nastere naturala cu epidurala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Si eu tot cu epidurala am nascut.La mine e comic pentru ca aveam cezariana programata pe 10 februarie, iar eu pe 6 Februarie dimineata la 3 m-am trezit ca nasc.Si la spital mi-au spus ca e totul aranjat si pana pregatesc ei sala eu nasc.Mi-au propus epidurala, au facut-o intre 2 contractii, si apoi mi-a fost nu bine..ci EXTRAORDINAR de bine.Am nascut la 1 ora dupa ce mi-au montat epidurala, de la prima durere si pana mi-am vazut puiul 2 ore si 56 de minute.De mine chiar au ras doctorii si mi-au zis ca pe al doilea copil il nasc sigur intr-o ora si sa cer anestezia de la prima durere.
Un sfat de ultima ora:mergi foarte foarte mult pe jos, te va ajuta enorm.Sanatate si nastere usoara usoara.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Si eu sunt pentru epidurala!
Eu nu prea reuseam sa ma dilat, iar pe la 2 cm deja aveam dureri mari. Am cerut epidurala. A fost extraordinar de bine dupa aceea. In cinci ore am ajuns cu dilatata la 9 cm, si asta fara duereri!!! Din pacate, in cazul meu nu a fost buna ideea sa opreasca anestezia ca sa ma lase sa simt contractiile si sa "cooperez" la impins, pentru ca Diana, desi era cu capul in jos, s-a sucit cu fata spre burtica mea si mai statea si cu o mana la cap. Pana am scos-o afara (inca vreo jumatate de ora) nu pot spune ce dureri am avut la baza coloanei. Dar totul e bine cand se termina cu bine.
Si eu am avut emotii din cauza ca am scolioza. Insa anestezistul a stiut ce are de facut. A lucrat repede si fara ca eu sa simt barem ce face acolo, iar epidurala si-a facut efectul destul de repede.
Nu am avut nici un fel de reactii negative dupa.

Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittutza spune:

Stie cineva daca in Iasi se practica anestezia epidurala la nasteri? Daca da, la ce maternitate, medic etc? Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Si eu am nascut cu epidurala.Mi-a luat intr-adevar durerile pina m-am deschis 10 cm,in schimb durerile expulziei au fost un cosmar total,epidurala a avut efect ZERO la final.oricum,daca as mai naste o data,cu siguranta as opta pentru epidurala iar.Fetita mea nu a avut nici o problema,nici eu,in afar de o usoara anchilozare a spatelui,care nu stiu daca e de la epidurala sau batrinete

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput