As dori sa ma ajute cei stabiliti in Italia , cu un sfat.
Cineva din familie va pleca pentru o perioada in Italia si as dori sa stiu daca pentru a comunica cu sotia lui din Romania, este mai avantajos sa-si cumpere telefon mobil din Romania (Romingul foarte scump) sau sa-si cumpere un mobil din Italia. Va vorbi cu cartela de la cabinele stradale , dar pentru cazurile extreme am dori sa aiba un telefon pentru a fi contactat.
As dori sa mai stiu cate minute se poate vorbi cu cartela din Italia si daca acolo poate sa-si cumpere telefon secand hand (mai ieftin)
Multumesc pentru eventualele sfataturi.
Am mai raspuns o data dar site-ul nu s-a incarcat si s-a dus totul pe apa sambetei
Roamingul nu ti-l recomand sub nici o forma.
Preturile mobilelor sunt mai mult sau mai putin identice dar mai bine ar fi sa ia din Romania unul necodat si din Italia doar sim-ul. Oferta operatorilor e foarte variata si nu stiu ce ti-as putea recomanda, in scimb de la cabina e avantajos tare. Mai sunt si centre de apeluri internationale . De ex cu 5 euro, vb 30min in Romania, poate gaseste si ceva mai bun, trebuie sa se intereseze!
Sejur placut!
Dupa mine, asta e calea cea mai buna. Poate vin fetele din Italia cu detalii in privinta operatorilor de telefonie mobila.
Mama mea este in Italia.Si-a luat mobil din Ro si cartela din Italia.Sunt deasemenea locuri speciale de unde poti suna(fara cartela),platesti la sfarsitul conversatiei,ft avantajoase.Mama ma suna si vb mai mult de juma de ora si nu plateste mai mult de 5-6 euro.pupici
Elena_a (DPN 24oct.2004)