Mamici de ianuarie-februarie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ingerasu, am fost deja la eco, ieri. Puisorul masura ieri 15 mm ( fata de 3,5 data trecuta), si ii batea inimioara.
Am 2 poze si de ieri, si ma gandeam sa le scanez. O sa incerc, insa nu promit.

In legatura cu branzeturile, eu chiar nu mai inteleg nimic. Aici toate tipurile de branza sunt facute din lapte pasteurizat, asa ca nu exista nici un fel de interdictie. Asta o fi valabila in Romania, si se refera la branza din piata, de la tarani.
Oana, tie ti-a spus ceva dr in legatura cu alimentele interzise, mai ales branzeturile?

pupici
Crinuta si bb din burtica 8+ saptamani

Mergi la inceput

Bal Mascat, asteptam vesti de la eco.

Candy, nu am reusit sa deschid pagina data de tine. O sa mai incerc.

pupici
Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, m-ati bagat in sperieti cu branza! Eu am mancat cantitati enorme!
Dar mie mi-a spus dr ca nu am voie branzeturi din lapte crud, dar pasteurizat da, deci ce sa mai inteleg? Eu toate care le-am mancat sunt din lapte pasteurizat.
Of, Doamne, mi-am facut alta grija acum.
Va pup!

oana si bb din burtica (8 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Oana, te rog sa nu iti faci griji. Din moment ce erau din lapte pasteurizat, care e problema?
Stiu ca nici tu nu ai facut analiza pentru listeria, nici eu, si ta re as vrea sa o fac, desi sotul meu spune ca exagerez.
Problema este ca pe aici listeria este extrem de rara, si de aceea nu intra in setul rutina de analiza in sarcina. Cand i-am spus laborantei de listeria s-a uitat la mine mirata.

Iar ma doare stomacul. Sper sa nu incep iar cu problemele.

pupici
Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Norah spune:

Vin si eu in gasca burticilor...Sunt in 6 saptamini.
Bebe vine pe 6 ianuarie, o sa fie capricorn ca si mine.
Mai intreb inca o data si aici... stie cineva un doctor bun in Timisoara ? (Treaba este ca nu am medic de familie, si nici angajata nu sunt, asa ca asigurari ioc ! )
Mersi de raspuns mamicilor !

Mergi la inceput

Bun venit Norah.
Nu prea inteleg cum esti in 6 saptamani si ai DPN pe 6 ianuarie. Te referi cumva la 6 saptamani de la conceptie? Daca da, atunci esti de fapt in 8 saptamani.
Cand ai avut UM?
Eu nu cunosc medicii din Timisoara, insa poti cere parerea timisorencelor de pe site.

pupici
Crinuta si bb din burtica 8+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bine ai venit, norah!
Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Crinua, erau din lapte pasteurizat, dar m-am speriat rau, pe bune. Caci numai eu stiu cata branza am mancat. Nici aici nu se fac analize pentru listeria, inseamna ca si aici este rara, caci mie mi-a spus ca am voie sa mananc orice, in afara carnii, care trebuie sa fie bine facuta, branzeturile din lapte pasteurizat. Atat.

oana si bb din burtica (8 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Norah spune:

Da, uite ca am calculat pe alt site si iese ca sunt in 8 saptamini!Si intru in a-9-a !
Am facut un eco pe data de 19 si am vazut deja inimioara batind.
Ma simt ca lovita de tren...varsaturi, nu pot minca sau bea nimic...Sunt in Germania si nu suport mincarurile de pe aici.Am pofte culinare romanesti...Abia astept sa maninc muraturi taranesti cind ajung in Romania.
Doctorul la care am fost stie ca nu pot minca nimic din pricina varsaturilor si totusi nu mi-a zis nimic de vreun leac sa imi mai treaca raul.
...sunt cam vai de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut mamicilor!

Cateva sfaturi :)!!

Cand branza moale este facuta din lapte paustrizat, sa nu va faceti griji, puteti manca cata vreti voi. :)

Cu lapte, am gasit o solutie, ca eu nu pot sa beau lapte gol. Niste fructe (capsuni, banane sau alte fructe) bat cu lapte si fac milk shake. usor de baut de tot.

Crinuta, nu-ti fa griji cand dormi noaptea pe burta sau pe spate, ca am citit undeva ca nu e nici o problema, numai sa ne simtim noi bine, deci in orice pozitie.

Oana, daca nu iei acid folic, poti sa il bei :): o cana de suc de portocale natural, contine masura de acid cat avem noi nevoie acuma. :)

pupiciuri,
io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Inca un sfat :)

Am auzit pe undeva, ca ceai cu ginger (english), sau mestecatul de ginger ajuta mult de tot la greturi si vomitat.

tot io.

Mergi la inceput