Alimentele romanesti sunt sanatoase?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Guestus, romanii mor din cauza poluarii, parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

toata lumea moare la un moment dat bey :) nu numa romanii

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Carmen ai dreptate in privinta suedezilor.Aici nu se omoara sa faca mancare ca sunt prea comozi si cumpara de la fast fooduri, Mc Donalds etc.Ce am observat la ei e ca nu mananca carne cu salate ci doar cu tot feluri de sosuri din plic pline de E-uri si nici ciorbe.Aici mancarea e plina de hormoni si fara gust.Sila fel beau toate felurile de sucuri pline de E-uri in loc sa bea apa minerala.Eu nu mananc mai mult decat in Romania si s-au pus cateva kg bune pe mine.Pana am venit aici logodnicul meu manca tot de la fast-fooduri si sa stiti ca sanatatea lui lasa de dorit.Dupa ce am venit aici am inceput sa fac mancare normala, ciorbe si felul II si nu l-am mai lasat sa cumpere de la fast-fooduri nimic (e unul dintre cele mai nesanatoase mancaruri) si acum e altfel, mai vioi, nu mai e bolnavicios ca inainte.Suedezii mananca putin in comparatie cu noi dar sunt cam toti obezi si asta datorita porcariilor care exista in mancare.Eu ma feresc cat pot de chimicalele lor, incerc sa fac mancare cu cat mai putina carne si cat de cat natural (daca exista asa ceva aici), ma refer la legume).
Am avut o cunostiinta, un baiat frumos si plin de viata, care a locuit cativa ani in Suedia si care acum vreo 10 ani poate, a murit de cancer la stomac la varsta de 24 de ani:(((Nu mi-a venit sa cred, am zis ca e imposibil asa ceva la o varsta atat de tanara:(((
Mi-am dat seama apoi ca s-ar putea sa fie din cauza mancarii asteia "perfecte" de aici.Eu zic ca au un mod de viata total nesanatos!!
In Romania totul are gust si am incredere mai multa decat am in ce mananc aici ca e múlt mai sanatos.De abia astept sa merg acasa sa mananc si eu ca lumea ca aici oricat m-as stradui, tot nu iese ca acolo de mi-a pierit pofta sa mai mananc.
Pentru cei care cred ca aici totul e stampilat si ca scrie pe orice cumperi ce contine, nu va faceti iluzii.De exemplu majoritatea oualor nu sunt stampilate si am cumparat si produse proaste, adica carne care incepuse sa se inverzeasca sau paine la punga mucegaita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Guestus tu pui o intrebare si astepti un raspuns.Nu o sa ti-l dau eu, cel putin nu acum.Poate mai incolo.
Am si eu o intrebare pt tine, asta asa ca sa stiu unde sa situez discutia: Cat ai trait tu in UE?Sau zici din auzite?Ca asa zice nenea ala de la televizor ca in UE toate-s verificate si bune si roz numa-n Romania e jale?

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cit am trait eu in EU nu conteaza. La fel nu conteaza ce zice inaltul comisar de la Haga. Dar ce conteaza este statistica. Pina una alta Suedia are o medie de viata cu mult mai mare decit Ro. Deci preferi sa maninci hormoni prajiti in Suedia si sa prinzi 80 ani sau sa maninci natural in Ro si sa mori la 65. Ce zici de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Guestus,
In cateva cuvinte:
Eu traiesc in UE.Stiu foarte bine ce mananc si ce se gaseste in magazine.
Vad ca mananca 90% dintre olandezi.
Nu are rost sa ne lansam in discutzii in momentul in care tu vorbesti despre statistici si eu despre realitate.

Si sa stii ca media de viatza nu are legatura numai cu alimentatzia, cat despre statistici revino-ti la realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Cit am trait eu in EU nu conteaza. La fel nu conteaza ce zice inaltul comisar de la Haga. Dar ce conteaza este statistica. Pina una alta Suedia are o medie de viata cu mult mai mare decit Ro. Deci preferi sa maninci hormoni prajiti in Suedia si sa prinzi 80 ani sau sa maninci natural in Ro si sa mori la 65. Ce zici de asta?

Si statistica asta cine o face?
Bunica mea are 71 de ani, bunicul are 75 de ani.
Parintii nu au probleme cu stomacul, si nici noi.
Stai:
Tata are o carie. :))
Di

Mergi la inceput

Acum deviez putin de la subiect dar stiti ce mai zicea nenea ala de la televizor acum cateva zile?? Ca romanii castiga 1 euro/ora iar suedezii 30 euro/oraceea ce e complet fals.Un salar mediu al uni suedez e cam de 12.000-13.000 coroane/luna deci ar veni cam intre 1300-1400 euro/luna impartit la sa zicem 20 de zile , ar fi intre 650-700 coroane pe zi deci 65 -70 coroane/ora asta insemnand 7-8 euro pe ora!!
Noi romanii ne-o facem cu mana noastra, asta e concluzia mea!!

Mergi la inceput

Guestus, lasa statistica, ca statistica ne omoara.Eu vada cu ochii mei ce-i aici, nu are rost sa-ti ascult tie presupunerile!!
Si e clar ca romanii nu mor mai repede din cauza mancarii!!Ar fi chiar culmea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Idora
deviezi de la subiect si deviezi bine de tot....
uite aici salariul mediu in suedia..http://www.scb.se/templates/tableOrChart20506.asp......si vezi ca este de cca 20 000 skr...deci 2000 euro. In top la salariul asta se adauga asigurarile sociale platite statului de cel care te angajeaza ...bani pe care tu nu ii vezi... deci practic salariul tau este 4000 euro. din banii astia iti ramin tie in mina 1300 euro. mai bine te documentezi intii!

Mergi la inceput