Frigul si plimbarea???
Buna fetelor,
Cum procedati cand iesiti la plimbare cu bebeii si afara sunt 0 grade sau mai putin, in plus mai bate si un vant de mie imi da impresia ca imi crapa fata. Ar trebui sa nu il mai scot? Nu suporta nici manusi, nici fular la gurita? Voi cum procedati?
bebe
Toate cele bune!
SARBATORI FERICITE!
Raspunsuri
ariadne spune:
draga mea,
eu inca o scot pe fetita, mergem cu carutul intr-un parc amenajat pt.copii si acolo facem ture pe jos.
in jurul pranzului este mai putin ger, imbracat bine, ideal este un costumas de fas gros, bine incaltat, manusi cu adeziv si siret, caciulita gen burlan si gluga de la costumas peste( daca are siret , este ideal, il strangi si nu mai are multe sanse sa o dea jos).
este doar o idee, se va obisnui si cu accesoriile, trebuie, am avut si noi probleme, acum le accepta.
mai este si varianta balcon sau gradina.
si nu uita sa ii aplici o crema pe fata !
viel spass!
www.beepworld4.de/bilderarchiv/bilder/weihnacht/weihnacht-boxes.gif" border="0">
sorana spune:
Monica are 2 luni 1/2. Cand a batut vantul tare nu am scos-o. Dar cand e doar frig o pun in "marsupiu" si o bag in geaca mea. Si nu stam asa de mult.
MONELU spune:
Remus al meu are 2 luni si 3 saptamini si iesim afara o data la doua zile.ne imbracam cu doua costumase si o paturica care ii vine si pe fata un pic si iesim cam jumatate de ora.
mama-Silvia spune:
BUNA BEBE!
EU AM NASCUT IN 29 OCTOMBRIE ,DECI AM PRINS DIN PLIN LUNILE DE IARNA.pE LA 5 SAPTAMANI AM INCEPUT SA-L SCOT AFARA PE RAZVAN TREPTAT , IL SCOTEAM DOAR LA PRANZ PT. CA ERA MAI CALDUT.IL PUNEAM IN CARUCIOR IMBRACAT BINE INTR-UN COSTUMAS DE FAS SI IL ACOPEREAM CU O PATURICA.NU-I PUNEAM FULAR LA GURITA PT.CA MA GANDEAM CA E PUTIN PROTEJAT IN CARUCIOR.DAR NE PLIMBAM IN FIECARE ZI INDIFERENT CAT DE FRIG ERA , UNEORI STATEAM SI MAI MULT DE O ORA AFARA.
sARBATORI FERICITE!
anamaria spune:
Bogdan nu a avut niciodata fular la gurita, si asta nu a condus la vreo problema!!! Daca era vant tare, si eram cu caruciorul, intorceam manerul astfel ca vantul sa nu-i bata din fata, si cam atat! Am iesit si pe viscol, si pe ceata, si pe vant... stateam cat suportam eu, ca inghetam, oricum, inaintea lui! Importante sunt manusile si ghetutele, sa ca mainile/picioarele ingheata cel mai repede! Eu zic ca plimbarea este esentiala, face pofta de mancare si de somn, asa ca pt noi era lege: PLIMBAT ZILNIC!
daca dragoste nu e, nimic nu e!
bebe spune:
va multumesc din suflet pentru raspunsuri.
Sarbatori fericite!
Toate cele bune!
SARBATORI FERICITE!
Reliana spune:
Bebe, eu am iesit cu Cassy inca din prima zi, la plimbare, si fara mānusi, fara fular, iar pt fata i-am cumparat crema "Allwetter Creme" de la Penaten, o dau cu ea si plecam afara la plimbare. Oricum īn carucior mai avem si un saculet din acela imblanit, si nu am avut nici o problema pāna acum!
Plimbare placuta!
Sarbatori Fericite!
www.animatedgif.net/seasonal/xmas/larwreath_e0.gif" border="0">
coryna spune:
Eu nu i-l scot pe Dragos cind bate vintul, dar daca e doar ger si e frumos i-l scot la plimbare. E echipat doar cu manusi cu degete(celelalte ies extrem de repede), fular (dar nu peste gurita, ci doar sa nu-i intre zapada pe git), ghetute imblanite. Nu prea ii place, intinde mereu minutele sa-l iau in brate, dar eu ma tin tare deocamdata. Nu stam mai mult de 2 ore si astea la prinz, caci dupa amiaza se lasa intunericul si vine lumea de la servici si nu are rabdare sa-l ocoleasca pe Dragos care contempla toate vitrinele.
danis spune:
noi am iesit si pe ploaie si pe vant si pe ninsoare (este adevarat, ne-a prins iarna ceva mai mari, ca ne-am nascut pe 24 aprilie); am avut si zile cand nu am iesit (mamaie este mai tematoare, eu am fost foarte bolnavicioasa cand eram mica), dar votam pentru plimbarile zilnice; am incercat sa nu infofolim bb-ul; in casa nu poarta caciula, iar despre costumatia de afara, am adaptat-o la reactiile ei; daca nu are fatza, nasul mainile reci si daca nu e transpirata (am gresit uneori si am imbracat-o prea mult) atunci totul e OK! oricum, nu i-am pus fularul in dreptul gurii (uneori nu i-am pus fular!); coincidentza sau nu, dar pana acum (doamne-ajuta pe mai departe!) am fost sanatosi tun, ceea ce va dorim si voua!
Daniela si bb Anda
hi_lara spune:
Si noi am fost curajosi si am iesit la plimbare chiar si cind au fost zilele acelea geroase.E drept, ca am stat in limite rezonabile ca sa nu facem turturi la nasuc. Ceea ce m-a surpins este ca astazi, cind a fost o vreme tare placuta afara (ma rog pentru o zi de iarna),nu era picior de mamica in parc (Tineretului)impingind la carucior. Am facut muschi nu alta pe aleile alea pline de zapada...Hi_lara si bb Horia (3 luni)