sanatate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oltean spune:

Draga Amuleta, multumesc mult, mi-au prins bine informatiile tale. Am o intrebare: in ce stat esti? Eu sunt in New Hampshire. Te pup.

Mergi la inceput

Am inteles ca uneori durerea trece de la sine, CipCipCip. Dar uneori nu se intampla asa. Ma bucur ca tie ti-a trecut. Sper sa se intample la fel si la mine, mi-e groaza de complicatii si de doctori. Sper sa treaca. Daca nu...Nu stiu ce o sa fac. Mai ales aici, unde serviciile medicale sunt atat de scumpe iar eu si sotul meu suntem niste bieti studenti. Cred ca o sa folosesc niste antiinflamatoare, asa cum m-a sfatuit si Amuleta. Poate ar fi bine sa incerc si ceva pentru reumatism. Intotdeauna am fost o persona sanatoasa iar cand ma confrunt cu o problema de genul asta, ma ingrozesc.
Aceeasi intrebare si pentru tine si Oana: unde sunteti? In ce stat? Imi place sa descopar alti romani care traiesc in SUA. Aici, in NH, suntem foarte multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Locuiesc in NW Indiana, in apropiere de Chicago.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Diana, eu locuiesc in Michigan pe langa Detroit. Daca ai chef poti sa vii la Calatoriile Sufletului la subiectul asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25882
sa vezi gasca de americance.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Draga Diana,
Si eu am aceeasi problema ca si tine de aproximativ 4 luni de zile. Am mai avut-o acu cativa ani in urma (cam 2) si atunci cand am fost la doctor mi-a spus ca sunt prea grasa si ca din cauza greutatii am durerile. Acum, cand am fost din nou in februarie, cand nu mai puteam de durere mi-a spus ca e din cauza ca ridic pe bb din pozitii vicioase. Am facut si radiografie si totul arata normal la coloana, bazin si atunci mi-a spus ca durerea e musculara. Am facut tratament o luna de zile cu tot felul de medicamente si fizioterapie. Vreau sa iti spun ca nu m-a ajutat DELOC! Pe la mijlocul lui februarie am plecat acasa in Ro si atunci am renuntat la tratamente si fizioterapie. Dupa o saptamana in Ro nu mai aveam nici o durere. M-am bucurat mult, dar bucuria a tinut pana m-am intors aici in Thai cand la 3-4 zile durerile au revenit. Nu gasesc explicatia... poate ca si-a facut atunci efect tratamentul si fizioterapia dar pe durata scurta??? Habar nu am. Durerile de acum nu mai sunt atat de puternice ca in ianuarie-februarie insa exact ca si tine, ma doare daca stau pe scaun sau intinsa in pat mai multa vreme pe spate. Daca stau pe burta, nu ma doare.
Dimineata cand ma trezesc e cumplit, abia pot sa merg pana la baie, insa in 10 minute de miscare imi revin aproape complet. La fel, cand stau la calculator mai mult de 10 min, nu ma mai pot ridica si trebuie sa fac repede niste exercitii si sa cobor/urc scarile de cateva ori si imi revin.
Ce poate fi? Sa stii ca eu am facut fel de fel de investigatii, am fost la doctori diferiti si aici si in Ro si nimeni nu mi-a putut da un diagnostic exact si un tratament cu care sa imi treaca.
Mai este cineva in situatia noastra? Eu incepusem sa ma gandesc la chestii urate... dar daca mai sunteti, incerc sa ma linistesc.
Sanatate si numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

scumpa mea eu aveam aceasta durere atunci cand am fost insarcinata/ doctorul mi-a zis ca este OSUL SACRU, nici nu puteam sta in fund.
esti insarcinata cumva?

sanatate multa andreea mami de theo si de florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Da, am studiat si eu problema,am gasit un site in engleza si m-am ingrozit de ce spun unele persoane acolo. La fel ca si tine, ca e f. greu de tratat, ca doctorii nu pot pune un diagnostic clar. E foarte ciudat. Nu stiu care e cauza durerii asteia. E cumplit. Eu nu am dureri atat de mari, dar ma gandesc cu groaza ca ceea ce am s-ar putea agrava. Pe site-ul asta se vorbea chiar de operatie, unele reusite, altele nu.
Daca vrei sa citesti despre ceea ce avem noi, uite adresa unde poti gasi f. multe informatii www.coccyx.org
Acum iau niste pastile cu Glucosamine si Chondroitin. Le iau numai de 2 zile, asa ca e prematur sa spun daca au un efect sau nu. Daca vrei, poti sa le incerci si tu, se pot cumpara fara reteta medicala. Daca nu le-ai incercat deja.
Tu ce medicamente ai luat?
Ar fii bine sa tinem legatura. Poate impreuna putem afla mai multe.
Iti doresc sanatate multa.

