sfat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Nu pot sa spun ca sunt daramata urmare acestei intamplari. A fost o ocazie nu numai de investitie ci si de clarificare a stadiului relatiei noastre.
Poate ca sunt eu mai naiva in ceea ce priveste chestiunile materiale, dar complet lipsita de simtul realitatii nu sunt
Faptul ca in acel moment eu eram mai dispusa sa impart totul cu el fara rezerve si ca el nu se simte pregatit de un pas decisiv, nu inseamna ca relatia noastra ar fi in vreun impas.
In fond si la urma urmei e vorba despre un lucru pe care il putem folosi, intretine si la o adica imparti pe din doua.
Desigur e mai clar asa cum am decis sa procedez. A fost o hotarare luata dupa o discutie comuna si asta ma scuteste pe viitor de alte rezerve, exprimate sau nu, din partea lui cum ca ar locui in casa mea. A avut ocazia sa fie casa noastra dar a ezitat, asa incat casa va fi a mea si vom locui in ea amandoi, cu sau fara certificat de casatorie.
Sincera sa fiu, ma temeam mai mult sa nu-l pun intr-o situatie fortata in care sa se simta obligat sa faca ceva pentru care nu este pregatit din cauza unor interese materiale.
Dupa cum v-am scris deja, eu am un salariu mult mai mare decat el si desi nu s-a discutat niciodata explicit acest fapt, stiu ca are niste complexe. Pe de alta parte situatia era cam aceeasi atunci cand am inceput relatia si era oarecum cunoscuta ambilor, asa incat consider ca din moment ce amandoi stiam si am acceptat asta ca atare nu exista motive serioase de dezacord acum.

Mergi la inceput