monitorizare la giulesti
stiu ca am mai intrebat si ati fost atat de dragute incat mi-ati raspuns dar trebuie sa revin
dintr-un mesaj mai vechi, am aflat ca unele din voi ati facut monitorizarea la clinica aia de langa giulesti. anis e una dintre voi si chiar ea dadea un nr de telefon 2215863.
am sunat si nu se potriveste cu ce ziceti voi:
- chiar daca vreau sa ma programez nu pot decat cu trimitere din partea unui medic de la giulesti, cu recomandare pt un anume medic care sa faca ecografiile
- program 9-11 ca dupa aia nu mai e nimeni
- nu se plateste nimic
- daca vreau sa vin asa ca o floare , cu programare si cu bani, nu se poate!
am nimerit in alta parte? mie mi-ar conveni la giulesti pt ca pare cel mai ieftin 160,000 si doctorita mea are incredere in ai ei de la giulesti
nu vreau sa vorbesc cu ea pana la hgs
multumesc!
Raspunsuri
dandana spune:
dragelor, chiar nu stie nimeni?
anis, tu erai cu telefonul si pareai ca stii bine ce vorbesti
va multumesc!
anis spune:
Ceea ce ai scris tu mai sus e corect....acum 1 an aproape 2 era altceva.
Ce iti propun eu...ca dr la ecografii sunt...Dr Niculescu, dr Marinescu (SEFU SPITALULUI) Dr Moise (face mai mult pt FIV)..
Eu as zice ca prima eco sa o platesti...e asa de forma..e 160 000 de mii parca..asistenta aia uneori mai intreaba.
VRei sa-ti spun cum poti sa te programezi? Uite suna la telf...spune-i ca vrei programare la dr Marinescu...are eco, intotdeauna primul dimineata...parca ora 7..nu mai stiu...si spune ca esti pacienta dr Ion Ionut de ex...sau a altui dr, de ex PUia..apoi o sa te intrebe in ce zi esti, si pentru ce faci eco...aici spune ori pentru monotorizare eco , pri pt CSD (contact sexual dirijat)..eu as zice sa zici a doua...ca iti dau mai multe date la eco...
Cam atat....hai ca te-am invatat la prostii
AniS
cristina_cechi spune:
Draga Dandana, la policlinica se poate ajunge. Nu-ti trebuie trimitere sau altceva. Acolo este o clinica de planificare familiala, iar cu cine ai vorbit tu cand ai sunat nu avea chef de munca si nici chef sa dea informatii viabile. Eu ma duc acolo destul de des, si nu sunt probleme. Insista, vei ajunge acolo. Da telefon si programeaza-te la unul din medicii care fac acolo consultatii. Bafta !!!
cristina