SECRETELE SUFLETULUI - Visatul cu ochii deschisi
Raspunsuri - Pagina 2
Andrada34 spune:
revin, fiindca imi place mult subiectul acesta..
..fiindca visele sunt o parte din noi, ne contin..
Ne lasa sa fim noi insene/insine, ne dau libertatea aceea a gandului zburdalnic, ce pleaca si se plimba ca si vantul, pe unde are chef..
visele poarta dorintele nostre, sperantele noastre, iubirile noastre, indrazneala noastra..
Atat timp cat putem sa visam, suntem exact acolo unde ne dorim, in orice clipa!
sincer:
..Cred ca avem, cu totii, nevoie de visare..de bucatica de nostalgie pe care o aduce..de clipa de "poate ca se va putea", pe care ne-o inspira..de tandretea in care ne scufundam sufletele..
mmm....de romantismul pe care ni-l aduc visele, atunci cand il lasam uitat, intr-un coltisor..
Dorindu-va o saptamana minunata, va lasa sa visati
Dana: o
mamicaluitheo spune:
asa este scumpo si ma bucur ca va place acest subiect, chiar nu stiu ce mi-a venit intr-un moment de "visare" la serviciu...............
cu drag andreea mami de theo si de florin
polux spune:
Ehee, fetele...sincer ma faceti sa visezi acum.
Eu de cand ma stiu am visat, si mai ales acesta este modul de a adormi. Inainte de a adormi visez cu ohii deschisi la cate in luna si stele. Credam ca nu mai eu sunt mai excentrica si nu am spus la nimeni pana acum, dar se pare ca este un lucru comun si binevenit.
Am avut perioade mai triste din viata cand abia asteptam sa ajung in pat ca sa visez cu ochii deschisi. Dar am avut si perioade de fericire cand mergeam in pat foarte tarziu, dar NICIODATA nu am adormit fara sa visez un pic, indiferent de cat de obosita am fost.
Visatul a fost modul care m-a facut sa fiu mai comunicativa si mai putin stresata, caci am ales sa visez la lucruri imposibile decat sa ma gandesc la neajunsurile vietii...si uite asa m-am trezit ca nu mai sunt asa afectata de fiecare gest sau de fiecare lovitura a sortii. In fond LIFE IS GOOD, cum spune un amic de al meu.
Multumesc ca ati deschis acest subiect sa-mi las si eu o parte din inima aici.
Liliana
lucia_cs spune:
Cineva a zis "Fa-ti din viata un vis, si din vis realitate!!!"
De retinut partea a doua!!!
Lucia sotia lui Csaba.
gabriela_tutuianu spune:
cine spune ca nu viseaza ori minte ori este atat de ocupat ca iuta sa traiasca.visatul ne arata o alta latura a lumii dure in care traim.
gabriela
NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU sa incercati!
mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by polux
Ehee, fetele...sincer ma faceti sa visezi acum.
Eu de cand ma stiu am visat, si mai ales acesta este modul de a adormi. Inainte de a adormi visez cu ohii deschisi la cate in luna si stele. Credam ca nu mai eu sunt mai excentrica si nu am spus la nimeni pana acum, dar se pare ca este un lucru comun si binevenit.
Am avut perioade mai triste din viata cand abia asteptam sa ajung in pat ca sa visez cu ochii deschisi. Dar am avut si perioade de fericire cand mergeam in pat foarte tarziu, dar NICIODATA nu am adormit fara sa visez un pic, indiferent de cat de obosita am fost.
Visatul a fost modul care m-a facut sa fiu mai comunicativa si mai putin stresata, caci am ales sa visez la lucruri imposibile decat sa ma gandesc la neajunsurile vietii...si uite asa m-am trezit ca nu mai sunt asa afectata de fiecare gest sau de fiecare lovitura a sortii. In fond LIFE IS GOOD, cum spune un amic de al meu.
Multumesc ca ati deschis acest subiect sa-mi las si eu o parte din inima aici.
Liliana
Si eu iti multumesc scumpo si crede-ma ca asa patesc si eu de fiecare data cand ma bag in pat, incerc sa dau uitarii toate problemele, supararile si toate gandurile negative si sa VISEZ.
Si asa este cine spune ca nu viseaza.......sau mai bine lasa........haideti sa visam in continuare...........sa ne rupem pentru cateva momante de realitate......ESTE SUPER
eu va pupacesc pe toate si din tot sufletul.
cu drag andreea si puii
http://www.community.webshots.com/user/mamicaluitheo
sirod spune:
Dimineatza de vara...imi pierd privirea printre norii albi de pe cer...depaaarte vad o dimineata de vara, e simbata...sau duminica, nu-mi dau bine seama, ma trezesc si pun de cafea, pregatesc un mic-dejun de duminica...vine Alin si-mi ascunde un sarut dupa ureche, ii zimbesc,il privesc luuung...buf-o usa trintita-'mami, mami, mi-e foame!''tati mergem azi in parc?'-Oti, bucurie cirliontata si zgomotoasa, imi vine sa zimbesc'oooof, baietzoiul mamii'...buf-si alta usa deschisa, muult mai delicat, un capsor la fel de cirlontzat imi zimbeste dulce si cuminte din cadrul usii - 'mergem in parc?', 'da ma piticule, da tu nu mergi cu mine si tati sa jucam fotbal, stai cu mami la animale' - asta e Oti, a facut ordine!Fratele ei e multumit, ce e aia sa alergi de nebun dupa o minge! - 'mami si mergem si la lac?sa vedem cum face apa valuri si soarele se vede frumos in apa...mami, mamiiii,MAMIII...tresar!Oti se hlizeste la mine din patutul ei!iar am visat cu ochii deschisi...visul meu iubit, pe care vreau sa-l fac realitate...si astfel sa-mi fac viatza un vis...
inspirat subiect Andreea...
DORIS
Anina_n spune:
Foarte frumos, sirod ! Avem acelasi vis... ! Eu mi-o inchipui pe Cristinuca impingand la caruciorul cu BB sau fortand gurita la BB cu o suzeta .
Sper ca intr-un an sau doi, acest vis sa devina realitate !
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
valentinag spune:
Soarele diminetii se rasfringe pe perna mea,intra pe geamul deschis si odata cu el si mirosurile de tei inflorit,iarba prospata,parca ma striga cineva???daaa,se aude strigand:mamiii hai trezeste-te ca mie foame si tati nu e acasa!ce bine ma simt....puiul meu se cuibareste linga mine si se tanguie:mie foamee,mie foamee!
Ma trezesc:nu-mi cere nimeni de mancare!Doamne,cand o sa-mi ceara???Si incepe o noua lupta cu realitatea.....
Valentina
polux spune:
Ca si Valentina si eu am avut un vis asemanator in care un capsor carliontat ma tragea de mana spunand, "hai mai repede mami, ca nu avem prea mult timp, acum cresc mare". Si ma trezeam cu ochii in lacrimi, caci nu era nimeni care sa ma zoreasca, si nimeni nici mic, nici mare langa mine. Pardon, era sotul, dar el nu mi-a spus pana acum "mami". acum cand voi deveni mami in 2-3 luni, toata ziua aud in sus si-n jos, "mami mergem afara, mami vrei sa mananci", dar spuse pe un ton de om matur, adica de sot. Si culminand cu un "come on mami".
Uite ca visele p[ot deveni si realitate, chiar daca ne-a trebuit o viata (37 de ani) ca sa se realizeze.
Visati fetele, caci nu se stie niciodata cand visul va deveni realitate.
Liliana