Canapele extensibile, bune, durabile exista?

Canapele extensibile, bune, durabile exista? | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

As dori daca cineva si-a cumparat asa ceva din Romania, sa-mi spuna si mie numele unei firme sau de unde pot cumpara o canapea extensibila care sa fie dotata cu un sistem care sa nu clacheze dupa cateva folosiri.
La Elvila am cautat dar sistemul lor de extensie este cel italienesc, cu un fel de plasa de tabla care se desface si se pune deasupra o saltea cam subtirica, astfel ca visezi si noaptea tabla aia pe care dormi . In rest, ei au modele mai frumusele, dar ne extensibile.
Pliiiz, ajutati-ma si pe mineeeee! Thanks!

danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna,Dana!
Nu am mai fost de mult la ei,dar stiu ca la Centrul de mobila Tamilia din Bucuresti aveau canapele extensibile foarte dragute si rezistente...eu mi-am luat de la ei acum 2 ani o canapea pe colt din imitatie de piele,care acum este tot ca noua...si eu am garsoniera, deci seara de seara o desfac,dormim in ea si dimineata o strangem la loc...e super rezistenta.Daca esti din Bucuresti si te intereseaza,da-mi un PM si maine iti spun pe unde este exact.Ca trebuie sa-mi intreb sotul,eu nu mai stiu exact adresa...Deh,memoria mea e ocupata cu altceva.
Preturile sunt acceptabile la Tamilia.
Eu zic ca merita sa arunci macar o privire pe acolo,nu ai nimic de pierdut !

Claudia ~12 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Noi am cumparat acum 2 ani si ceva o canapea extensibina de la Prestige. Partea pe care stai in mod curent e pe arcuri (foarte important!!!) si cea extensibila e pe cadru de fier si cu saltea din burete. Uite adresa:
http://www.prestigemob.ro/homero.htm
Ca si pret: a noastra e de 3 locuri, 2m lungime (se doarme pe lungimea canapelei) si a fost 8 mil
Pupici,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Danat, noi ne-am cumparat acum 2 saptamani canapea extensibila.. zicem noi destul de durabila. Pe cadru de fier, nu pe arcuri, pe spuma (burete) industriala.. 2 m lungime cand e intinsa.. 1,40 latime.. destul de mare zic eu.

turceasca firma dar produsa in romania.. 5.000.000 lei

www.erdivan.ro
http://www.erdivan.ro/mob_co.asp?lb=ro&id=36&c=24&p=1

am si persoana de contact de incredere de acolo, unul din directori daca doreshti.

Cu respect,
Florin

"Give me what I want and I'll go away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

joxy

Recomand si eu canapelele extensibile Erdivan. Eu am una pe colt de vreo 2 ani si o "frecam" toata ziulica si se topaie pe ea si nici nu s-a rupt si nici nu a cedat. Foarte bune canapele de la ei. Sunt facute/cusute cum trebuie, rezistente si rezista la deschis/inchis in fiecare zi. A noastra este ca si noua si slava domnului ca este "calarita" destul.

7+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Danat,

daca vrei durabila, numai ala e sistemul care tine ani de zile, cu cadru metalic si burete. Noi avem una de tipul ala de vreo 7 ani, n-o desfacem chiar in fiecare seara, dar in comparatie cu ce si-au luat prietenii (pe arcuri), nu se compara. Ei sunt deja la a doua canapea, iar noi suntem cei mai vechi in casnicie...
Trebuie sa schimbi buretele cu unul ceva mai gros si tare...

Numai bine,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Am comandata vineri de la Fabrica de canapele (Str. O.Goga - in spatele sediului Connex, langa reprezentanta Dacia) o canapea de 3 locuri, extensibila din srofa cu picioare cromate.
Foarte frumoasa, sper sa si tina. De fapt mi-a recomandat o colega sa merg acolo, ea si-a luat acum 2 ani si e foarte multumita.
Nu a fost nici ieftina dar nici foarte scumpa: aproape 11 milioane.
Melania & Anna-Luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am vazut cateva canapele dragute la GMG, au site-ul www.gmg.ro si showroom-ul pe centura langa Automobile Bavaria.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

Eu votez pentru canapelele extensibile cu cadru metalic shi somiera cu bare de lemn de la Mobexpert!! Pentru cineva care doreste sa foloseasca canapeaua extenisibila in mod curent (adica s-o frece la greu) eu zic ca sunt cele mai bune shi n`am gasit altele pe piata mai rezistente si mai confortabile. Pe langa faptul ca una din ele se face practic pat de mijloc, ceea ce nu se intimpla cu nici o alta canapea de pe piata. Toate se desfac cli-clac, astfel incat unu` doarme la margine shi unu` lipit de perete....nashpa rau. Asta de la Mobexpert se face pat de mijloc - 2 m lungime cu 1.42 latime. Suficient pentru 2 persoane. Si sunt rezistente.
Noi am luat anul asta doua - vreo 17.000.000 parca...
una care se face pat de mijloc: http://www.mobexpert.ro/gallery/detaliu.php?id=34
una clic-clac:
http://www.mobexpert.ro/gallery/detaliu.php?id=37
Avantaje pentru noi: una din ele se face pat de mijloc, foarte rezistente, confortabile, SUNT PE PICIOARE SI POT ASPIRA USOR SUB ELE (esential pentru mine)
Usor dezavantaj: nu sunt prea elegante, fata de ce modele super se gasesc in orash

Spor la cumparaturi Danutza!

Monica & co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Mei, Danutzo, dar ce iti trebe matale o canapea asa tzapana? Sa tina la sariturile lu` fi-tu sau ale voastre?

Mergi la inceput