Mamici din Canada (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Emilly spune:
Buna fetelor, n-am mai scris de mult aici, ma primiti acum cu o intrebare???Am inceput sa ma mulg si nu stiu daca o data laptele incalzit din frigider se mai poate incalzi inca o data.M-am facut inteleasa???Deci ma mulg, pun laptele in frigi, dupa citeva ore incalzesc laptele si i-l dau completare la masa care o suge, daca ramane laptic pot sa-l pun la loc in frigi si sa i-l dau mai tirziu incalzit din nou???
Saru'mana pentru raspunsuri.Pupici la toata lumea si o zi buna miine.
Ilinca @ mami
caro spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Buna fetelor, n-am mai scris de mult aici, ma primiti acum cu o intrebare???Am inceput sa ma mulg si nu stiu daca o data laptele incalzit din frigider se mai poate incalzi inca o data.M-am facut inteleasa???Deci ma mulg, pun laptele in frigi, dupa citeva ore incalzesc laptele si i-l dau completare la masa care o suge, daca ramane laptic pot sa-l pun la loc in frigi si sa i-l dau mai tirziu incalzit din nou???
Saru'mana pentru raspunsuri.Pupici la toata lumea si o zi buna miine.
Ilinca @ mami
Emily, in nici un caz nu incalzesti laptele a doua oara! Ii dai completare si ce a ramas arunci.... pe langa faptul ca-si pierde din proprietati, este si un foarte bun mediu pentru microbi.
Emilly spune:
quote:
Originally posted by Simona73
Si eu am folosit a doua oglinda ajutatoare dar eu zic ca merita efortul,in primul rand pentru ca economisesti mult timp daca te vopsesti acasa si in al doilea rand economisesti BANI
Da,e in ieftinire,cica de la 29 la 22cad.
Fetele care s-au vopsit la coafor:cam care sunt preturile?Asta asa,sa stiu daca am facut vreo afacere sau m-am chinuit degeaba...
SIMONA
Eu am gasit vopseaua de care vorbiti la 10-12$, n-o fi acelasi lucru, sunt mai multe tipuri de vopsele pentru suvite???Inca nu am cumparat-o ca am zis ca pe par saten o sa-mi iasa suvite roscate.Simona ti-a iesit frumos, frumos???N-am avut curajul sa o cumpar dar daca zici ca esti multumita o sa o incerc.
La coafor am dat pe suvite in martie 80$, sigur ai facut o afacere.
Zi-mi te rog exact, daca poti, ce scrie pe cutie si ce numar, nuanta ti-ai luat.Ti-ai facut suvitele blonde?
Sper ca nu te-am zapacit cu atatea intrebari, astept raspunsul tau cu interes.Merci, pa!
Ilinca @ mami
sympa spune:
Acum ma dat de subiectul nostru....sper ca si celelalte mamici canadience sa-l gaseasca si sa nu creada ca nu mai exista.
Eu..as vrea cand merg acasa sa-mi fac ceva la par..nici eu nu stiu exact ce vreau.As vrea suvite....dar ma gandesc, ca dupa ce ma intorc aici trebuie intretinute si nu-mi vine sa dau atatia bani in fiecare luna...sa vedem cum o sa fac sa invat si eu sa le fac. Inca n-am avut niciodata suvite....acum sunt roscata...ma mai gandesc ce schimbari vreau la par. Un lucru e sigur..dupa ce ma intorc din tara vreau sa-l las sa creasca ..anul trecut m-a mancat undeva sa-l tai si-acum imi pare rau.
Hai ca s-a trezit miaunica mea..si merg sa-i dau sa pape....
http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
Zeeva spune:
Salutare dragi mamici,
O intrebare pentru fetele din GTA: unde gasesc ceva de genul "activity center" pentru bebe de 6 luni? Am fost la toy 'r us dar sunt ntoate ca un fel d epremergatoare. vreau ceva static care nu se bataie mereu si unde copilul e ocupat cu ceva. Poate de la Fisher Price.
multam' si va pup,
Z.
Cricor spune:
eu am avut ceva de la Fisher Price, l-am primit cadou, dar am vazut ca au si la Toys'r us si la Walmart. Ce aveam eu se chema ceva cu Gym baby, dar era deschis, cand se plictisea copilul de manevrat, pleca de acolo. Chestiile alea care arata ca niste premergatoare dar in loc de roti au un fel de lighean, au niste dispozitive de fixare daca nu vrei sa se bataie copilul cu ligheanul ala.
Corina
Simona73 spune:
Hai mai Emily,nu ma speria,unde ai gasit tu la 10-12cad?Hai sa-ti spun cum arata cutia:e patratoasa,rosu-inchis si scrie pe ea "couleur experte"apoi ,mai jos,multi-tonal colour system,easy2-step sistem...
Daca pe asta ai gasit-o cu 10 cad inseamna ca iar m-am pacalit ca nu prea sunt buna de facut cumparaturi.
Nuanta aleasa de mine e Biscotti nr 7.0.Da,mi-au iesit suvite unele blonde,altele platinate,altele cenusii...Mie mi-a placut ca zici ca sunt multe nuante de suvite si baza e un "cacao cu lapte".
Sunt multe culori,si pentru blonde si pentru brunete.Pentru brunete am vazut cu suvite rosii,tare interesante erau!
SIMONA
arabella spune:
quote:
Originally posted by Simona73
Hai mai Emily,nu ma speria,unde ai gasit tu la 10-12cad?Hai sa-ti spun cum arata cutia:e patratoasa,rosu-inchis si scrie pe ea "couleur experte"apoi ,mai jos,multi-tonal colour system,easy2-step sistem...
Daca pe asta ai gasit-o cu 10 cad inseamna ca iar m-am pacalit ca nu prea sunt buna de facut cumparaturi.
Nuanta aleasa de mine e Biscotti nr 7.0.Da,mi-au iesit suvite unele blonde,altele platinate,altele cenusii...Mie mi-a placut ca zici ca sunt multe nuante de suvite si baza e un "cacao cu lapte".
Sunt multe culori,si pentru blonde si pentru brunete.Pentru brunete am vazut cu suvite rosii,tare interesante erau!
SIMONA
Simona cred ca desprea aceasta vopsea vorbesti:
http://www.lorealparis.ca/en/haircolor/couleurexperte/index.asp
care este in sale la SDM cu 22,99cnd+tax;si nu am vazut-o mai ieftina de atat nicaieri.
arabella & angelo
Emilly spune:
Credeam ca e vorba de acea vopsea cu un pieptanas de plastic cu gaurele pentru aplicare.
Multumesc fetelor, m-ati luminat.Abia astept sa imi cumpar si eu.