Prietenii adevarati

Prietenii adevarati | Autor: arisa_alina

Link direct la acest mesaj

Sunt tot eu,Alina.Vreau in primul rand sa va multumesc pentru mesajele trimise si pentru suport.Chiar am nevoie de niste prieteni.pe toata sederea mea in Japonia am legat o prietenie cu tipa pe care am cunoscut-o in Japonia cand am venit pt. prima data cu contract.Am avut o legatura foarte stransa cu ea.Totul pana am divortat de sotul meu.Acest lucru sa intamplat anul acesta in ianuarie.Dupa divort am hotarat sa raman in Japonia intr-un apartament inchiriat de fostul sot.Eu imi depusesem actele pt. o viza permanenta pe care bine inteles mi-au refuzat-o.Prietena mea este si ea casatorita cu un japonez.Au avut anumite probleme si au pierdut apartamentul in care locuiau.Eu stand singura m-au rugat sa-i tin la mine pana va face rost de un alt apartament.Am spus ca nu este nici o problema,au stat patru luni cu mine.Mergeam singura la servici ca sa avem ce manca.....Cand am aflat ca nu m-i se acordase viza,au inceput problemele si certurile pe acel apartament.S-a imprietenit cu actuala sotie a fostului sot al meu.S-au si intalnit pe la spatele meu si multe altele.Tot ce vreau sa spun este ca am o viata foarte incurcata si de tot ce am nevoie este un prieten adevarat,nu imitatii care la greu uita ca si tu candva i-ai ajutat.Exista oare prieteni adevarati??

Sakamoto

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

exista... dar trebuie sa fii unit cu ei putin mai altfel, nu neaparat pe probleme personale (chestie care nu departe de barfa si telenovela) sau pe chestii materiale (mergi cu ei la shopping, in baruri, etc)

trebuie sa te uneasca acel "ceva" care tine de ce e mai frumoas in fiecare si pe care vi l-ati revelat unul altuia, si care te face mai bun... si apoi, poti iesi cu el si la shopping, si la barfa, si in bar!

toti trecem prin chestii dintr-astea in viata, nimeni nu-i ferit, stai linstita... acum iti este greu pentru ca tocmai ai trecut prin problema asta... dar peste o vreme vei avea alte preocupari si vei uita!

Doamne ajuta!
fruntea sus!

Dumnezeu nu lasa niciodata marsaviile nepedepsite, asta e sigur!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Alina, prietenii adevarati exista dar lunga-i calea pana sa-i nimeresti.

Nu ma apuc sa povestesc, m-as lungi pana maine si cred ca fiecare e fript intr-un fel sau altul. Oricum iti spun ca prietenie exista, greu, dar exista

Mergi la inceput