Despre laparascopie

Despre laparascopie | Autor: Diana1968

Link direct la acest mesaj

Buna,
Cred ca asta va fi printre ultimele mele mesaje. O sa-mi iau o pauza intrucat am cedat psihic. Si luna asta mi-a zis dr. Conteanu ca am ramas ravida si am pierdut embrionul, practic , dupa el , eu am ramas 3 luni la rand si am pierdut sarcina. Putin probabil, nu?

Drept urmare m-am dus luni la Dr. Herheleiu la Polizu(tot respectul) si mi-a spus ca nu se poate simti sarcina la 31 de zile dupa ciclu la deet, fara altceva. Testul de urina cu a 2-a liniuta slaba nu-l considera concludent. Mi-a propus o noua HSG si dupa aceea daca mai am o trompa buna sa-mi faca insamare artificiala.

Marti am fost la dr. Badea IUlian (la fel tot respectul) si i-am aratat analizele. Si el a zis ca totul este O.K., dar ca ar fi bine sa ma internez si sa-mi fac o laparascopie la trompe si daca nu ies desfundata mi le poate si rezolva totodata. Daca nu ies bune trompele el propune direct fertilizare pt. ca sunt batrana (36 ani). Cine si-a facut laparascopie poate sa-mi spuna si mie cum e???

Eu as vrea sa iau o pauza si sa nu mai incerc sa raman pt. ca nu mai am putere sa lupt. Practic, dupa cum ma prezint Badea considera ca sunt dintre putinele cazuri de motivatie nedeterminata, fara o problema aparte. Totul bun : hormoni, ovare, uter, doar o trompa cam defecta .
voi ce ziceti?

diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mai multe detalii citeste aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24084
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17508

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Dianna, asa credeam si eu ani intregi, toate bune..pana am facut un testpostcoital care a iesit..dezastru. O cauza sigur tre' sa existe.
Cat despre laparoscopie, crede-ma, este un fleac. Eu una as face 5 laparoscopii in loc de o HSG

Nu renunta, pls!

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

andrruzza, laparoscopia este acelas lucru cu histeroscopia? Eu am facut si HSG si histeroscopie, dar laparoscopie nu. Si, va rog scuze pentru ignoranta, testul postcoital ce presupune?
merci

ardit

andrruzza te rog, chiar pe scurt, doua vorbe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Da, chiar asa testul post coital ce presupune?? Am uitat sa spun ca eu la viata mea mea am mai incercat mai demult sa fac un copil cu altcineva si tot nu a mers. Dar atunci eram mai tanara si nu mi-am pus nici o problema.
In plus, daca eu am o operatie de apendicita peste care o operatie de hernie inhinala dreapta de 10 cm, am voie sa fac laparascopie? Dupa cate am citit pe site-ul pe care mi l-ati dat nu am voie. Atunci cum ramane cu dr. Badea, care mi-a recomandat operatia, si caruia i-am si spus de operatiile mele?

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

testul postcoital(TPC) inseamna recoltarea dupa un interval de 8-12 ore de la ,a spermatoizilor din cavitatea uterina(col)(sper sa ma fi exprimat bine)Este necesar acest test pt. a verifica daca nu cumva domnii zgubilitici sunt impiedicati de un mediu neprielnic de a ajunge sa fie cazati.
Sper ca am fost destul de coerenta in explicatii.
Multa bafta in incercarile de a deveni

quote:
Originally posted by Diana1968

Da, chiar asa testul post coital ce presupune?? Am uitat sa spun ca eu la viata mea mea am mai incercat mai demult sa fac un copil cu altcineva si tot nu a mers. Dar atunci eram mai tanara si nu mi-am pus nici o problema.
In plus, daca eu am o operatie de apendicita peste care o operatie de hernie inghinala dreapta de 10 cm, am voie sa fac laparascopie? Dupa cate am citit pe site-ul pe care mi l-ati dat nu am voie. Atunci cum ramane cu dr. Badea, care mi-a recomandat operatia, si caruia i-am si spus de operatiile mele?

diana

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Diana, nu stiu sa/ti raspund practic la intrebare, vreau doar sa/ti urez succes, sa/ti spun sa ai in continuare incredere si sa nu cedezi!!!
Te pup,

Ilenya

Mergi la inceput