Mamici de ianuarie-februarie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
coraly spune:
Salut fetelor! Sunt noua printre voi, asta e primul meu mesaj. UM 28 martie, daca vrea cineva sa ma inscrie si pe mine in tabel. Am si o intrebare, este vreuna dintre voi din Cluj? Ma intereseaza niste amanunte legate de analize si spitale. Legat de discutia voastra despre listeria, am intrebat astazi la Institutul de Igiena si pe medicul de familie si nimeni nu a stiut sa-mi spuna unde se poate face analiza asta. Voi unde ati facut-o? In rest, ma bucur ca am reusit sa ma inscriu (citesc demult mesajele voastre) si abia astept sa schimbam impresii.
oana cretu spune:
Ingerasu........UM 26.03
Crinuta.........UM 26.03
Oana Cretu......UM 26.03
Adana...........UM 27.03
Coraly..........UM 28.03
Lali............UM 03.04
Bal Mascat......UM 09.04
Andutza.........UM 10.04
BDana...........UM 12.04
Adita...........UM 12.04
Galaxy..........UM 17.04
Alina Maria.....UM 18.04
Bine ai venit, coraly printre noi, ne bucuram ca te-ai inscris! Iti doresc sa ai parte de o sarcina cat mai usoara!
Crinuta, am mancat pepene, nu era chiar zaharos, cum este in mijlocul lui iulie, dar a fost dulce cat de cat. Sunt multumita ca mi-am facut in sfarsit pofta!
Foarte bine ai facut ca ai stat in pat, asa sa faci mereu cand iti este rau si nu numai!
Eu ma simt bine, uneori ma si speri ca ma simt prea bine, dar mai apare cate o mica crampa din cand in cand si somnul nu imi lipseste! Sper ca totul este bine!
Va pup!
oana si bb din burtica (8 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
crinuta spune:
Bine ai venit Coraly.
In legatura cu Listeria, ar fi bine sa le intrebi pe clujencele de pe forum ( vezi ca este un subiect " mamici din Cluj").
Unii dr nu considera importanta analiza asta. Nu stiu cum e acum in Romania deoarece nu ma aflu acolo. Din cate am citit pe aici, in Romania ar cam intra in setul de analize rutina din timpul sarcinii. Aici insa nu. M-am mirat, am intrebat, insa pe aici Listeria este extrem de rara.
Fa-ti mai intai analiza de Toxo si Rubeola, sunt mult mai importante.
Restul fetelor unde sunteti?
pupici
Crinuta si bb din burtica 8+ saptamani
Lali spune:
Buna fetelor,
Felicitari pentru noile burtici !
Eu nu mai am prea multe simptome, doar o stare usoara de rau care ma insoteste toata ziua.
Ingerasu, spune-mi, te rog de unde ti-ai luat cirese, ca eu poftesc de cand ai scris prima data si nu am gasit inca decat urate si stricate !
Despre faptul ca nu imi este prea rau toate mama mea, nasa mea si o prietena mi-au spus ca "se zice" ca sarcina fara greturi este baiat, asa ca ramane de vazut.
Va pupicesc,
Lali
oana cretu spune:
Buna, fetele!
Eu acum m-am trezit, ca plec la lucru.
Lali, eu am auzit de la mai multe fete ca atunci cand este cu greturi este baiat.
Chiar, fetele din Romania, din ce orase sunteti? Iar cele care ati plecat in ce orase ati copilarit? Eu in Bucuresti, nu departe de Bucur Obor.
Si uite asa trec zilele si se apropie si ecografia mea...
Va pup!
crinuta spune:
Lali draga, nu te lua dupa ce se spune.
Mama mea a avut cea mai buna perioada din viata ei cand a fost insarcinata. Nu a stiut ce inseamna greturi, dureri de cap, nimic. Si am iesit eu.
Exemple sunt si pro si contra, si nu au nici un temei stiintific.
Oana, desi eu sunt din Sibiu, am petrecut 9 ani in Bucuresti ( zona Dorobanti).
Apropos, in ce oras esti tu? Acum vreo 3 ani am trecut pe la Nice in drum spre Spania. E superba zona.
pupici
Crinuta si bb din burtica
oana cretu spune:
Daca ai trecut pe la Nice in drump spre Spania ineamna ca ai trecut si prin Cannes. Eu sunt in Cannes.
Voi mai faceti pipi incontinuu ca eu da! Bine, beau si apa destula!
Va pup si vorbim mai tarziu ca plec!
adita spune:
quote:
Originally posted by oana cretu
Adita, nu te mai ingrijora ca nu ai simptome, caci poate esti tu mai norocoasa, ca unele fete de aici.
Multumesc de incurajari, sper din tot sufletul sa aveti dreptate si sa am eu pur si simplu o sarcina super usoara. DAr mie tot mi-e frica. Pana acum, la toate sarcinile am avut greturi. Si acum n-am nici un simptom: nici greturi, nici sani mariti, nimic, nimic. Ma tot gandesc ca poate e sarcina prea mica. VAd ca nici fetele care au avut UM cam in acelasi timp cu mine inca nu se vaita. Dar nu pot sa nu ma intreb de ce la inceput aveam greturi si acum nu am. Cred ca o sa sun la doctor, sa ma duc la control mai devreme, ca nu mai suport tensiunea asta pana in iunie. Cu toate ca dr m-a chemat tocmai atunci ca sa se vada si inimioara lui bebe. Mi-e ca daca ma duc inainte o sa fie prea devreme ca sa vad inimioara, si atunci o sa-mi fac alte probleme. Cred ca pana la urma starea asta de agitatie si de neliniste, care nu-mi sta in fire, mi se trage de la hormonii astia de sarcina care au luat-o razna.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
Lali spune:
Crinuta, Oana sper sa aveti dreptate, noi ne dorim amandoi fetita.
Dar oricum si un baietel ne-ar bucura !
Azi imi sunt gata analizele si maine am programare la doctor. Sper sa fie totul bine. Va scriu maine amanunte.
Pupici la burtici,
Lali
ingerasu spune:
Lali, cirese si capsuni am luat din piata saptamana trecuta (mai toate pietele au de vanzare) dar acum in week-end am fost la tara unde am o casa si acolo este ca in gradina botanica, plin de flori, si numai pomi fructiferi asa ca am cules fructele si acum bag in mine cateva kg de fructe pe zi.
Cred ca azi o sa pun pozele si o sa vedeti inclusib burtica care a inceput sa se vada. Apropos, am aparut la Albumul Mireselor la fisierul Gabriela Simion, acum imi stiti si numele
Sa vedeti ce de mirese frumoase..........
Fetelor, nici eu nu am pic de greturi. Se zice ca fetele seamana cu mamele, mama nu a aavut nici un simptom si am iesit fetita. Deci..... mai putem spera.
Eu sunt din Bucuresti de fel, am stat pe Calea Victoriei dar multumita sotului m-am mutat in Drumul Taberei. Cine dintre voi mai este din Bucuresti? Poate mai vorbim si noi despre doctorii si spitalele noastre ............
8+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica