alocatie pe card
Care e procedura pentru "varsarea" alocatiei pe card? Am inceput serviciul, postarul nu ma mai gaseste acasa si trebuie sa fac mereu cozi pe la posta. Scuza daca intrebarea a mai fost pusa.
mami & alisia (19 luni)
Raspunsuri
Oana spune:
Si pe mine ma intereseaza acest subiect !
Ce trebuie sa facem, eu de exemplu, primesc salariul pe card si as vrea sa imi bage si alocatia tot acolo, se poate?
liviu`s spune:
Pentru Bucuresti, trebuie sa mergeti la Directia protectie sociala de pe str. Venerei nr.8, unde vei lua o hartie cu care va veti duce la o banca, care trebuie sa accepte sa i se verse alocatia intr-un cont curent pe care il veti deschide acolo.
Oana spune:
Liviu, da noi suntem in Constanta ! Deci trebuie sa mergem aici la noi la Directia de Protectie Sociala?
caty spune:
Oana spune-mi si mie unde mergi si ce proceduri se fac pt ca si eu as vrea sa primesc alocatia lui Dinu altfel decat prin posta.
Deja am pierdut 1 luna si nu cred ca o sa-i mai recuperez.
merci frumos.
caty
caty spune:
Oana spune-mi si mie unde mergi si ce proceduri se fac pt ca si eu as vrea sa primesc alocatia lui Dinu altfel decat prin posta.
merci frumos.
caty
Karina spune:
quote:
Originally posted by caty
Caty, n-ai pierdut nimic. Mergi la Directia de Protectie Sociala cu un talon de alocatie (sau copie dupa certificatul de nastere) si copie dupa buletin si vei primi si alocatia neridicata.
Bineinteles ca tb sa mearga cel pe numele caruia vine alocatia.
Karina+Bogdanel
Karina spune:
quote:
Originally posted by liviu`s
Pentru Bucuresti, trebuie sa mergeti la Directia protectie sociala de pe str. Venerei nr.8, unde vei lua o hartie cu care va veti duce la o banca, care trebuie sa accepte sa i se verse alocatia intr-un cont curent pe care il veti deschide acolo.
Stii cumva cu ce acte tb sa merg pe Venerei (acum parca se scheama str. Parintele Galeriu) si daca ai deja card cum procedezi ?
Karina+Bogdanel
elena_ltd spune:
Fetelor, sotul meu a fost in strada Venerei, a obtinut actul cu care s-a dus la banca. In cazul nostru Bancpost. Ar fi facut un cont separat pentru alocatia respectiva. Nu l-a putut pune direct in contul de card. Ar fi insemnat sa transfere din timp in timp alocatiile stranse din contul respectiv in cel de card. In consecinta, in cazul nostru nu a mers transferul direct al alocatiei pe card.
Avantajul mi se pare doar ca se strang banii respectivi intr-un cont, dar ca sa ii mut lunar pe cel de card, sa ma duc lunar la banca pentru asta... nu e avantajos.
Dar e cert ca nu mai depinzi de postas si nici de termenul de ridicare a banilor la posta. Ii iei daca si cand vrei tu.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
Oana spune:
Mi se pare ca treaba asta se poate face numai la BancPost si cum a zis si Elena intr-un cont separat. Dar tot e bine ca nu mai depinzi de postas. Chestia e ca nu stiu in cat timp se obtine hartia de la DPS. Caty nu stiu unde e DPS-ul la noi, trebuie sa ne interesam.