Mamici de Iulie August (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La mine s-a nimerit: baietel la amniocenteza, baietel pe acel site. Nu stiu ce sa-ti spun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna burtici!
Nu am mai dat de mult pe aici.La multi ani tuturor ce poarta numele de Elena sau Constantin.
Sunteti toate bine,ce fac broscutele?Puteti dormi sau va chinuie si pe voi ca si pe mine.Cand vreau sa dorm atunci isi gaseste el sa ma bata cu piciorusele si in timpul zilei la fel,dar cred ca atunci cand se va naste va dormi si va lasa pe mami sa-si faca treburile.Visez frumos de pe acum.
Pupici si sfarsit de saptamana placut si aveti grija de comorile voastre.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello la gagici.
io de abia acum am net....de aia dau asa tirziu raportul.
fost la coafor, infrumusetat (in limitele posibilului ) si acum lenevit. iar am nisip in ochi...sper sa pot dormi la noapte.
Irinuca, sa intelegem ca esti din gasca noastra? de iulie-august? cite saptamini ai? da-ne mai multe detalii despre tine...
Alexandra bravo ca te-ai mai gindit sa dai pe la noi. ce faci? cum va simtiti? totul ok? chiar ca visezi frumos...al meu a avut 2 nopti in care nu m-a lasat deloc sa dorm...si mai eram si eu super obosita....yuck. naspa de tot.
Monicule s-au facut deja corcodusele? (eu is picata din cer, nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Corcodusele sunt verzi si acre, tocmai am mancat o farfuriuta ca mi se facu pofta!...:)))

Noapte buna la burtici (zi placuta la tura a treia...:)))!

Monica 31+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

asta e buna! la mine iese fetita toata ziua ! la eco mi-au zis baiat...data viitoare insa imi face un nou eco si va spun daca isi mention parerea...
mie una, mi-a intrat in cap ca voi avea baietel ...oricum, ceea ce conteaza e sa fie sanatos sau sanatoasa! nume am ptr amandoi! ce-ar fi sa fie doi? e imposibil ca numai o inimioara se aude,dar ar fi superb! wow...na ,ca mi-au luat-o gandurile inainte...pup la burtoase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Apropos de "nespusul" sexului bebeului- in Canada e la fel, pentru ca au fost o gramada de cazuri in care indiencele faceau avort daca aflau ca au fata, asa ca pina la 6 luni, parca, doctorul nu mai are voie sa spuna ce sex are bebe...

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Neatza la burtici frumoase! Ma bucur sa va regsesc,am reintrat si eu in "lumea civilizata", parca sunt acum de pe alta planeta dupa 3 saptamani de pauza de NET. In sfarsit, ieri am reusit sa ne conectam la o retea locala care insa merge foarte incet deocamdata.
M-am emotionat asa de tare cand am reusit sa va regasesc (...cu mutarile de subiecte), ca mi-au dat lacrimile.
In rest, toate bune, stau acasa de pe 5 mai, am stat si cateva zile in spital, sub supraveghere, nu am voie de efort deloc, BB este un zbenguit, tot nu stiu sexul dar cred ca e baiat, mi se pare ca mai am o vesnicie pana nasc, ma apuca depresiile cam des...dar acum sunt din nou cu voi! Sper ca e complet raportul

Roberta (Varsator) + BeBe scump din burtica - 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Neatza burticutze,
Eu sunt tare fericita ca a venit tati joi seara din Germania cu masina full de lucruri pentru bebe si toata ziua de ieri m-am distrat copios cu noile achizitii...Avem o lista luunga de pe care am achizitionat-o...de la patutz, carutz, pana la biberoane si creme pentru prima perioada, inclusiv tampoane de san pentru mami si alte accesorii..Nu mai avem multe de cumparat...Vreau sa mai fac comanda la o comoda pntru lucrusoare...mi-a placut tare mult cea a Andreei...
In rest, incerc sa fac o selectie in listutzele cu primele cumparaturi pe care le am sa vad ce mai lipseste..Care din voi are o listutza mai buna?
Irinuca, nu te lua dupa tabelul acela, mie mi-a iesit baiat iar la eco mi s-a confirmat de mai multe ori ca este fata..
Va pupacesc pe toate si fug sa ma aranjez ca vrem sa iesim in oras sa profitam de vremea frumoasa..

Alexa - 31 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

salut la burtici,

Roberta,bine ai revenit.Capu' sus, ca mai e putin.O sa fie bine!

Alex,felicitari ptr.achizitii.Poate pui si tu niste pozici!
Roxi, de ce nu iei, mama un Diazepam?Pote te mai regleaza un pic.

Noi la 1 mergem la morfologie si dam raportul dupa.

Pupici,
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Roxanaz: pai daca scriu, nu sunt????? Nu ma dezamagiti, ca si-asa am asteptat mai mult de o saptamana sa mi se trimita confirmarea ca pot folosi forumul. Ce prostie.
Citeam mai demult mesajele, dar nu m-am inscris ca utilizator.

Detalii: gogoneatza (se numeste asa 1. din cauza formei burticii; 2. din cauza ca si mamy si taty au ochii gogonatzi; 3. din cauza ca se poate folosi si pentru fetitze, si pentru baietzei, pentru ca nu stim ce e) are astazi 30 saptamani, si desi il asteptam la sfarsitul lui iulie, doctorul s-ar putea sa induca nasterea la 36 de sptamani, pe la sfarsitul lui iunie. Asa ca nu numai ca nu stim sexul, dar nici cand se va naste aproximativ. Eu as vrea sa-l mai pastrez in burtica cat de mult posibil, ca sa nu apara complicatii dupa aceea.
Vom afla detalii la 32 de saptamani cand avem programare la ecograf si la doctor.
Gogoneatza a aparut (mai bine zis a fost conceput) la scurt timp dupa nunta si la cateva luni dupa o operatie mai complicata care se pare ca a fost in favoarea lui.
Nu mai gasesc albumul cu fotografii de la nunta, dar am gasit un link cu noi la Leeds Castle.
http://photos.freeserve.com/album/album_contact.html?c_album=442525

Asta este un link cu poze mai recente, (cand deja nu mai sunt de recunoscut) acasa la noi in Dunstable langa Londra, unde il asteptam pe gogoneatza sa vina sa se tavaleasca pe iarba. Uf, doamne, cand????
http://photos.freeserve.com/album/album_contact.html?c_album=687673

Detalii despre burtica: inexistenta pana la 5 luni, dupa care a inflorit si nu se mai opreste din crestere. Oricum, sunt mai linistita cu ea mare asa.

30 saptamani

Irinuca

Mergi la inceput