Oare nu mai ne intereseaza Cristi??

Oare nu mai ne intereseaza Cristi?? | Autor: adi_dalma

Link direct la acest mesaj

Am citit apelul disperat al Adelinei, masurile care s au luat m au impresionat pana la lacrimi.... Donatii s-au facut de asemenea..
Oare de ce nu mai exista interes pentru acest subiect??? Ni s-a consumat toata energia??? De ce oare Adelina nu mai este simpatizata iar personalul medical al spitalului este cel care acum face ceva iar in trecut a facut si mai mult???
Eu nu mai inteleg nimic de fapt.... de ce nu mai stim nimic efectiv? De ce Adelina s-a retras sau a trebuit sa se retra??
Suntem obositi ? Suparati??? A devenit subiect tabu??? ce este rau??

Pe mine ma intereseaza acest copil.... am investit clipe din viata mea in care m-am rugat pentru el, am sperat si am plans... si nu sunt singura presupun.

Daca Adelina nu mai este implicata in acest caz... cum am putea ruga persoanele responsabile sa ne informeze in legatura cu acest copilas??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Aceleasi nedumeriri le am si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

din ce am inteles, copilul urmeaza a fi operat evident ca de catre medici, este in grija lor si se simte ok
de asemenea cred ca Adelina este simpatizata, dar
timpul face sa se estompeze lucrurile, fiecare avind propriile griji

si eu m-am rugat pt sanatatea lor, am dorit sa ma implic, dar nu stiam cum , am avut si citeva intrebari...

ce am simtit in cazul lui Cristi? ca Dumnezeu vrea sa traiasca, sa ne faca sa ne gindim mai mult la cit de egoisti putem fi uneori, nepasatori in ce-i priveste pe cei mai necajiti si ca nimic nu se face fara voia Lui !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

In fiecare zi caut sa vad daca s-au postat nouatati despre Cristi. Si chiar daca nu gasesc nimic, stiu ca sunt oameni care lupta pentru el. Forta pentru a merge inainte si succes le doresc ! Suntem cu gandul la voi !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25637
Inainte de a posta CITITI cu atentie ce se mai scrie...

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput