FIV 12
Raspunsuri - Pagina 6
Ellena spune:
Ce sa va spun? Cum sa va spun ?
Data asta n-a fost sa fie! Valoare bHCG = 11,7 (ziua 17 dupa ET). L-am pierdut ! Poate daca nu era deloc era mai bine ! In astea patru zile am sperat cel mai mult ! Mi-a fost luat ceva ce inca n-am avut ! Dar a fost ceva. Important e ca se poate ! Sunt sanse !
Multumesc fetelor care au trecut prin cosmarul acesta ca m-au invatat sa merg mai departe. Pia, Denisa, Raluca, Irina ...
Multumesc fetelor care au reusit si care vor reusi, pentru ca in voi sta speranta noastra: Gabi, Vali, Cloe, Anemona, Monica .... Datorita voua vom incerca in continuare!
Tuturor celor care incearca trebuie sa sperati pana in ultima clipa.
Eu n-am avut rabdare in ultimele zile (din alea doua saptamani) si n-am mai avut asa mare grija si-am facut foarte rau. BB era acolo chiar daca eu nu aveam sintome.
Cu sau fara sintome - totul e posibil !
Doamne ajuta!
Pia spune:
Mirela, Irina, Mihaela imi pare nespus de rau, dar trebuie sa mergeti mai departe, sa treceti peste acst esec si s-o luati de la capat, va inteleg perfect[bang. Acum trebuie sa incercati sa uitati, sa va relaxati, sa plecati in concediu si-n toamna sa veniti cu forte proaspete si mult optimism pt.o noua incercare de a va implini visul
Cloe sa-ti traiasca bebei si multa sanatate.
Anemona bebelusa sa-ti traisca si sa vina santatoasa pe lume.
Va pupic pe toate si sa auzim de bine
Mara2004 spune:
Am revenit dupa 5 zile de absenta.Vineri, mi-au transferat un embrionas cu 6 celule,acesta a fost motivul pentru care nu m-am miscat din pat 4 zile.Sper sa fie OK. Multumesc mult tuturor celor care m-au incurajat! Ellena,imi pare rau ca nu ai reusit.Imi place cum gandesti si sunt convisa ca vei reusi cat mai curand.Succes! Gina(Giugiuca)ce faci,cum te simti? Numai bine tuturor!
nounou spune:
Mara, stam cu sufletul la gura alaturi de tine, sa dea Dumnezeu sa se prinda si sa se faca mare si frumos!
Ai grija de el, stai cumintica in pat si citeste Micul print
Florina
Ellena spune:
Nu Ana, nu este un sezon cu ghinion, in mod sigur vor fi si reusite!
Este foarte important sa stati cumintele in aceasta perioada, chiar daca este foarte greu, si sa nu incetati sa sperati nici o clipa. Indiferent de simtome!
Mihaela imi pare tare rau de nereusita ta ! Mult noroc in continuare !
Bine ai venit Florina, sa dea Dumnezeu sa reusesti cat mai repede, sa nu cunosti tristetea esecului.
Ana, Mara, Ileana, Tia, Suzana va tin pumnii stansi.
Multa bafta si noroc tuturor!
gabid spune:
SUNTEM OPTIMISTE SI INCREZATOARE CA DATA VIITOARE VA FI BINE!
Trebuie sa avem puterea sa o luam de la capat!Cand credeam mai putin ca voi reusi am reusit!Trebuie sa reusiti si voi!
Gabi.
Utrogestanul se ia din ziua 14-25 in caz de deficit de progesteron.
Gabi.
nounou spune:
Ellena, iti multumesc urare .. dar incep deja sa ma pregatesc pentru eventualitatea unui esec, din cate vad reusitele sunt destul de rare, ele ne dau sperante, intr-adevar, dar n-as vrea sa cad prea de sus ..
By the way, poate cineva sa faca o statistica sumara a incercarilor/reusitelor cu FIV?
anemona spune:
Neatza!
Apropo de tratamentul cu utrogestan: daca iei utrogestan in zilele 14-25, poate ajuta la nidarea oului, dar in caz ca s-a nidat si exista un deficit de progesteron natural, atunci trebuie si sustinut, pt ca daca scade nivelul de progesteron se poate elimina sarcina. Cred ca cel mai bine este sa se inceapa tratamentul in ziua 12 (pregateste endometrul cu putin timp inainte) si sa se continue pana la sfarsitul ciclului, se opreste in caz ca vine menstruatia.