Mamici de ianuarie-februarie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
corinag spune:
UM 18 apr 2004
Corina si bb Ilinca 1,2 ani
http://community.webshots.com/album/102112374prZfDZ
adita spune:
Coraly, si mie mi-e mereu frig in ultima perioada, desi de obicei eu eram exact invers,ma imbracam foarte subtire, nu ma inveleam noaptea, etc, dar acum simt tot timpul nevoia sa ma infofolesc
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
crinuta spune:
Ingerasu, am intrat dimineata cat mi-am baut cafeaua cu frisca, si apoi m-am dus sa dorm. Tot timpul as dormi. Ce m-as fi facut daca aveam servici? In Romania aveam 2 servicii, si era mai mult decat stresant.
Bineinteles ca doresc sa am servici si aici, insa e clar ca in domeniul meu nu voi putea gasi aici, asa ca ma voi orienta catre orice altceva.
Momentan insa cu sarcina, nu stiu ce sa spun. '
Uite, de ex acum m-am trezit si am iar dureri de stomac. Sper sa nu se agraveze, ca atunci trebuie sa iau si alte pastile.
Fetelor, nici eu nu sunt de acord cu teoria conform careia daca esti insarcinata trebuie sa suferi. De ce sa nu usurez suferinta daca pot? Numai asa, de dragul de a suferi?
Ba deloc. Este cumplit sa vomiti, sa iti fie rau tot timpul, si daca exista medicamente pentru asta, de ce sa nu incercam?
Stiu ca in Egipt exista niste injectii speciale pentru greturi, nu mai stiu cum se numesc, insa, sunt extraordinare. De altfel, nici nu se gasesc altundeva. Pacat!
Oricum, m-am decis ca daca greturile se vor inteti sa rugam pe cineva sa ne aduca de acolo. Pana una alta iau Navidoxine.
pupici
Crinuta si bb din burtica
adita spune:
Eu pana acum n-am intalnit pe nimeni care sa recomande ca gravidele sa fie lasate sa sufere, doar asa, ci pt ca nu pot fi siguri de riscurile pe care le presupune folosirea medicamentelor asupra copilului. daca gasiti niste medicamente de care sunteti absolut sigure ca nu sunt daunatoare, nu cred sa fie cineva asa nebun incat sa zica sa suferiti in loc sa le luati
crinuta spune:
Medicamentul care mi-a fost precris mie, Navidoxine, este indicat numai pentru greturi in sarcina. Atat! Asta si scrie pe prospect. Nu pentru greturi in general, ci doar in sarcina. Asta inseamna ca nu prezinta nici un fel de riscuri.
Nu stiu daca se gaseste in Romania, dar puteti intreba.
Mona, ai dreptate in privinta mancarii. De multe ori m-a ajutat, insa nu always. Prima data cand am am mancat fortat, sperand ca imi va trece greata, dar din pacate nu a fost asa. La fel s-a intamplat si a doua oara.
Niciodata nu se stie cum reactioneaza organismul.
Eu totusi sper ca greturile astea sa nu dureze mai mult de sapt 12,13. Voi ce stiti, cat dureaza de obicei?
Ingerasu, am vazut poza de la eco, de fapt am vazut toate pozele tale. Foarte frumoase toate.
pupici
Crinuta si bb din burtica 8+ saptamani
ingerasu spune:
Ingerasu........UM 26.03
Crinuta.........UM 26.03
Oana Cretu......UM 26.03
Adana...........UM 27.03
Coraly..........UM 28.03
Lali............UM 03.04
Mona(amo2004) ..UM 06.04
Bal Mascat......UM 09.04
Andrutza........UM 10.04
BDana...........UM 12.04
Adita...........UM 12.04
Galaxy..........UM 17.04
Alina Maria.....UM 18.04
Corinag ....... UM 18.04
Fetelor ce multe suntem, bravo noua.......
Adita, si eu mi-as dori multi copii dar, din pacate trebuie sa ma opresc la max 2, am Rh negativ, si nu vreau sa risc.
Fetele care au intrebat de temperatura, Crinuta mi-a raspuns mie mai demult la aceeasi intrebare si scria ca in sarcina aceasta nu mai are nici o relevanta.Oricum frig mai imi este si mie cateodata seara dar noaptea frig de nici nu mai suport hainele pe mine.
8+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
adita spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Niciodata nu se stie cum reactioneaza organismul.
Eu totusi sper ca greturile astea sa nu dureze mai mult de sapt 12,13. Voi ce stiti, cat dureaza de obicei?
HAi sa va "incurajez". Cunosc persoane care au avut greturi toata sarcina. Cum spunei chiar tu, nu se stie cum reactioneaza organismul. Eu am scapat de greturi dupa 4 luni de sarcina, timp in care slabisem 5 kg (asta la a doua sarcina, ca la prima nu imi mai aduc aminte exact)
crinuta spune:
Da Adita, asa stiam si eu. Teoretic ele tin pana in luna a 4-a, insa practic pot tine mult mai mult.
Eu sper ca noi sa nu avem probleme.
pupici
Crinuta si bb din burtica
Ioana77 spune:
Vad ca vorbiti de medicamente. Pt greata nu am luat dar am luat altele:
1. Gravibinon injectii (le-am pierdut sirul);
2. No-spa 2/zi, incepand din sapt 6 TOATA sarcina;
3. Utrogestan, dupa sercaj (sapt 24), pana cand am nascut (sapt 40);
4. Injectii cu amestec Litic (papaverina, algocalmin,...)- peste 150 buc (la un moment dat le numaram dar am renuntat);
5. Centrum (asta nu e medicament dar se pune )
6. Fier (----"----)
Sanatate multa tuturor!
Ioana,
YANN & PHILIP
_28.01.2004_