Cum va place...Eurovizion?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns milenadinu spune:

Eu ca sa fiu sincera as fi vrut ca la melodia ucrainiana sa scrie de fapt Romania .Super prezenta scenica, o voce frumoasa , o femeie superba si niste pasi de hora acolo , mama, mama !O sa merg si eu pe linkurile date de voi sa ma pun la curent cu celelaltete meodii care s-au calificat direct, nu prea imi mai amintesc de Sanda Ladosi,nu cred ca m-a impresionat insa vreodata.Si in conditiile in care am vazut deja multe melodii interesante, nu cred sa mai avem succesul de anul trecut.Si fiindca s-a mai discutat, mi-a placut mult atitudinea comentatorilor de pe postul francez elvetian, care,desi cantecelul lor(foarte slabut de altfel)a dat-o bine in bara,au recunoscut cu sinceritate valoarea anumitor melodii si cantareti,i-au prezentat pe toti foarte frumos, ce mai, un profesionalism care a reusit sa treaca peste orice alte considerente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Am si eu citeva impresii de la Eurovision partea 1.

- Mi-a placut Ucraina si Serbia.

De fapt, am observat ca unele tari incearca sa aduca ceva 'nou' si aici puncteaza. Eu nu inteleg de ce Romania este reprezentata de o cantareata care nu este originala, canta in engleza, nu aduce nimic spectacolului.

Cel mai penibil mi s-a parut sa vad cum Danemarca canta latino. Cel mai interesant barbat - ... evident al Greciei.

pronosticul meu: calificarea Romaniei in 2005: 30%

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

salutare, fetelor!
THEODORA- soro draga, am ascultat melodia greciei si e fainuta...SORO, DA`CUM ARATA ALA!!!
vaaaai, vai, vai!!!
dar... oricum, sa ne dam palme, sa ne revenim, si sa strigam cat ne tin plamanii nostri ,,made in romania``: HAI ROMANIA!!!
pupici

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

eu votez pentru Ukraina, Grecia, Serbia shi Cipru pana acum. Nu am avut ocazia sa o vad pe Sanda noastra inca. Insa multa bafta.

gagice pe Sakis l-am vazut pe aeroport in Atena eu veneam in Cipru shi el pleca la turci. Arata beton shi asha la doi pashi...valeleuuu....e bunutz rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

daca-mi permiteti am si eu o parere...
una foarte proasta.

mai multe falsitati si transexuali si ciudati ca la Eurovision nu am vazut pe metru patrat!

m-am uitat si anul trecut si acum doi ani. anul asta am de gind sa nu-mi mai pierd vremea.

e doar o mare teapa!
cel putin in anii trecuti a fost o chestie de coma : era un austriac: fara voce , imbracat ca naiba , ce mai toata jena , cel mai slab,prestatie DEPLORABILA si credeti ca a iesit ultimul?ha!ha! de unde , s-au adunat puncte bune in dreptul lui...jenant.

Muzica buna e cea care ramine, nu cea care ia puncte ptr ca Estonia intra in UE SI e vecina cu Suedia si ca Cipru are referndum si Turcia are nevoie de turisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Asa Liris zi-le soro ca bine zici!
Hai sa te tzuc :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Ruxi din pacate cred ca nu poti sa-l aduci pe Sakis la tine de pe siteul ala:)))dar o sa incerc sa-l gasesc pe Kazaa si daca reusesc iti dau un PM!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Bravo,ce ma bucur ca nu sint singura cu "microbu"!!
Sa imi dau si eu cu parerea despre semifinala.UCRAINA!!!M-a uns la suflet acel shailailai,care imi suna tare tare romanesc,solista plina de nerv ...aualiooooo..ca-mi venea sa joc si io,nu alta!!!
Grecu m-a atins la coarda materna,ca mi-s jumatate grecoaica...greu mai e sa te imparti in doua!!Cind a tras si o zorba si a zmuls hainele de pe cumetrele de linga el...auuuuuu...ca abia am nascut si trebe sa.-mi mai calmez hormonii vreo 2 saptamini pina o sa am voie sa-i trezesc!!
SLOVENIA!!!Nu v-a placut???Nu s-a calificat ...dar e preferata mea,solista are o voce minunata..ce melodie super!1Stay forever se cheama!!
Ma bucur enorm pentru Lane Moje,Serbia..nu stiu de ce ,dar imi dau lacrimile cind o ascult..e atit de multa ..dragoste in cintecul asta,desi nu pricep o iota..emana caldura,pur si simplu!!
Abia astept finala!!HAI ROMANIA!!!!
Ce ziceti,facem niste pronosticuri?Sa zicem..top 5??
Iata topul meu:
1.Belgia
2.Ucraina
3.Rusia
4.Serbia
5 Grecia
As pune eu Romania pe primul loc..dar sint realista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

1. Ucraina
2. Suedia
3. Grecia