PROTEUS...recidiva dupa tratament cu cefalosporine
Raspunsuri - Pagina 3
simon_aut spune:
Pt. Samy am o intrebare: unde se gasesc pentru vanzare acesti integratori?
Se gasesc sub forma comerciala sau mi le da bioloaga? Maine o sa o contactez pe dna biolog si o sa stau de vorba cu ea.
Sigur ai dreptate in ceea ce priveste imunitatea la Alex si nici nu ma indoiesc ca acesti integratori nu ii voi face bine. De la dna biolog o sa incerca sa aflu care este ordinea corecta in care sa i le dau tinand cont de problemele de sanatate pe care le are.
Pt. Margot: mii de multumiri pentru ajutor, tot maine o sa ma duc sa caut Meltonic-ul si sa il cumpar, daca gasesti si lista de plante pe care ai folosit-o ar fi excelent.
Multumesc tuturor si in continuare asteptam mesaje pe tema.
Simon taticul & Alex
Margot spune:
Reteta gasita in "Formula As".
Meltonic renal( se gaseste in produsele apicole):se dizolva 1/2 lingurita in 250 ml de ceai si se bea pe parcursul unei zile.Eu am gasit pastile care le dizolvam in ceai.
Carpicon (supozitoare) :1/2 supozitor cu jumatate de ora inainte de culcare(eu nu am gasit in farmacii).
Amestecati cantitati egale din urmatoarele plante:musetel,macese,coriandru,coada soricelului,busuioc,salcam.Se face infuzie dintr-o lingurita amestec la 250 ml de apa.Ceaiul se indulceste cu miere,alternand mierea de salcam cu cea de tei.
Tot un remediu f eficace in infectiile urinare este sucul de macese(eu nu am folosit).
Multa , multa sanatate.
Margot
Samy spune:
Buna Simon,
Poti sa le iei de la bioloaga sau poti merge direct la firma GNLD sa le iei de acolo. Bioloaga are un cabinet unde ofera consultatii. Daca ii spui ca suni din partea mea, Amalia Serac, nu o sa te coste nimic. Poti sa mergi si cu baietelul sau poti merge singur sa-i povestesti tot ce te doare. Ea are rabdare si la telefon sa te asculte numai ca o sa te coste telefonul. Vorbeste cu ea si vezi ce-ti propune. Daca le iei de la firma, suna-ma (0722.193.300 sau 637.30.22 acasa sunt insa dupa 19:00) si merg cu tine sa te ajut sa le iei.
Ai vorbit deja cu ea?
N-ai de ce sa-mi multumesti. Si eu am copii si fac totul ca sa-i stiu sanatosi. Astept un semn...
Amalia
simon_aut spune:
Samy si Margot va multumesc de mesaje.
In seara asta o sunam pe bioloaga, vreau sa fie si sotia prezenta la discutie. Samy te tin la curent.
Cat despre Alex pot spune ca nu se simte prea bine, e foarte palid, nu vrea sa manance si este agitat. Cred ca nici Zinnat-ul n-are nici un efect asupra infectiei.
Nu stim ce alta cale sa urmam ca daca il indopam de antibiotice riscam sa il imbolnavim de alte chestii.
Nici varianta cu sulfamide pe care ne-o propune medicul nu o vad bine, sunt antibiotice foarte tari si periculoase.
Ce ne sfatuiti?
Simon