SABYC

SABYC | Autor: luli

Link direct la acest mesaj

Fetelor,chiar nu stiti nimic de SABYC? Ce tarife are, cum e fata de Medsana...
Nimic, nimic?

Luli

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Draga Luli, nu stiu prea multe despre SABYC dar cate-va informatii ai putea sa gasesti la subiectul FIV 10.

"Am fost la Sabic( dar acolo se produsese o scindare - Dr Gherasie cu sotia si dna biolog Matei au format o noua clinica Med New Life impreuna cu profesorul)- e pe strada Romulus - in spate la Unirea. Am inceput in lotul din ianuarie...Costul era 2000 de euro ET, iar daca donai embrioni faceau reducere pana la 750 de euro. Medicatia era cam asa : decapeptyl 10 euro fiola si 15 euro sau 20 nu mai tin bine minte menogonul..plus comisionul( iar fam Gherasie e campioana la acest aspect!!)" - Giugiuca

"Clinica Med New Life este pe strada Romulus, adica strada care incepe acolo unde incepe si strada Udristei (Politia - circulatie), si este o cladire roz de tip vechi situata pe coltul din stanga al primei intersectii mari. Un FIV costa 2000 EUR (fara ICSI), cu donare de ovocite 750 EUR. O fiola de Menogon este 15 EUR. Despre Diphereline nu pot sa va spun fiindca eu mi le-am cumparat de la farmacie.
Eu m-am dus la Med New Life fiinda acolo este d-na Dr. Gherasie care m-a operat de fibrom uterin la CFR 2 in 2002. Despre "comisioane" nu pot sa spun nimic, ce pot sa spun e ca mie nu mi s-a cerut niciodata nimic in plus." - MihaelaG

Giugiuca a facut FIV la Giulesti pana la urma iar Mihaela la Med New Life, din nefericire nu au reusit data asta. Cred ca ele te-ar putea ajuta cu mai multe informatii (eventual trimitele PM).

Citeste totusi FIV10, sunt mai multe informatii acolo care te-ar putea ajuta (tarife clinci, medicamente,etc)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23404&whichpage=1

Au si pagiana cei de la SABYC: http://www.sabyc.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Multumesc mult, sa ne vedem cu .

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

am mers la sabyc la dl profesor pelinescu dar pt altceva. Pelinescu a fost prima mana la operatia mea extrauterina (doctorita mea a doua mana) si a operat-o pe mama de prolaps genital (opratie facuta prin partea de jos, fara taiere de burta). Ambele operatii super faine facut-e, cel putin a mamei mele sigur. Nu stiu daca se ocupa insa de infertilitate, chiar ar fi interesant sa aflu asta, dar pt.altceva il recomand cu caldura.

ardit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

stupoare, nu mai este nici un pelinescu la sabyc (cel putin pe site-ul lor)!.... Sorry, acu' cativa ani (2ani) era!...

ardit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

Ellena, ce inseamna COMISION? Eu credeam ca daca este clinica privata nu exista astfel de obiceiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Draga Mara din nefericire cred ca la noi inca se mai poarta chiar daca este clinica particulara.
Eu personal nu pun nimic peste tarifele afisate !

Luli draga cred c-am luat-o razna! In ultimii ani cand aud de Sabyc, Medsana, Giulesti nu ma gandesc decat la departamentele lor de reproducere umana asistata (FIV - preturi,doctori). De aici si natura raspunsului meu.
Sper sa gasesti informatiile pe care le cauti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Ellena draga, me too!!!
Adevarul e ca in momentul in care am vazut ca mai au si alte servicii, m-am gandit - oare cine se duce...
Bine cred ca am fost putin deplasata in gandire insa numai asta am in minte bb,bb,bb,bb - a devenit o obsesie!
Incerc sa ma detasez insa nu reusesc; sotul meu vine rupt de oboseala de la servici si cand ma vede ce privire am... ma intreaba "tot la asta te gandesti? lasa ca o sa ne asculte Dumnezeu si pe noi, nu te mai gandi!" - si eu pace sunt ca un copil de ce imi spune sa nu fac mai tare fac.... si nu este intentionat e pur si simplu involuntar, imi zboara gandul...
Sa va aud fericite, numai bine

Luli

Mergi la inceput