Intalnire parcul Tineretului - 23 mai

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Scumpilicilor, vreau sa va spun o singura prop[ozitie poate intelegeti de ce acum si de ce aceasta initiativa dupa una destul de recenta. Eu sunt m,embra D.C. de cateva luni si pana acum, datorita copilasilor mei, care vesnic au fost bolnaviori, si cine citeste acest subiect stie despre "problemoaiele" noastre daca le pot numi asa, am zis ca mnacar acum cat ei sunt bine sa apucam sa ne cunoastem, si mai vereau sa va spun ca .....cu doar 4 fete dintre membrele D.C. m-am cunoscut pana in acest moment, si simt nevoia sa va cunosc sa ne cunoastem intr-adevar.....

cu drag

andreea mami de theo si de florin

http://www.community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

si tot eu,
hai ca scriu pe intuneric e ora 00:03, theo nu doarme eu bat aiurea ca nu vad mai nimik doar cu monitorul aprins......

anculina/ cu ce doctor nasti la municipal? sa nu-mi spui ca cu prof.dr.conf.anca alexandru ......ca urmatoarea intalneala este la SPITALUL UNIVERSITAR...... fie ca doar trecem si pupam mamica, salutam bebita...eu stau tare aproape de spital asa ca da-mi detalii si trec pe la tine, ok?

http://www.community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Mamicaluiteo hai te rugam pe saptamana viitoareee! Zau ca nu putem venii acu' !!!! E prea din scurt anuntul si acu duminica imi vin parintii in vizita de la Buzau! Ei s-au anuntat de marti!
Cum zicea si liliana avem si tema la intalnire! Si cred ca mai multe mamici vor veni daca au timp de pregatire si mai les stiu din vreme ce vor face pe 30 mai!!!Asa cu doar 2 zile inainte...
Acuma cum vreti... da' saptamana viitoare putem si noi sa venim!!!
va pup!!!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Venim si noi pe 30 mai daca se face intalneala! Pe 2 iunie Iulia face 1 an jumate, e si ziua copilului, avem motive suficiente! Vrem sa ne intalnim cu mamici, copilasi mai mari si mai mici, cu burtici, cu toata lumea! Haideti sa stabilim pe 30, da?
Pupici,

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/littleelda

Mergi la inceput

fetelor/ o facem si pe 30 mai, fara doar si poate/ si apropo cica maine va si ploua........nu stiu ce o sa facem/ am vb.la tel cu bebi si denissa si ne vedem daca e frumos/ dar dupa cum spuneam nu va fi nici un impediment sa o FACEM LATA si pe 30 mai..........
ce ziceti?
numai sa -mi fie puii bine!

pupici la mamici, burtici si pui nazdravani'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

kiar asha......de ce trebuie sa fie ori pe 23 ori pe 30...merge shi shi...:)))si fiecare vine la care poate :)
Azi mai e? Ca venim si noi. La 11 fix suntem acolo, k?

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Fetelor ne-am intalnit si ne vedem si saptamana viitoare ok?

atunci cand puteti veni si voi.e bine asa???

pupici si pentru cele care au venti astazi MA BUCUR NESPUS CA V-AM CUNOSCUT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Ma bucur ca v-ati intalnit azi! Eu am fost azi la ultima vizita la doctorul meu, ca e de garda.
mamicaluitheo, nu cu Anca, cu Radoi.Si s-a avansat cu o zi data. Nasc pe 26, miercuri, dupa-amiaza cred. Ma aud cu doctorul la telefon miercuri dimineata. Merci mult pentru initiativa. Deocamdata astea sunt noutatile mele. Mai multe miercuri, dupa ce vorbesc cu doctorul. Va pup pe toate, pupicute la copilasi si la burtici. Vorbim.

Mergi la inceput

Anculina, cu Cristian Radoi? daca da e un dulce, oricum sa ne tii la curent si de-abia astept sa te cunosc oricum nastere usoara , sa fiti sanatosi si tu si bebeul tau, si tot ce va dorit

cu drag

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mami lu Theo, nu vrei sa schimbi titlul subiectului cu data de 30? Nu de alta, da ziceam sa mai facem o intilneala si atunci, si trebe omu sa stie cin' sa vina

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput