Mamica de mai-iunie (41)
Raspunsuri - Pagina 14
Anculina spune:
Buna fetelor! Ce-mi place aici! In fiecarezi se intampla ceva nou! Si doar lucruri bune si minunate! Va pup pe toate, merci pentru incurajari.Miercuri e ziua cea mare pt mine si Bubulina mea!Abia astept! Vorbim!
Irinel spune:
Buna fetele! Ce vesti bune la inceput de saptamana...
Mihaiuta, sa va traiasca bebe Horia, iata ca a venit :0) Sa creasca mare, sa fie fericit si sa va aduca si voua numai bucurii! Pupici si proaspetei mamici si baietelului scump.
Andra, multumim de vesti, esti o draguta!
Irinusha, ai incercat cu comprese calde pe burtica, sau cu burtica lui direct pe burtica lui (pe pielea goala)? Hai ca eu cu teoria sunt beton :-) Imi pare tare rau de el mititelul. Si imi imaginez ce greu ti-o fi sa il vezi cum sufera si sa nu poti face nimic.
Piatra Lunii sora mea a baut ea ceiucul de colici si bebita nu a avut probleme, da ea a baut chiar preventiv, nici nu stie daca asta a avut efect sau bebelina a fost mai norocoasa. Eu stiam ca normal la copiii alaptati nu li se da nici macat apica, asa ca mi se pare logica treaba cu bautul de catre mama, da nu sunt sigura ca asa se procedeaza.
Eryka, mai un picut de rabdare... Eu chiar ma gandeam ca oi fi nascut de n-ai mai aparut. Da lasa ca ce-a fost mult, s-a dus.
Gabitza, asteptam vesti de la doctor.
Laurina, fruntea sus! Cred ca si vremea inchisa e de vina. Hai ca deja e pe aproape si bebe. Si nu te speria, si eu am zile mai bune si zile mai rele. Arsurile vin si pleaca, uneori mai rele alteori mai usoare. Si am si intepaturi undeva jos in vagin uneori, da nu in fiecare zi, insa sunt cam urate. Da nu-ti face griji ca alea nu sunt contractii.
Laureta, ce bine ca mai vii pe la noi. Ma bucur ca esti bine si tu si bebe. Nu a mai ramas mult...
Anculina, tinem pumnisorii, suntem alaturi de tine miercuri. Poate reusesti sa ne anunti si pe noi prin tati sau altcineva.
Pupici fetele. Ce-o fi cu Christina? Probabil e cu bebe in brate...
Irina
37+ saptamani (DPN 9 iunie)
Irinel spune:
Fetele, voi mai stiti ceva de Anacami? Avea DPN ca mine da zicea ca are probleme cu placenta imbatranita si doctorul incerca sa o tina pana la 37 de saptamani ca sa fie puiul la terment. Asta inseamna ca probabil a nascut deja.
De Cady, nu stiu nimic, vad ca DPN e pe 2 iunie, deci ar mai fi timp, asta daca n-a nascut un pic mai devreme.
Irina
37+ saptamani (DPN 9 iunie)
monet spune:
fetitzele!
o las pe lia sa va povesteasca:
hai ca mai sarim si noi pe-aici.... azi noapte am avut-o grea ca ne tot foiam (vorbesc la plural ca eu sint mica si nu stiu inca gramatica bine ), asa-i daca ne-a lasat mami si tati sa dormim de la 7 seara la 12 noaptea, la ei in poala, ca au avut musafiri si io tare bine ma simteam sa fiu centrul atentiei, chiar in somn!:)
de papat, tot se pompeaza mami, saraca, ca ni-i si mila de ea....da' cel putin asa avem 80-90% din laptele lu' mami, chiar daca prin biberon atasat la sticlutza.
cu medicametul ala domperidone, nu vedem nici o imbunatatire substantiala, da' stiti voi, ca mami a mea ii cam inceata, ca nici pe mine n-o vrut sa ma-mpinga afara fara travaliu indus..... ce-o fi in creieru' lu' mami oare?!
ce mai faceti, voi, ceilalti bebelantzi? cum vi se pare pe lumea asta? hai, mai scrieti-mi si voi, mie! eu sint lia....
mihaiuta!!! sa va traiasca feciorul drept ca bradul si sanatos!!!
irinusha, pai, i-am luat scutece stagiul 1 (urmatoarele dupa newborn), ca am crescut!:)
eryka, sint sigura ca nu mai e mult... asa vine ayumi, pe neasteptate...
gabitz, sa ne spui ce-a zis moasa-ta:)(pe gheata:) - voi stiti expresia asta zapacita? - ca mi-am adus aminte de ea si-o trebuit s-o scriu. gabitz, scuza-ma, n-a vrut sa fie vreo insulta sau ceva....:))
madutza, asa-s bebeii, de nu-i stii cind is mai agitati sau cind mai linistiti. incearca s-o tii treaza seara pe mariuca, apoi cind o pui la somn, fa un ritual de noapte - camasuta de noapte care e folosita doar noaptea, lumini stinse, vorbit in soapta si de 'noapte-noapte' (adica noapte buna:)).
irinusha, eu ii dau liei un ceai din romania, LARICOL se cheama, mi l-a adus mama unei prietene. si cred ca e bun ca lia nu se plinge:). fac 250 ml zilnic, dar ei ii dau doar 20 ml, intr-unul din biberoane, restul beau eu, cica ajuta...
laurina, scumpa, draga, hai ca vin zile mai frummoase!!
iuliana, multumim frumos de intrebare.... va dorim si voua numai de bine!
piatra lunii, imi plac intrebarile tale. nu te teme ca lu' bebe i-i frig sau cald. asa cum te simti tu bine, asa imbrac-o si pe beba in casa, nici mai mult, nici mai putin. daca tie ti-e frig la picioare fara sosete, si ei ii este, daca tie ti-e cald cu sosete, atunci fii sigura ca si bebe vrea cu piciorutele goale. eu asa procedez si vad ca e ok! mult noroc cu toate!!
da, si ce bine de voi, toate mamicile, ca aveti laptic! (inclusiv irinusha, careia nu-i e de folos, saracuta....) asa ca, fiti fericite!!
mai revin.......
mona si lia.
madutza spune:
Raspuns pentru Lia:
Imi pare bine de cunostinta, eu sunt Mariuca sau Uca cum imi mai spune mami. Mami spune ca sunt foarte cumintica si io incerc sa nu o supar, ca acum este lehuza (cred ca am acris bine) si trebuie sa se odihneasca, sa imi dea mie laptic bun si dulce. Da mai fac si io mishto de ea cateodata, ca nu pot sa ma abtin, si atunci fac KK la 5 minute dupa ce m-a schimbat. A inceput sa nu ma mai deranjeze asa mult schimbatul, dar sa nu tina mai mult de 10 minute ca ma plictisesc si incep sa le arat vecinilor ca este un BB in casa. Taticul meu este un scupm, se cam pierde el si o lasa pe mami sa faca de toate si cand vrea sa o ajute mai mult o incurca si mami se uita urat la el....dar tot il iubeste, asa sunt barbatii. Adineauri eu dormeam si a venit tati sa se uite la mine, avea o fata asa fericita ca i-am tras si io un zambet . Mie imi place aici afara, daca nu ar trebui sa ma spele si sa ma schimbe ar fi perfect...Astept alaturi de prietena mea Lia sa se alature si ceilalti BB-lusi la povestiri. AAAAA, am uitat sa va spun ca am deja un fratior...de lapte...ca mami l-a pus pe vecinul meu Robbie la tzitzi cand avea febra laptelui, sa nu se mai chinuie ea .
Madutza si BB-lina Mariuca
Iulia P. spune:
Mihaiuta, felicitari! Sa va traiasca micutul si sa fie sanatos!
Christina, nastere usoara!
Iulia P. si bebe Thomas (37 saptamani)
Irinusha spune:
Mona si Madutza, ce nebunatice sunteti :) ... si mi-a placut asa de mult ca imi las si eu flacaul la cateva vorbe, sa nu fiti voi asa numai intre gagici ;)
Salut mai fetelor, eu sunt Cris!
De fapt nici nu mai stiu bine cum ma cheama ca numai mami meu si Oma mea (bunica) ma cheama asa ... Tati si Opa (bunicu') imi zic in tot felul ... vad ca acum Misu, Gigel, Gicu si Mitica e la Tati la ordinea zilei pe cand Opa are ce are cu "Gamalie cu chelie" ... si eu chiar am par!
Azi m-am simtit rau ... moasa (pe gheata ;)) are teoria ca bb-ii la 7 zile cresc si au dureri de oase, muschi si alte cele ... vad ca mami meu o crede si se uita la mine asa cu o fata chinuita. Dar pana la urma o cred si eu ca prea am chef sa ma intind si nu-mi gasesc linistea. Of, sa treaca si astea 8 saptamani ca prea e mami meu speriata ... si chiar nu vreau s-o sperii, dar na, avem si noi zile mai proaste si zile mai bune.
Si mie imi place la "lumina" ... cu toate ca si la mami in burtica era bine, mai ales cand jucam fotbal cu ficatul ei :), dar aici sunt rasfatat de toata lumea, in burtica doar mami ma rasfata. Aici toata lumea vrea sa-mi faca mie pe plac si sigur sare unul numai cand fac eu ochi ... sunt baiat bun si-i mai rasplatesc cu un zambet mic ... doar mamii mele i-am zambit cu toate gingiile, dar ea e mami meu si o iubesc mult. Doar la ea pe piept e cel mai bine ... ii simt inima si mirosul, parca e ca atunci in burtica.
Lia, sac, ca eu am facut doar 3 saptamani azi, dar tot mi-a luat Oma mea ceva. Ghici ce! Pampersi premium ...na, am trecut si noi de New Born, sunt baiat mare! Am 3,780 kg si cresc vazand cu ochii ... cand ne intalnam la o vata pe bat?
Mariuca, vrei sa te invat o smecherie? Nu-i deloc fain sa faci pipi in pampersi ... unde mai e placerea? Eu am alta metoda s-o enervez pe mami meu: tocmai cand mi-a dat pampersul vechi jos si crede ca e in siguranta, atunci fac un pipi ... asa cu presiune, ca o fantana arteziana. Si am o tinta ... ba bluza lu' mami, ba fata lu' Oma, ba lucrusoarele noi dupa mine, ba prosopelul de pe masa de infasat ...tot ce-mi sta in cale. Spala mama si Oma la rufe ... Dar iti jur eu ca e asa de nostim ... mor de ras in sinea mea de fiecare data. Cred ca nu o sa ma plictisesc niciodata de jocul asta! :)
Ce zici de o intalnire cand vin la Ploiesti? Acolo gasim vata pe bat?
Gata cu povestile ... ce naiba, sunt barbat, nu vorbesc asa mult ca femeile :) Va pupic pe amandoua ... si nu uitati vata pe bat!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
Nally spune:
Lia - Uca ce mai faceti fetele!?
Eu sunt un baiat de baiat pe nume Sebastian sau mai pe scurt Sebi! Nu vreau sa ma laud, ca din fire sunt cam modest! dar sunt de o frumusete rara printre baieti si sunt sigur ca imi veti da dreptate cand ne vom cunoaste! V-am vazut in poze si nu prea stiu de care imi place mai mult ca amandoua sunteti rapitor de frumoase si azi chiar am zapacit-o pe mami incercand sa ma ajute sa ma hotarasc !!!! da' stiti si voi bine ca parintii astia se fac ca nu ne inteleg!
Ce sa va zic azi a am plouat toata ziua pe aici si nu am putut sa ies afara sa ma mai intalnesc cu fetele si baietii de pe la bloc de la mine! Dar poate maine e mai frumos!
In momentul de fata am o prietena care ma linisteste cand sunt agitat si chiar acum ii dau un tzuc mai lung!!!! O cheama Suzi si e prietena mea, probabil o sa va intalniti si voi cu ea ca e tare prietenoasa cu noi bebeii!!!!
Astept sa pregateasca mami baita ca sa cresc mare si frumos cat mai repede!
Sa fiti fete cuminti si sa la ascultati pe mamicile voastre ca sunt si ele tare dragute! ( ma pun bine cu ele) Saru'mana !Ce mai faceti?
Va pup si mai vorbim!!!!
Cate o la fetele frumoase Lia si Uca!!!
Nally si Sebastian
iuliana c spune:
Lia,Mariuca,Cris si nu in ultimul rand Sebi, sunteti niste draguti Sa cresteti mari si frumosi !!!
Gabitza ce ti-a spus moasa la control?
Laura nu mai fi trista,maine o sa fie mai frumos
Laureta sa mai treci pe aici
Anculina odihneste-te pt. ziua cea mare.
Nally te-am vazut in Albumul Mireselor ,esti o mireasa tare frumoasa!Sunt si eu pe acolo in album...
iuliana & din burtica (35+ sap.)