoana marimea A4?! nu stiu, o sa-l intreb de preturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

draga mea,merci mult pt ajutor!

nu e snob tipuideea e ca petrecerea este sambata viitoare si...nu prea e timp.si o icoana marimea A4 ce-are?e cool!plus-e cadou de suflet si imi doresc din toata inima sa le lumineze si mai mult viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Eu m-as interesa daca de pilda colectioneaza ceva si as incerca sa-i cumpar inca un obiect din colectie (in limita posibilitatilor). Sunt tot felul de colectii de la sculpturi in sticla, pahare, samd.
Poate pahare de cocktail si o carte cu retete aferente.

Intra daca vrei pe http://www.eclesia.ro/index.html, sunt tot felul de produse cu motive religioase la preturi rezonabile.

Mergi la inceput

amik, daca vrei pe pictorul meu cu referintele bune pe care ti le-am zis, spune-mi daca sa-l contactez, da?

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Daca este bogat pretenul de ce nu incerci sa-i cumperi o asigurare pe viata si tu sa fii trecuta la clauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Daca e"miliardara"atunci are casa si gradina,deci uite ideea:
In Herastrau maine este expozitie cu vanzare si poti gasi:
-pitici,animale,felinare din lut frumos pictate pentru ornarea gradinii(preturi intre 200.000lei si 4.000.000lei),
-mici fantani arteziene superbe pentru gradina,dar se gasesc mai mici si pentru apartament(asta in caz ca nare vila,imi pare rau aici nu stiu preturile),
-flori in ghivece si jardiniere,diversi braduti si plante decorative(intre 100.000lei si 800.000lei-poti renunta la cosul de flori caci planta cu radacina ii va aduce aminte de voi in fiecare an)
-sunt goblenuri gata cusute si inramate de la 200.000lei in sus.
Va doresc PETRECERE FRUMOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

www.artatraditionala.ro

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput