Mamici de Iulie August 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Sa stii ca si pe mine ma doare unde am operatia de apendicita,s-o intinde muschiul si cusatura,cine stie.Eu am zis ca mi se pare mie,dar se pare ca nu.
Si stiti unde ma mai doare de cateva zile de mor - in interiorul...domsoarei,ca niste intepaturi,ma gandeam oare n-o fi colul?In afara de contractii (pe care am inceput si eu sa le simt acum foarte clar),ce alte simptome are colul?

Monique si bebe mic 25 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Nu, Monica, n-are nici o legatura...Se dilata nu stiu ce cartilagii pe acolo.A patit-o Alina si i-a explicat Nayel ca (pe scurt) se dilata bazinul si o sa tot apara genul asta de "stresuri" pe acolo.Si doar noi avem cerclaj...deci,stai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata mamici! Am aparut si noi cam tarziu azi ca am fost la cosmetica si ne-am facut frumoase (tre' sa fim pregatiti ca nu se stie niciodata cand ajungem la spital).
Monique, nu trebuie sa te ingrijoreze durerile, cum zicea si Mihaela sunt niste ligamente care se intind pe acolo.

Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Andreea, sa-ti fie de bine, mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna dimineata, Burtici!!!
Am ajuns si noi sontac-sontac la lucru!!! N-am chef de nimic azi, nici macar de somn!
Monicule, ma bucur din suflet ca te simti mai bine, vezi ca trebe sa te odihnesti mai mult? Sa-mi povesteti toate amanuntele de azi de la dr, bine? Noi mergem maine, facem si eco, cred! Pupici!

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 24 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Monique, abia asteptam vesti de la doctor.
Miha, merci, ma simt mult mai bine acum :-
))

Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxi, super-idee! Cred ca asa o sa si facem Monique, in caz ca nu ne intilnim...
Ma omoara de-a dreptul ploaia asta - nu stiu ce sa mai fac, am cazut in butoiul cu melancolie... Noroc cu bebe care de cite ori ma intind in pat sa stau linistita il apuca cotrobaiala si burta mea face valuri-valuri de imi vine sa-l pup!
In rest super-plictiseala...m-am saturat si de citit carti - trebuie sa-mi gasesc alta ocupatie!

Gabriela saptamina 30
31 ani, zodia: gemeni
DPN 25 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/leelooga
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Abia astept sa ajung la doctor si va spun ce si cum.Mi-am facut o lista intreaga de discutii,ca altfel uit ce am de discutat.Azi vreau sa abordez si tema nastere.
Si eu m-am motat nitel prin coafoare,mi-am tras un look nou,imi place.Cred ca sotul meu va avea un soc cand ma vede (azi vineeeeeeeeee!!!!!!!).

Monique si bebe mic 25 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

A venit frigul....brrr, dupa 2 ore de rabdat de la 8la 10 m-am dus si mi-am cumparat sosete de la un magazinas, doar de barbati aveau, ca-mi inghetasere labutele in sosetele mele de matase si sandale, asa ca acum va imaginati ce cool sunt in soseste barbatesti albe, si sandale. Dar macar nu-mi mai e rece.
Moni- eu zic ca e bine daca tensiunea ta nu e mare, stiam ca e mai bine sa fie mica decat mare. De aia nu inteleg de ce ar avea de suferit bebelul, dar poate te lamureste medicul azi. Oricum nu te mai stresa si odihneste-te cat mai mult (eu de colo vorbesc). Cat despre kilograme, e destul de bine 5, nici eu nu m-am ingrasat desi ma indop ca o gasca uneori numai de dragul de a face cantarul sa arate mai mult. Mama mea a luat doar 7 kg in total la ambele sarcini si noi ne-am nascut cu 3.300 fratele meu si eu cu 3.200 (in conditiile in care ea nu a luat nici o vitamina si nici nu s-a alimentat macar pe jumatate cum ar trebui). A nascut la termen, chiar si asa. E drept ca ea dupa nastere nu a mai avut ce sa dea jos si a ramas slabita, nu a avut lapte deloc si eu am cam fost anemica si fara calciu in ciuda greutatii. Apoi am fost subponderala pana la 20 de ani. Oricum tu spui ca te hranesti, deci nu e cazul sa te ingrijorezi pt. bebe.

Vreau si eu sa intreb ceva: stiti cumva ce influenta are asupra lui bebe daca in timpul sarcinii NU se trateaza leucoreea candidozica ?

lia 27 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Apropo de carti, ati citit "Cel mai simpatic ghid de sarcina"? E o super carte, v-o recomand! E scrisa de o tipa care a nascut patru copii, e un fel de jurnal al ei, super misto!!! Mie mi-a placut enorm de mult! NU seamana deloc cu cartile despre sarcina si e si foarte amuzanta! Voi ce carti faine ati citit?

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 24 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput