masina de spalat vase e buna?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

da, da, da!!! Si eu sint pentru masina de spalat vase!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

E super! eu nu stiu ce m-as face fara ea! daca ai detergentul de vase adecvat, cum e Cascade, atunci nu trebuie sa pregatesti vasele in prealabil prin frecare si curatare de suprafata, arunci numai bucatile mari de mancare de pe ele si hop cu ele in masina si ies super curate! daca nu (mie nu mi s-a intamplat inca) mai le dai o tura si gata! meritaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by mitub

Eu am vazut la toti care au, ca intai clatesc farfuriile de chestiile grosiere, si abia apoi le baga in masina. Deci daca tot ma mozolesc pe maini si bag mainile in detergent, kle-as spala pana la capat.

Parere personala...
Boga

no offense, asa zic cei care nu au, asa ziceam si eu inainte de a-mi cumpara una. Si probabil ca nu mi-as fi luat in veci daca nu m-as fi saturat de spalat biberoane. Acuma nici nu mai tb sa le sterilizez, cand ma gandesc cate zeci de spalaturi am tras la sticlele Andrei si cat timp si nervi am economisit acuma...
Sau cand am musafiri si vad ca se umple chiuveta... mamam ce ne-stres am! tzac, in masina si gata, ma intorc la un pahar de vorba. Pana pleaca musafirii sunt si gata. Cel mai fain e cand le pun seara la spalat, eu ma duc bine-mersi si ma culc, si dimineata le scot curate. mamaaaa, ce buna e!!
Apropo de cratitele arse: am o tigaie de cand haul si era neagra, am bagat-o in masina si nu a cauratat-o , in schimb a inmuiat ce era pe ea si cu buretele de sarma s-a luat imediat ce era mai gros. asa ca DA, merita.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Eu sunt PRO PRO PRO masina de spalat vase. Si chiar daca am grija sa nu le bag super zoioase , tot pentru sunt.

Acum din pacate nu am spatiu pt ea, dar imediat cum ne vom muta, e prima pe lista de cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

fetele dar care e diferenta intre cele mai mici de 8 seturi si cele de 12 seturi. Cam cate ca numar incap. Am vazut si cu 9 seturi. Ca daca o sa-mi iau poate nu-mi ajunge aia de 8, mai ales daca se mareste familionu la 4 membri?

Sunteti super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

Eu sunt PENTRU!!! masina de spalat vase.
Pentru mine a spala vase este cea mai detestabila activitate posibila. Cata pierdere de timp si nervi...
Uneori stau si ma gandesc, oare in decursul unei vieti, cat timp pretios se pierde cu acesta activitate...? Saptamani, luni?
Spunea cineva aici ca spala vasele manual doar atunci cand vrea sa se calmeze.... Nu stiu cum reuseste performanta, eu una insa cand vad un maldar de vase pe chiuveta de care trebuie sa ma apuc de spalat, ma apuca , in nici un caz nu este ceva care sa ma calmeze.
Deci, cine isi permite asa ceva, GO FOR IT! Eu una mai am de asteptat, asa ca pana atunci.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Un vot si de la mine pt masina de spalat vase. Eu am cu 8 seturi de la Ariston si maica-mea are cu 12 de la Bosh. Ambele merg ff bine si pana acum nu am avut nici o problema cu nici una. Ce am vazut si m-a multzumit: paharale mi le scoate fara nici o pata. Eu daca spal paharele la mana cand le pun la uscat vad ca raman urme de la apa, dar atunci cand le bag in masina ies super klumea. Daca vrei sa te orientezi la pret uita-te pe site-ul celor de la Domo, dar NU CUMPARA de la ei caci sunt destul de scumpi comparativ cu alte magazine. Eu era sa o patzesc cu masina de spalat rufe. Acelasi model era in Metro cu aproape 3 mil mai ieftin

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Cu siguranta ca trebuie sa-ti iei,daca ai posibilitatea.
Eu am avut una veche,lasata de fost proprietara a casei la care trebuia sa le clatesc inainte si sa iau si grosul mizeriei,asa ca nu prea o foloseam.Acum mi-am luat una noua Frigidaire,la care cel mai mic program de spalare dureaza 85 minute,am optiune numai ptr sertarul de sus sau ala de jos,si le-a spalat super chiar daca o data am uitat si sa pun dero.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Si eu sunt PENTRU, masina de spalat vase. Cu detergent bun ies vasele luna! Si mai ales paharele! Chiar daca trebuie un pic clatite vasele inainte, merita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu una am masina dar nu o prea folosesc. Noi sintem doar doi si daca stau sa se adune vase pentru o masina ar trebui sa stau vreo 3-4 zile. Dar in viitorul apropiat vom fi trei.
Intrebarea mea este daca voi folositi masina de spalat case si pentru a spala biberoane.....si daca da, se mai sterilizeaza dupa aceea sau nu.

Mergi la inceput