quote:
Originally posted by mamamariana

Draga Diana,
Si eu am aceeasi problema ca si tine de aproximativ 4 luni de zile. Am mai avut-o acu cativa ani in urma (cam 2) si atunci cand am fost la doctor mi-a spus ca sunt prea grasa si ca din cauza greutatii am durerile. Acum, cand am fost din nou in februarie, cand nu mai puteam de durere mi-a spus ca e din cauza ca ridic pe bb din pozitii vicioase. Am facut si radiografie si totul arata normal la coloana, bazin si atunci mi-a spus ca durerea e musculara. Am facut tratament o luna de zile cu tot felul de medicamente si fizioterapie. Vreau sa iti spun ca nu m-a ajutat DELOC! Pe la mijlocul lui februarie am plecat acasa in Ro si atunci am renuntat la tratamente si fizioterapie. Dupa o saptamana in Ro nu mai aveam nici o durere. M-am bucurat mult, dar bucuria a tinut pana m-am intors aici in Thai cand la 3-4 zile durerile au revenit. Nu gasesc explicatia... poate ca si-a facut atunci efect tratamentul si fizioterapia dar pe durata scurta??? Habar nu am. Durerile de acum nu mai sunt atat de puternice ca in ianuarie-februarie insa exact ca si tine, ma doare daca stau pe scaun sau intinsa in pat mai multa vreme pe spate. Daca stau pe burta, nu ma doare.
Dimineata cand ma trezesc e cumplit, abia pot sa merg pana la baie, insa in 10 minute de miscare imi revin aproape complet. La fel, cand stau la calculator mai mult de 10 min, nu ma mai pot ridica si trebuie sa fac repede niste exercitii si sa cobor/urc scarile de cateva ori si imi revin.
Ce poate fi? Sa stii ca eu am facut fel de fel de investigatii, am fost la doctori diferiti si aici si in Ro si nimeni nu mi-a putut da un diagnostic exact si un tratament cu care sa imi treaca.
Mai este cineva in situatia noastra? Eu incepusem sa ma gandesc la chestii urate... dar daca mai sunteti, incerc sa ma linistesc.
Sanatate si numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Inca ceva. Mie mi-a spus doctorul (un generalist) Ca e din cauza faptului ca sunt prea slaba iar atunci cand stau pe scaun osul meu nu are pe ce sa se sprijine. Si asta ar fi cauza. Se pare ca tie ti s-a spus ceva total opus. Ciudat.

Mergi la inceput

Nu, nu sunt insarcinata. Confirmarea a venit acum 2 zile, deci aceasta ipoteza cade. Alta este cauza, din pacate necunoscuta pana acum.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Nu am luat medicamentele pe care le-ai scris tu aici, am luat Voltaren si inca un antiinflamator mai puternic decat diclofenacul si midocalm prescrise in Ro. Aici mi-au prescris relaxanti musculari de vreo 3 feluri si inca un antiinflamatoriu pe care nu stiu cum il cheama.
Sa iti spun ce am facut eu in ultima vreme... Sotul meu m-a inebunit ca ma doare spatele din cauza aerului conditionat care batea cumva direct pe mine. Asa ca, mi-a mutat patul in asa fel incat sa nu mai bata pe mine si m-a pus a imi pun brau noaptea. Am facut chestia asta de vreo 4 zile si deja ma simt mai bine. In plus, stau mai putin la calculator si incerc sa merg zilnic la inot, mai fac ceva exercitii de gimnastica si parca e mai bine. Saptamana trecuta mi-am pus de 2 ori supozitor cu indometacin (mi-am adus din Ro la sfaturile soacra-mii) si culmea! mi-a cedat durerea pentru cateva ore, lucru care nu se intampla cu alte antiinf.
Cu greutatea... nu stiu ce sa spun. Atunci am inclinat sa cred ca asta e (aveam 72 kg pe vremea aia) dar am ramas dupa vreun an insarcinata si am avut 90 kg si nu am avut nici cea mai mica durere de spate. Acum am 75 venind de la 83 (dupa nastere) si ma gandesc ca fiind in scadere, ar trebui cu atat mai putin sa ma doara. Dar cine stie???
Inchei aici ca vine inamicul si sigur imi strica treaba... ieri cu vreo 3 clickuri de mouse mi-a facut un mesaj luuuuung la care scrisesem ceva sa dispara si am crezut ca inebunesc. Va dati seama ca altul nu am putut scrie.
Sanatate multa,
Mamamariana

Mergi la inceput