Sinteti bune bucatarese?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

nu stiu sa gatesc foarte multe feluri de mincare, da' pe alea pe care le stiu, le fac bine! (asa mi-a zis sotzu'). nu ma arunc la sofisticarii, ca ma chinuie creativitatea si iese si mai sofisticat decit trebuia cum sunt casatorita de abia un an, cred ca am sanse mari sa invat sa gatesc din ce in ce mai multe, si sa devin o buna bucatareasa. in plus, daca o sa-mi exersez creativitatea in alte locuri decit la bucatarie, sansele cresc considerabil

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucamatei spune:

Fetele, gatesc si americaneste si romaneste si mexicaneste si italieneste....gatesc de tot felul, si am un sot durduliu si eu sunt durdulie si baietii sunt niste voinici, deci toate lumea papa ca gatesc.
Daca imi place sa gatesc?!Nu stiu, mi se pare ca este ceva ca facutul dusului, ceva ce trebuie, si daca nu am chef nu o fac, deci macar la 2 zile trebuie sa o fac ca altfel ...pute

oana olson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonika spune:

apropo de gatit...desi am numai 17 ani imi place foarte mult sa gatesc..
de obicei incerc retete de pe net si de prin reviste dar imi place cel mai mult sa inventez eu ceva
nu totdeauna imi ies cum ar trebui dar ''incercarea moarte n-are''
eu nu sunt o gurmanda,mananc foarte putin dar imi plac mult dulciurile si imi place foarte mult sa gatesc pentru familia si prietenii mei
cel mai mult imi place sa fac clatite cu budinca si frisca..sunt delicioase
daca stiti niste retete bune de ceva dulcuri dati-mi-le si mie
va pup
simonika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Eu gatesc de la varsta de 14 ani, caci ai mei au avt casa la tara si aveam vara, cand, eram in vacanta, oameni la camp si trebuia sa gateasca cineva, asa ca am invatat foarte bine "meseria". In ceea ce priveste mancarea soacrei mele, nu are cum sa ma intreaca ca ea toata viata a gatit de parca tine regim: fara prea mult sare, fara pic te pier sau ardei, ciorba mai mult dulce decat acra si nu foloseste niciun fel de condiment. Mie imi place mancarea sa o simti, sa aiba gust, asa ca folosesc condimente, si sotul meu asa s-a invatat, de mananca acum chiar si ardei iute, ceea ce nu prea ii convine soacrei mele, ca cica are probleme cu stomacul, avea cand era acasa la ea, acum manaca de toate si nu mai are probleme cu nimin, SLAVA DOMNULUI si sa o tina tot asa!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Si mie imi place mult sa gatesc...si spune lumea ma descurc bine.
As vrea sa pregatesc retete de prin toate colturile lumii ..super...
Din pacate ramane cam dezastru in bucatarie dupa ce gatesc eu..imi place sa ma desfasor..Si apoi dai si curatza.
Romaria

Mergi la inceput