Buna ziua. As dori sa va spun si eu povestea mea si va roog din suflet sa ma ajutati
Acum doua luni mia intarziat menstruatia doua saptamani. Dupa doua saptamani am inceput sa sangerez usor, apoi in urma unor crampe foarte mari s-a declansat menstruatia abundent.Dupa ce s-a terminat menstruatia eu constinuam sa sangerez zilnic, nu o cantitate f. mare de sange, dar sangeram ( sange rosu). Am fost la medica si mia spus ca am un chist de 3 cm pe ovarul stang si de aceea sangerez ( pe mine in schimb ma durea in parte ovarului drept). Mia dat tratament cu Duphaston, Alchemilla si Clorocalcin. Dupa o saptamana mam intors la medic pentru ca in ciuda tratamentului cu Duphaston eu continuam sa sangerez zilnic. La urmatorul control mia spus ca chisttu sa marit la 5.5 cm si trebuie sami faca o punctie. Mia facut punctie, si imediat dupa asta mia venit dinnou menstruatie. La fel ca si luna precedenta eu am continuat sa sangerez si dupa terminare. Chiar inainte de menstruatia mi-am facut un test de sarcina si aiesit pozitiv. M-am speriat f. tare si eu si medicul( crezand ca este o sarcina extrauterina) si m-a trimis sa-mi fac o analiza B hcg a sangelui ( au iesit valori destul de mici, 337.23 MU). Am repetat analiza dupa doua saptamani si valorile au scazut la 87 MU, deci medicul a exclus existenta unei extrauterine, si mi-a spus ca este posibil ca aceste valori sa fi fost vlori reziduale de la chist ( desi din cate am citit eu HCG apare numai in prezenta sarcinii). Eu acum nu mai inteleg nimic, de ce mi-a iesit test pozitiv, desi eram in perioada menstruatiei, si de ce sangerez de aproape doua luni. Si in prezent in ciuda faptului ca iau Duphaston, zilnic sangerez.
Va rog frumos daca ma puteti ajuta ca eu nu stiu ce sa mai cred, ce este. Precizez ca pana acum , am 27 de ani nu am avut nici un fel de probleme, ciclu normal, am ramas insarcinata acum 7 ani si am intreupt sacina.
Multumesc anticipat pentru raspuns.