AVI cu RealPlayer?
Uite cum imi fac eu mereu de lucru
Am un filmulet in format AVI pe care nu-l pot vedea cu RealPlayer. Spune ca formatul unor fisiere nu este "sprijinit" Nu am idee ce vrea sa spuna.
Este un filmulet scurt fara titrare, fara nimic complicat - cred eu.
Nu am decat Nero in PC care nu vrea sa mi-l copieze pe CD (ptr a incerca sa-l vad pe DVD Player.
Intrebare: ce este de facut? Aveti vreo idee?
Imi trebuie vreun program de copiat special? Care este mai bun, - probat - contra cost sau chiar si free.
Sau imi trebuie un alt program in loc de Real Player?
Raspunsuri
joxy spune:
1. ma gindesc ca daca acel fisier (avi) l-ai copiat pe HDD.. nu este protejat la copiere si nu exista nici un motiv intemeiat sa nu poata nero sa-l puna pe cd; de unde trag concluzia ca este ori folosit de vreun program... ori copiat prost pe HDD (defect).
Fa urmatorul test.. incearca sa redenumesti fisierul.. adauga o litera in numele lui, sa vezi daca te lasa.
Si dai mesaj dupa aia.
p.s. si sa nu ai diacritice in numele lui.
Cu respect,
Florin
"Give me what I want and I'll go away."
Crystinne spune:
Nu, nu merge nici cu Media Player :-( Multumesc pentru sugestie insa.
Florin numai tu ma scoti din belea
Am schimbat numele si m-a lasat.Nu se aude decat sonorul. Pe Media Player am vazut ca incearca sa caute un "Codec".
Ma gandesc ca nici calculatorul nostru nu este asa de performant. Dar maine primim noul PC si peste cateva zile incerc din nou.
Pot sa mai indraznesc sa intreb si atunci?
joxy spune:
nu pot sa spun decat ce spune si media playerul... iti trebuie un Codec. Daca nu ma inshel exista undeva pe www.kappa.ro la download, sectiunea video.. vei gasi ceea ce te intereseaza.
Daca nu te descurci, revin mai tarziu cu 1 link.
Cu respect,
Florin
"Give me what I want and I'll go away."
Ella spune:
încearca aici :
http://www.zdnet.de/downloads/programs/k/8/de0DK8-wc.html
cu DviX Codec und Player tre sa mearga.
Idora spune:
Chrystinne incearca cu DivX si daca vrei sa vezi si cu subtitrari, downloadeaza BsPlayer sau Radlight!!Normal ar trebui sa mearga!!