Ce gatim azi (propus de schuster-laura) ???
Raspunsuri - Pagina 12
Leah spune:
Eu azi cred ca fac salata de piept de pui cu ceapa oparita in otet si maioneza, iar maine, ca tot e ziua mea, o sa fac niste mici si carnati la gratar. In week-end mai vad, poate un gulas de carne de vita.
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
dana p. spune:
Eu azi vreau sa fac un sote din ficatei de pui cu garnitura de orez fiert si cu salata de rosii,cu ceapa si castraveti.
Mmmmm.... ce foame m-a luat si sunt inca la serviciu!!!
Pofta Buna !!!
louisea spune:
ce-am mai gatit . chilli con carne (dar nu super pikant), ciorba cu carne de vita, placinta de mere, peste cu ciuperci prospete (in palarioara am pus putin unt, am stropit cu zeama de lamaie, sare, piper si la cuptor), rosii, cubulete de telemea, salata + sos cu ceapa, piciorusele de la ciuperci, tortelinii...
Rodica spune:
Sarmalute in foi de vita, bors de legume, friptura si salata!!!!
Capsuni cu spuma, nu spuma cu capsuni!
1Sanziana spune:
Friptura de vita cu sos de piper,cartofi prajiti(de aia taiati in patru si cu condimente) si salata verde.
Si mi-e o foame de mor,dar astept sa se faca o ora rezonabila pt cina ca sa-l trimit pe onorabilul meu sot sa faca de mancare
Sorina-Alexa spune:
Meniul de azi,
-ciorba de perisoare cu smantana
-pizza facuta in casa
-salata asortata
-prajituri de vanilie (cumparate)
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
anne-marry spune:
buna fetelor, super subiect
deci:
au am acum vreo 4 zile fasole facaluita cu sos prajit deasupra si rosii la servire
pana ieri pilaf sarbesc cu muuult patrunjel si carnita de cocos
si azi am facut ghiveci cu carnaciori.
IMI PARE RAU CA NU PUTEM ZICE SI RETELE AICI, CA ASA PANA CAUTI DUPA ELE...si spre exemplu, pt retelee de fel II ca sa zic asa, pe care le caut ca disperata,ca nu mai stiu ce sa gatesc, nu gasesc subiect..zice-mi voi daca este vreunul si nu il vad eu.
anne-marry 13sapt DPN 21 Dec.
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
slakje spune:
Pulpe de pui la cuptor si garnitura de cartofi fiertzi in coaja, feliatzi, condimentatzi si apoi rumenitzi in unt putzin.
Pe seara clatite cu sirop si gem.
Alina.