Sunt pentru prima oara pe forum si adresez si eu o intrebare destul de frecventa, de altfel. Am 41 de ani si un fibrom uterin descoperit la varsta de 35 ani.Atunci avea dimensiunile de 40/50 mm iar medicii mi-au recomandat tratamente cu orgametril pentru a stagna cat de cat evolutia. Ma deranja in masura in care ciclurile erau mai scurte si mai abundente ceea ce a determinat o anemie feripriva. Nu mi s-a recomandat niciodata interventie chirurgicala pana acum, cand a crescut la 70/80 mm (dupa un alt ecograf are 50,5/70 mm). Intrebarea mea este urmatoarea: tinand cont de faptul ca nu am copii si imi doresc foarte mult, de dimensiunile fibromului, de varsta biologica care se apropie totusi de menopauza (cand inteleg ca fibroamele regreseaza), ce ar trebui sa fac? Sunt derutata si as dori sa aflu si alte pareri pentru a lua o decizie corecta. Multumesc pentru ajutor.
Bine ai venit pe Dc!
Uite, noi avem aici un club:
http://www.reclama mascata//avertizare/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23533
Vino aici, citeste subiectele si daca mai ai nelamuriri, le poti posta acolo. Eu una sunt mereu disponibila sa va explic, normal, ceea ce stiu si eu.
„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”