!Cel mai prost film!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Nici mie nu mi-a placut Desperado.. in afara de legendara scena de la inceput cu Antonio Banderas pe masa de la bar, in rest nu prea e nimic de filmul ala.

Pulp Fiction nu am avut rabdare sa-l vad pana la capat, nu stiu, poate nu aveam dispozitia necesara, dar a fost una din putinele dati cand am plecat la jumatatea filmului din sala de cinematograf.. dar as mai incerca o data sa-l vad, coloana sonora imi place la nebunie, imi aduc aminte de o vara in Vama Veche cand unul dintre prietenii mei avea caseta cu coloana sonora la el si o puneam toata ziua la baruletul langa care stateam cu cortul (asta pe vremea cand erau doua-trei barulete mari si late in toata Vama).

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Poate ati vazut "Postasul" cu Kevin Costner ... :-))

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Aaaaa, uitai de The Mexican (Julia Roberts, Brad Pitt). Un film super-idiot, pe care nu am putut sa il vad pana la capat.
Si da, uitai si de Autumn in New York (Wynona Rider, Richard Gere), care mi s-a parut prost si revoltator, dar pe care l-am vazut cu forta, intr-o calatorie de 12 ore cu avionul
Altul, pe care iar n-am putut sa-l vad pana la capat (de prost ce mi s-a parut): Message in a Bottle (Kevin Costner, Paul Newman)
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Poate ati vazut "Postasul" cu Kevin Costner ... :-))

Sibylle

Nope, io m-am lecuit de filmele cu Kevin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Artificial Intelligence shi subscriu la Vanilla Sky.
Mie mi-au placut City of Angels shi Message in a bottle

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by EDDY

Artificial Intelligence shi subscriu la Vanilla Sky.
Mie mi-au placut City of Angels shi Message in a bottle

Eddy & Antonia Naomi

Si mie mi-au placut City of angels si Message in a bottle!

oana si bb din burtica (7 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Sint de acord ca mai toate de pina acum sint filme proaste, dar "The Remains of the Day" nu e un film prost.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

There's Something about Mary
Titanic
Shakespeare in Love
P.S. Ce ciudat imi pare sa gasesc aici enumerate filme pe care le-as revedea oricind cu placere , Pulp Fiction, The Big Lebowsky, Natural Born Killer, The Remains of the Day...Daca citesc si despre Truman Show sau Velvet Goldmine ca-s in topul dezamagirilor, chiar ma duc sa .
Nota: Evident, filmele pe care le-am nominalizat ca "proaste" (doua chiar au luat Oscaruri, stiu) nu sint proaste propriu-zis, ci mai degraba dezamagiri personale, din categoria "la pomul laudat...". Am inteles ca la asta se refera topicul, ca daca doream sa vorbim de filme penibile, luam Ghidul TV si, la o rasfoire sumara, gaseam zeci de exemple de filme categoria "proaste rau", adica prost facute si prost jucate, scenarii "pe banda" si previzibile, cu mult singe la canal, intrigi stupide, personaje lineare, sentimentalism exagerat, etc. Scuze daca am suparat pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

1. ala cu martienii cu o pleiada de actori celebri (Jack Nicholson etc.) (Mars Attacks?)
2. Evolution
3. Contele de Monte-Cristo (cu Jim Caviezel)

Nu stiu cum poate sa puna cineva pe lista LOTR aici... dar gusturile nu se discuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Mey mie mi-a placut la nebunie Is something about Mary. L-am vazut de vreo trei ori si am ras de fiecare data.
Din Stapanul inelelor nu l-am vazut decat pe primul, dar si asta mi-a placut teribil.
Parerea mea, Nadina

Mergi la inceput