Mamici din Arad...?(9)
Raspunsuri - Pagina 3
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Gabriela, bine ai venit printre noi!
Fetelor, si aici e o vreme de-ti vine numai sa dormi.....ceea ce am si facut!
Noi suntem bine, bb cred ca s-a mai trezit din betie, ca acum nu mai topaie intr-una ca ieri.....dar diseara iarasi mergem la un chef!
Pupici, Ioana si bb mic(21 sapt si 4 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
maggda spune:
Fetelor am postat la "la bucatarie" 3 retete de sosuri:macris, marar, mere.Eu nu mamanc niciunul dar am avut retetele si m-am gandit ca daca la vreuna va place gasiti acolo retetele copiate dintr-o carte cu 1200 de retete cum se prepara la restaurant.
pupici
Claudelu spune:
Salutica fetelor!!!
Am terminat si noi de mancat si hop la calculator...nu rezist fara...
Ieri nu am mai intrat ca la amiaza am dormit un somn bun, iar spre seara am avut niste prieteni in vizita...
GABI, BINE AI VENIT IN !!!!Promit ca, daca ma lasa Claudiu mai mult pe calculator azi va trec pe listuta....De obicei week-end-urile sunt ale lui Claudiu....
In legatura cu sistemul step by step, pot sa va spun din cunostiinta de cauza ca e cel mai ok la ora actuala...am o nepoata care urmeaza cursurile astea si e foarte bine...sunt 2 invatatoare, una dimineata si una dupa-masa, la 12 se duc la masa(locatia este aleasa de catre parinti-ei mananc la un restaurant in Piata Soarelui-nu la Orizont) si apoi pana la 16.00 isi fac temele cu cealalta invatatoare...ii stimuleaza foarte mult pe copii cu fel si fel de premii si diplome...Si asa cum a spus si Magda e la gen.22 si la o scoala din centru, iar de anul asta va mai fii si in Vlaicu la gen.18...
SA stii Gabi ca chiar daca dupa parerea multora ca sistemul scolar la noi e mult mai bun ca si in alte tari, totusi dupa parerea mea e mult prea greoi...in ultimii anii s-au schimbat ffff multe, dar din pacate NU in bine...eu am incercat sa fac de multe ori temel cu fata unei prietene si chiar daca eu am fost fff buna la scoala sincer nu prea m-am descurcat, asta ptr e mult mai complicat decat inainte...
ASTA, binenteles, este PAREREA MEA!!!!
Anto draga mea, din pacate ptr mine sora-mea pleaca miercuri si sta pana in septembrie...deja imi vine sa ...imi va lipsi enorm de mult......
Cum de vii la Arad??? Cat timp stai???
Claudia ma bucur ca ai revenit printre noi!!!!
Alina nu am mai fost pe la INTER Q, dar a fost sora-mea si nu a vazut nimic interesant...eu trec zilnic pe acolo dar cum ma duc cu carutul....
Magda mai putin
Ioana, Raul e bine, a crescut...e mare smecher...
Alinus, pai cica am mai slabit ,asa zice cantarul...de fugit mai fug, dar uite si tu ce vreme ii afara, iar eu fug pe teren de fotbal...Tu ce ma faci??? Sa stii ca si noi am inceput sa luam completare ca nu se satura cu laptele meu....Ti-ai scos BEBELAC-ul???? La Raul ii place tare mult...
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
alinamoro spune:
Am intrat si eu putin pe-aici ca apoi merg sa trag un pui de somn.M-am trezit la 10 azi dimineata si tot somn imi este.Vremea asta nasola e de vina.
Vad ca nici voi nu prea aveti chef de scris.
Calin acum a mers la examen,a avut o restanta de la sesiunea din iarna.Dragos doarme,asa ca sunt singurica pe-aici.Cu cafeaua doar!
Pupici si sa ne mai scrieti!!!!!!!alina
Claudelu spune:
Alina somnic usor!!!! Si eu fug la un somnic ca mi-ai facut pofta!!!
Am fost harnicuta si am actualizat lista....
Am o intrebare: Stiti bine ca am fost si zilele astea am patit-o din nou, iar doctorita mea mi-a prescris sa iau Durcolax, dar am citit pe prospect ca nu este tocmai indicat pe perioada alaptarii...ce naiba sa fac???? sa-l iau sa sa nu-l iau????
LindaG spune:
Ceau fetelor,ce mi-ati lipsit!!!De abia am asteptat sa i-au in primire calculatorul!!!!
Gabi bine ai venit!!Nu ti-ar fi greu sa-ti lasi puisorul in Rom.?
