"Bebelusi de...." ?
Am vazut ca subiectele cu "Mamici de ...." au fost mutate la "Odiseea sarcinii...", foarte frumos, dar cele cu "Bebelusi de..." de ce nu sunt mutate si ele , ca nu prea isi au locul la "Femina Intim".
Sau sunt in curs de mutare si m-am grabit eu?
Raspunsuri
Marina spune:
le mutam...da' unde? ca oriunde ar fi o sa ingreuneze informatia . Si pt a le face un forum separat exista ceva probleme tehnice.
Oricum ideea e ca suntem in curs de a solutiona problema dar nu as putea spune si cand anume.
Oana spune:
Normal ar fi sa fie un forum separat, in cadrul "Generatiei Desprecopii.com", dar daca nu se poate din motive tehnice, ar putea sa fie mutate la " Parintii intreaba, parintii raspund", pt.ca e vorba despre probleme ale cresterii bebelusilor, deci se potriveste.
Adela spune:
... si inca o data mai zic:
si mutati subiectul mamici de 2002 de la odiseea sarcinii.
~~Adela&Julia
Otilia spune:
Parerea mea (personala) e ca "bebelusi de..." (deja nascuti) ar trebui mutati la "poznasi"... Inclusiv "bebelusii de 2002" E un forum ceva mai calm si cred ca se potriveste.
~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
maria m m spune:
quote:
Originally posted by Otilia
Parerea mea (personala) e ca "bebelusi de..." (deja nascuti) ar trebui mutati la "poznasi"... Inclusiv "bebelusii de 2002" E un forum ceva mai calm si cred ca se potriveste.
~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Eu te sprijin,Otilia deoarece si mie mi se pare ca "poznasii" ,prin numele forumuli determina faptul ca se vorbeste despre copii...de orice varste asa ca de ce nu si bebelusi?
Si eu cred ca subiectele referitoare la mamici*Co nu se incadreaza la Odiseea sarcinii.La Odiseea sarcinii ar trebuii sa existe numai subiecte referitoare la intrebari sau curiozitati legate de sarcina.
Cele cu bebei sa fie mutate la "poznasi" iar cele cu "mamici...."nu am idee
maria, de Paula si Miruna
Marina spune:
poznasi imi pare si mie o solutie mai buna decat parintii intreaba. S=ar produce aceiasi imbulzeala ca la femina intim si cand deschizi vezi numai bebelusi de...
Oana spune:
Bine, fetelor, e mai bine la " Poznasii..." am rezolvat-o, acum mai trebuie doar mutate subiectele.
Spor la mutat!