SABYC
Fetelor,chiar nu stiti nimic de SABYC? Ce tarife are, cum e fata de Medsana...
Nimic, nimic?![]()
![]()
Luli
Raspunsuri
Ellena spune:
Draga Luli, nu stiu prea multe despre SABYC dar cate-va informatii ai putea sa gasesti la subiectul FIV 10.
"Am fost la Sabic( dar acolo se produsese o scindare - Dr Gherasie cu sotia si dna biolog Matei au format o noua clinica Med New Life impreuna cu profesorul)- e pe strada Romulus - in spate la Unirea. Am inceput in lotul din ianuarie...Costul era 2000 de euro ET, iar daca donai embrioni faceau reducere pana la 750 de euro. Medicatia era cam asa : decapeptyl 10 euro fiola si 15 euro sau 20 nu mai tin bine minte menogonul..plus comisionul( iar fam Gherasie e campioana la acest aspect!!)" - Giugiuca
"Clinica Med New Life este pe strada Romulus, adica strada care incepe acolo unde incepe si strada Udristei (Politia - circulatie), si este o cladire roz de tip vechi situata pe coltul din stanga al primei intersectii mari. Un FIV costa 2000 EUR (fara ICSI), cu donare de ovocite 750 EUR. O fiola de Menogon este 15 EUR. Despre Diphereline nu pot sa va spun fiindca eu mi le-am cumparat de la farmacie.
Eu m-am dus la Med New Life fiinda acolo este d-na Dr. Gherasie care m-a operat de fibrom uterin la CFR 2 in 2002. Despre "comisioane" nu pot sa spun nimic, ce pot sa spun e ca mie nu mi s-a cerut niciodata nimic in plus." - MihaelaG
Giugiuca a facut FIV la Giulesti pana la urma iar Mihaela la Med New Life, din nefericire nu au reusit data asta. Cred ca ele te-ar putea ajuta cu mai multe informatii (eventual trimitele PM).
Citeste totusi FIV10, sunt mai multe informatii acolo care te-ar putea ajuta (tarife clinci, medicamente,etc)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23404&whichpage=1
Au si pagiana cei de la SABYC: http://www.sabyc.ro
ardit spune:
am mers la sabyc la dl profesor pelinescu dar pt altceva. Pelinescu a fost prima mana la operatia mea extrauterina (doctorita mea a doua mana) si a operat-o pe mama de prolaps genital (opratie facuta prin partea de jos, fara taiere de burta). Ambele operatii super faine facut-e, cel putin a mamei mele sigur. Nu stiu daca se ocupa insa de infertilitate, chiar ar fi interesant sa aflu asta, dar pt.altceva il recomand cu caldura.
ardit
ardit spune:
stupoare, nu mai este nici un pelinescu la sabyc (cel putin pe site-ul lor)!.... Sorry, acu' cativa ani (2ani) era!...
ardit
Mara2004 spune:
Ellena, ce inseamna COMISION? Eu credeam ca daca este clinica privata nu exista astfel de obiceiuri.
Ellena spune:
Draga Mara din nefericire cred ca la noi inca se mai poarta chiar daca este clinica particulara. 
Eu personal nu pun nimic peste tarifele afisate ! ![]()
Luli draga cred c-am luat-o razna! In ultimii ani cand aud de Sabyc, Medsana, Giulesti nu ma gandesc decat la departamentele lor de reproducere umana asistata (FIV - preturi,doctori). De aici si natura raspunsului meu.
Sper sa gasesti informatiile pe care le cauti ! 
luli spune:
Ellena draga, me too!!!![]()
![]()
![]()
Adevarul e ca in momentul in care am vazut ca mai au si alte servicii, m-am gandit - oare cine se duce...
Bine cred ca am fost putin deplasata in gandire insa numai asta am in minte bb,bb,bb,bb - a devenit o obsesie!
Incerc sa ma detasez insa nu reusesc; sotul meu vine rupt de oboseala de la servici si cand ma vede ce privire am... ma intreaba "tot la asta te gandesti? lasa ca o sa ne asculte Dumnezeu si pe noi, nu te mai gandi!" - si eu pace sunt ca un copil de ce imi spune sa nu fac mai tare fac.... si nu este intentionat e pur si simplu involuntar, imi zboara gandul...
Sa va aud fericite, numai bine
Luli