Aveti fobii?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by debby

quote:
Originally posted by cipcipcip

Eu am fobie la injectii si seringi. Nu pot sa vad un ac de seringa intrind in piele ca m-apuca toate dandanalele. O data am zis sa ma uit ca poate imi trece. Nu va zic ca m-a luat cu lesin de la stomac si m-a tinut starea asta citeva ore.
Cind imi face injectie la doctor pling cu lacrimi de crocodil, de mi-e si rusine, ditamai femeia!

Si mie mi-e tare teama de injectii. Acum o luna am facut analize si dupa am reusit sa ajung si la urgente de doua ori si inca de doua ori analize

Eu le-am spus ca mi-e frica si gata. Am vorbit non stop de frica de nu mai terminam cu franceza mea super accentuata. Si tocmai stand pe patutul ala de la urgente ma uitam la suportul de perfuzii si mi-am spus ca eu nu voi face niciodata, cand intra doctorita si-mi spune ca o sa-mi dea niste calmante intravenoase. Durerea a batut si am fost obligata sa accept

Frica a mai scazut sa stii dupa cinci intepaturi( una era mai inainte in Romania), dar tot cu sufletul la gura sunt cand ma gandesc...ihhhhh... si acum parca ma mananca toata pielea cand ma gandesc

Nimeni nu e perfect ! Diana .

Si eu le zic ca mi-e frica cind trebuie sa-mi fac vreo injectie, iar cind e cite o aststenta mai draguta si ma vede ca fac fete-fete ma tine si de mina Cel mai cel e cind se apropie cu acul, iar eu tresar involuntar numai ce ma atinge, ca sint incordata ca un arc
Dar asta cu tresaritul o mai patesc si la ginecologie, ca si acolo stau ca pe ace cind ma suie pe chestia aia odioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

mai la capitolul animalutze mie imi e frica de mor de miriapozi....da cand vad unul pe jos is pe dulap deja, in rest serpii, gandaceii, viermisorii n-am nimica cu ei...
faza cu miriapozii mi se trage din copilarie cand bunica-mea mi-a aratat unul, l-a lichidat si mi-a zis ca astia intra in ureche in timp ce dormi....na si am ajuns sa-mi fie o frica de ei de numa, da ii omor cu nesat....

am o forma usoara de frica de inaltime dar numa pe buza prapstiei, in avion sau pe bloc n-am nimic, pe munte ma ia cu ameteala si mi se inmoaie genunchii...

Mergi la inceput

eu cand am venit in sua am venit singura si cum stateam linistita intr-o seara apare un miriapod mare mare de vreo 5 cm lungime...bai am inceput sa zbier singura si m-am urcat pe canapea si am sunat in Ro la sotu...., indemnata de el am fugit si am luat o tigaie si am dat in bidiganie da nu murea bey! pana la urmao dat ortu popii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by allya

eu cand am venit in sua am venit singura si cum stateam linistita intr-o seara apare un miriapod mare mare de vreo 5 cm lungime...bai am inceput sa zbier singura si m-am urcat pe canapea si am sunat in Ro la sotu...., indemnata de el am fugit si am luat o tigaie si am dat in bidiganie da nu murea bey! pana la urmao dat ortu popii...

allya si alex-dinu (28 oct 2003)
http://community.webshots.com/user/allyalex

allya, esti americanizata suta la suta :)..daca nu scria pe instructiunile de utilizare a tigaii ca se poate folosi la kilarit miriapode......... noroc ca era sotul in Ro

