Mamici de ianuarie-februarie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Fetelor, sunt incantata sa va anunt ca in sfarsit am si eu greturi. Toata ziua m-am simtit aiurea, nu mi-e prea rau, doar o stare asa ciudata, parca mi-e foame, si ma gandesc ca de-aia mi-e greata, dar nu-mi vine nici sa mananc. Incep sa ma linistesc si eu

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Mama mia, poate fi cineva incantat ca are greturi? :) Ca eu una de trei zile ma chinui rau si abia pot manca... oricum mi-e greata, si daca mananc si daca nu mananc...eu abia astept sa-mi treaca si sa ma apropiu macar un pic de starea mea normala (ca eram o mare gurmanda)
Numai bine, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara,
I-mi pare rau sa va spun ca nu pot sa fiu alaturi de voi in saptamana viitoare deoarece plec in Romania cu treaba si sincer nu am nici un chef.
Sa fiti sanatoase si sa speram ca ne revedem cu bine.Daca se schimba ceva in privinta site-ului va rog lasati-ma sa stiu.
Va pup dulce !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut mamicutele!

Am o intrebare. Cand radeti, aveti dureri de muschi de burtic? Eu am observat, ca nu prea mai pot sa rad, din cauza muschilor.

va pup,

io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata, burticilor!
Eu m-am trezit cu o stare de de nu pot explica. Sper sa-mi treaca ca trebuie sa plec la lucru, si trebuie sa iau si autobuzul in care oricum mi se face rau. Acum mananc (branza cu rosii) ca vad ca imi face bine. Ca sa am ce sa vars. Sper sa nu fie asa, ca nu e momentul deloc.
Si eu cand rad prea tare, galaxy, ma dor muschii.
Voi ce mai ziceti? Noutati, ceva?
Va pup!

oana si bb din burtica (9 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Crinuta, tu esti in poze cu aspirantele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, la care poze te referi?
Eu am fost la prima intalnire, cat mai eram inca in tara, dar acum nu mai este link-ul respectiv.
Oricum voi pune poze, don't worry.

Sunt foarte intoarsa, nu imi revin.
Au fost atacuri teroriste in zona mea, deoarece aici sunt concentrati cei mai multi straini. Au murit oameni nevinovati, si un copil.
Au murit oameni in drum spre servici, si culmea e ca nu au prins nici un terorist.
Sunt terminata.

Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Multumesc de primire fetelor
Momentan nu ma simt nicicum,in 2 saptamani ar fi prea devreme....totusi vagi stari de greata exista.Se pare ca suntem ce- mai mici de aici(deocamdata.. UM 24.04),ca mai vin fete de la FIV
ana

Mergi la inceput

Ce ma bucur pentru fetele de la FIV ca vin in masa la noi. Se pare ca suntem mamicile cu noroc.
Da, Crinuta ma refeream la prima intalnire. Te-am vazut, sac! Esti cum ma asteptam, o scumpa! Dar cred ca toate sunteti la fel! Imi pare rau pentru ce se intampla la tine acolon, si mi-e frica pentru tine.
Eu sunt cam somnambula si e si duminica, caci in somn m-a apucat o criza de si nici nu reusesc sa scot din mine. Asta a fost o problema mereu.
Si azi imi vin socrii din Romania.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

M-ati molipsit cu branza voastra. Ieri mi-am luat vreo trei feluri ( si branza de vaci, si cas si telemea sarata), dar nu stiu de ce, daca mananc multa branza , mi-e rau toata ziua de la stomac, si asta nu-i de la sarcina, ca asa patesc mereu, imi place si cand ma apuc mananc multa, si pe urma mi-e rau

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

Mergi la inceput