Mamici de Iulie August (64)
Raspunsuri - Pagina 14
kamiska spune:
Buna ziua grasunici,
Vad ca voi deja v-ati cumparat la pitici cate una,alta. Eu nu am apucat, nu am avut timp, dar mai e timp pana vine pitica. Oricum am dat comada de biberon, buretel de baie,pompita nazala si diverse maruntisuri.
Vreau sa ma duc si eu sa vad ofertele de carucioare, ca la Chicco mi se par totusi cam scumpe si e bun decat prin luna a 7 a si apoi trebe altul, asa ca mai bine luam unul mai ieftinut. Voi cele care ati cumparat, de care ati luat si de unde?
Anitanoi suntem bine, multumim si va pupam.
dragelor voi mai mergeti la serviciu? Eu inca da si mi-e cam greut, dar vreau sa stau acasa de la 01 julie.
Pupici la burtici
roller025 spune:
Buna dimineata schimbul III. La revedere schimbul I. Io plec acasa. Ne auzim maine.
Dana M 31 saptamani
29 ani si 10 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru
cristalina spune:
Am venit si noi de la ecograf!
De fapt am venit mai devreme dar nu a mers site-ul la mine...
Suntem in grafic si avem 1,970kg (doctorita a zis ca de obicei sunt un pic mai mici, asa ca probabil avem 1,900) si stam tot oblic, ca asa ne place noua, de-a curmezisul! A zis ca daca se intoarce (putin probabil ca a stat transversal de la bun inceput) oricum se intoarce cu fundul in jos...asa ca tot la cezariana ramanem oricum as socoti. Asta e, trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea...:)
Am fost de o cumintenie exemplara! Acolo, ca acum a inceput sa scoata la interval genunchii si pumnii!
Si sunt tare ofticata ca a vazut-o ta'su...se minunau acolo el si doctorita "ce copil frumos si cuminte" si io nu m-a ales nici macar cu o poza!
Ma nerfeasa ca nu o vad si io....
Statea cu mana la falca si inghitea la lichid si avea si par!...hehehe
Cheala nu prea are cu cin' sa semene...:)))
Coale nu avem!...ca de obbicei!...hehe
Trebuie sa am duc cu vezica plina ceea ce nu pot sa fac, asta e, cat e, atat e bun...:)
Hai ca am scris roman! (se cheama ca eu sunt schimbul II...hehehe)
Monica 32+ saptamani
papadie spune:
Mi-a zis doctorita azi ca nasterea de la 32 de saptamini incolo comporta riscuri ca o sarcina de 40 de saptamini,. Asa ca daca aveam colul mizer ma mai punea la repaus pin la 32 de sapt si p-orma n-aveam decit sa nasc:-)
Fetele de la skimburile 2 si 3 va asteptez pe chat grasancelor :-)
(moam sa ma vedeti ce rotunda'st la fatza)
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
mihaella spune:
Hop si noi,
Am ramas datoare cu raportul: bb-itza : 1210 g, toti parametrii normali.
Placenta grad 3 de maturizare, diagnostic pe care Nayel l-a contestat categoric,masurandu-mi placenta in mijlocul ei si nu pe margine(asa cum a facut Iosup).
Nicole, vaz ca si tie tot grad 3 ti-a zis.Zi-mi si mie maine care e grosimea max. trecuta pe buletinul ecografic.
Pupi,
Miha
cristalina spune:
Papadie, pai asa scrie si la carte cu 32 de saptamani ...dar trebe sa stea la incubator ca nu are grasime si chestii din astea...:)
Da' ce va stresati cu placenta aia?! Ca si ea trebe sa-si faca treaba pana la maxim 42 de saptamani, nu o pastrati si pentru tura urmatoare!...:)
Asta zic pen' ca mie doctorita de la ecograf imi tot spune ca am placenta nu stiu cum si nici ea nici docotrul ginecolog nu par stresati deloc de chestia asta...din acelasi motiv. Placenta iri trebuie pana cand iese copilul...la tura urmatoare apare alta!...hehe
Monica 32+ saptamani
mihaella spune:
Pai, Monicule, Iosup a spus ca e prea devreeme ptr. gradul 3 si ca exista riscul nasterii premature in momentul in care schimbul dintre placenta si fat nu se mai realizeaza.
Oricum, eu m-am relaxat total ptr. ca el mi-a masurat-o in partea de sus,sub sani,unde Nayel mi-a zis ca e normal sa fie mai subtire (a mea are 28 mm ceea ce e chiar ok)"ca doar nu e bordura"-cuvintele lui.Iar in mijloc are 30mm.
Da' am tras un pic de spaima pana azi.
cristalina spune:
Stiu cum e, ca si mie imi tot spune aia ca e placenta plina de lacuri vasculare si ma tot intreaba daca avem vreo incompatibilitate eu cu omu'...dar deja imi zice de atata timp ca pana nu zice ca e necrozata placenta eu stau linistita!...:)
Monica 32+ saptamani
irrinuca spune:
Buna seara tuturor burticilor, stau si ma minunez cum ati putut sa scrieti 6 pagini de aseara
Am avut ce citi astazi la birou!
Azi mi-a venit inlocuitoarea la serviciu, tre' sa-i arat ce-i de facut vreo 2 saptamani dupa care pot sa ma retrag si eu linistita cu picioarele in sus.
In alta ordine de idei, stie cineva dupa ce formula se socoteste greutatea, ca mie n-o sa-mi spuna niciodata mutzii astia... si mor de curiozitate.
Am gasit doar un tabel pe net, si ma uit la tabel, mai uit la ce ziceti si voi, si mi se pare ca toti bebii mentionati mai sus sunt grasi si frumoasi, mult mai grasi si mai frumosi decat zice tabelul. Bravos!
http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html
Va pup, stati sa mai citesc din urma!
30 saptamani + 2
Irinuca
irrinuca spune:
Nu vreau sa ma in legatura cu existentza 4d-urilor in Romania, ca habar n-am. Ce l-am rugat eu pe fratziorul meu sa intrebe si ce-o fi intrebat el, si ce-a iesit... ma abtzin. Oricum nu am cum sa vin, nici la ala din Bucuresti, mai ales ca e o lista de asteptare. Pretzul e OK daca e 2.400.000 si daca ai de unde... Prin Bucuersti or fi salariile mai grase
In Anglia aici se face:
http://www.createhealth.org/dimensional.html
Va trimit linkul ca sa vedetzi si pozele, in caz ca n-ati avut sansa sa facetzi unul. Eu, una, cand am vazut taxele, m-am multumit cu pozele :-)))
Papadie, o sa revin cu un mesaj despre cerclaj cand ajung acasa, akum aa venit "sosul" dupa mine si ma asteapta sa inchid calku.
Va pup
Irinuca - 30 saptamani + 2
Irinuca