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Fetelor, io am fobie la pasari. De orice marime, de orice culoare, de orice natie, ca zboara sus sau jos, la toate. Inclusiv la penele lor chiar daca nu stau pe ele (pe pasari adicatelea). Nu port haine umplute cu puf si nu dorm pe perne umplute cu puf.
Maica-mea e ferm convinsa ca mi se trage de la atacul unui cocos asupra mea la o varsta frageda si ingenua. Era un cocos din ala rau, care apara casa pe post de caine de paza si aparare.
Am sperat mereu ca e o sansa de reconciliere cu susnumitele, asa incat de cateva ori am luat sa cresc pui mici de gaina in apartament. Numai ca nu stiu cum s-a facut, de fiecare data mureau saracii inainte sa le dea penele. Precizez ca pledez total nevinovata!
Acum traiesc cu sabia lui Damocles deasupra capului gandindu-ma la momentul cand vreunul din copii o sa aduca acasa vreo zburatoare cu pene.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Apa!
Nu pot sa intru cu capul sub apa! nu-mi place cand imi intra in urechi, in nas, in ochi! Ma tin de nas cand intru sub dus!
Am descoperit anul trecut frumusetea lumii subacvatice, mi-au trebuit 4 ani sa ma hotarasc, iar ziua cand m-am hotarat sa-mi cumpar masca si tub de respirat, o consider o victorie!
La inceput m-a tinut sotul meu de mana si inotam amandoi asa, cu capul sub apa, iar eu il scoteam la fiecare 15 secunde, sa vad cand de departe sunt de mal! Iar de indata ce-mi dadea drumul, intram in panica, fiindca nu stiam daca cat de adanca a apa in locul respectiv!
Apoi am reusit performanta sa inot si singura (el era langa mine), dar nu prea departe de mal! Cand vad fundul marii cum de misca si devine din ce in ce mai indepartat si mai intunecat gata, s-a terminat! Intru in panica, nu ma controlez si inevitabil incep sa ma duc la fund!
Astept sa se incalzeasca apa, sa inccerc din nou in vara asta, trebuie sa reusesc pana la urma!
Dar si asa, eu cred ca - pentru mine - cel mai cumplit e sa mor inecata si asta nu-mi iese din cap ori de cate ori apa imi trece mai sus de umeri! Brrr!!!

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Nu stiu daca pot sa o numesc chiar fobie, fiindca in opinia mea (si inclin sa cred ca nu doar a mea) frica mea e foarte bine intemeiata.

Desi imi place FOARTE MULT apa si sa innot, sa sar in cap chiar - in apa, se intelege - (am invatat singura si innotul si sariturile), sa ma scufund ......totul e absolut OK daca apa "sta pe loc". Adica sa fie statatoare, deci apa in piscina.
Daca merg la mare.....si apa trece de brau nu mai fac un pas.
Mi-e frica rau sa nu ma ia valul si sa ma duca in larg si sa ma innec. Si imi e frica si pentru iubitelul meu care nu e deloooooc cuminte .....ca lui nu-i e frica... Si ma supara....
Stau ca pe ghimpi pana il vad ca se intoarce. Mereu ma gandesc sa nu pateasca ceva ca as fi un om terminat.....ca nu-i de joaca nici cu focul, da' nici cu apa.
Da' ce el ma asculta? Nuuuuuuu, ma lasa sa ma imbolnavesc de inima.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Ura uraaa...desi sufar de claustrofobie...azi am reusit sa ma urc in lift...ieri incercarea a esuat..dar azi..mi-am luat inima in dinti si am zis trebuie , trebuie...am urcat si m-am uitat in oglinda pana la etajul 6.....ufff stau si ma gandesc daca nu avea oglinda liftul ???
Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Da... imi este foarte teama de paianjeni, simt cum imi ingheata sangele in vene daca se afla unul cat de mic in preajma mea.

Mergi la inceput

draga DESCANTEC de deochi, da bey asa-i! m-ai uns la inima ce m-as americaniza io si cu o cetatenie sau macar cu un GC.... da atuncea trebuie sa zic 2 inch lenght...vezi tu, nu esti american adevarat (vreau si io sa fiu!) pana ce nu inghiti si folosesti firesc sistemul cu poundzi si cu inch si cu picioare si mile si alte ganganii de unitati de masura...

nu va mai zic ca am cumparat si un aparat de ala cu ultrasunete de le face terci creieru la gaze ca umblau miriapozii aia de 1-2 inch cumplit de dezorientati si sotu' ii kilarea cu nesat....

bey acolo aveam si soareci nu numa milipozi, dar s-a rezolvat cu 3 motanei ca nu mai calca pasare si soarece in zona... astea imi plac, da nu la mine acasa...(ma refer la soareci mai ales....)

Mergi la inceput