Eu am fost la gen. 22 si pacat ca pe atunci nu se facea step-by-step.Cred ca mi-ar fi placut mult.Dar era o scoala cit de cit buna si eu treceam numai strada si eram deja la scoala.
Anto cit despre Liceul German...4 ani de zile mi i-am mincat acolo.Nu ma mir ca la Deni nu i-a placut.Eu am fost in anii de liceu acolo,dar daca as fi fost din generala as fi luat-o razna de-a binelea.Mie nu mi-a placut de loc.Poate daca aveam alti profi.Citiva erau de gasca dar aveam citiva la care iti venea sa o iei la goana.
Ioana tu tot in chefuri o tii,nu-i asa?Chefuieste si pentru mine un picut!Cred ca prin august voi veni in Rom. ori cu ClaudiaK ori singurica.
Magda eu iti duc dorul de pe acuma.Pai daca nu stai departe de gen. 22(Miorita nu-i departe)atunci ai putea sa o dai pe Bia acolo la scoala si dupa un semestru vei vedea cum ii.Macar stii ca isi face temele si are cineva permanent grija de ea atita timp cit tu esti la lucru.
Clau in ce priveste incearca eventual sa bei lapte si peste sa maninci fructe si daca nici asa nu functioneaza incearca sa bei dimineata pe stomacul gol un pahar cu lapte nefiert.Mami mi-a spus de asta si la bunica-mea dupa ce a incercat toate metodele,cu laptele nefiert a functionat.Eu nu sunt adepta medicamentelor.Televizorul as fi putut si eu sa-l programez,dar mi-ar fi fost frica sa dorm cu el stins ca la fiecare zgomot m-as fi trezit.In Rom. am dormit o luna de zile singura si n-am avut nimic dar de cind sunt aici nu imi place singura.
Alina33 sper ca puiutu tau sa scape cit de curind de colici.
Alina M. sper sa/ca ai dormit bine.La noi ii rece dar mai iese soarele.Atita timp cit a plouat am stat si eu tot in pat si am dormit.
Linda N. si Diana,voi pe unde sunteti?
Va pup mult de tot.
LindaG
anto spune:
Clau ,PRUNE .Mananca Prune(ideale uscate)pe stomacul gol.Daca bei si lapte nefiert peste ele...reusita% Nu lua medicamente .
anto spune:
Magdasi eu is din `65, poate ma stiu si eu cu sotul tau(am glumit),unde a terminat?Eu la ind.2
Linda, Deni nu cu profii de la Lic.German nu s-a inteles.Noi am avut multe probleme.Printre ele ar fi conditiile de acolo in care invata elevii ,nu vreau sa intru in amanunte dar spun doar ca WC e afara ,i-ti dai seama iarna.Dar marea problema la noi a fost ca ,Deni stie romaneste doar sa vorbeasca si deaceea m-am interesat de lic.asta unde am inteles ca exista sectia de germana materna adica copiii fac totul in limba germana dar dupa ce a inceput scoala am vazut ca multe materii le facea in Romaneste (cica din lipsa de profesori),limba romana se cerea la fel ca la alt liceu si Deni nici nu stia macar sa scrie rom.Ce sa zic erau o groaza de materii aiurea cum ar fii organizare,desen(avea carte despre tehnica culöorilor tot pe rom .),tehnologie si nu mai stiu acum(pe cl 5-a)
De asta ziceam lui Gabi sa nu-si de-a copilul aici la scoala ,dupa 6 ani de scoala in Romania cu materiile romanesti (chiar daca ar fi in lb. engleza predate) Ce face cu geografia ,istoria ,lb. romana ,tehnologie ,organizare ,si alte multe materii cu care nu are ce face in America ?O ia iar de la capat cand merge inapoi?
Claudelu spune:
Multam, fetelor de sfaturi, dar vad ca s-a rezolvat...
Anto nu mi-ai spus cat stai prin tara??? Sa stim cum sa planificam intalnirea cu tine si cu Cristina!!!!
Ma duc sa pregatesc laptele la Raul!
alinamoro spune:
Clau iti mai dau si eu o idee pt.constipatie,sunt ceva fibre naturale ca taratele la magazinul Natural.Era acolo pe Lacului,dar am auzit ca s-a mutat.
Mai fetelor am iesit afara dupa-masa,da' mi-a fost frig de numa,batea un vant rece...
Li am dormit o ora doar ca s-a trezit Dragos,daca nu m-am culcat si eu mai repede.
A facut Calin o poza la Dragos acuma seara,o puteti vedea aici:
http://community.webshots.com/photo/123740251/145574227gOHNCK
alina