Cum va place...Eurovizion?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Fetelor, se pare ca astazi la ora 22, ora Romaniei incepe Eurovison.
http://tvr.ro/euroviziune/stiri.php

Mergi la inceput

Am vazut semifinala de azi (22 de tari din 36)si mi-au placut melodiile din Danemarca, Bosnia-Hertegovina si Olanda.De abia astept sa vad Romania!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si eu m-am uitat la semifinala din seara asta si mi-au placut Albania, Cipru si un cuplu la care nu am retinut tara!
Insa am fost DEZGUSTATA de comentariul prezentatorilor monegasci Tele Monte Carlo, care si-au batut joc de fiecare concurent in parte, la sfarsit, cand au vazut ca s-au calificat mai ulte tari din fosta Iugoslavie si URSS, au inceput sa se intrebe intre ei daca aceste tari au telefon ca doar nu e posibil sa fi sunat atata lume... Incredibil! Si nu va spun cat de afectati au fost ca, concurenta lor nu s-a calificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Mie mi-a placut Ukraina. Si pe urma Serbia-Montenegro, mi-a amintit de baladele romanesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

am vazut si eu semifinala,sint necajita ca nu s-a calificat Slovenia!!!Ati ascultat melodia?Ce frumoasaaa!!!
Bbalinus,sint socata,deci nu numai in suedia este o asemenea batjocura!!Ce dezgustator!!!
Sa tinem pumnii Romaniei,simbata!!

Mergi la inceput

Daca veti sa vedeti cate 30 sec. din melodiile tarilor care participa la Eurovision:
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=11449
apoi dati click pt. melodiile de la finala pe Till finalisternas bidrag
si pe melodiile de la semifinala pe Till semi-finalisernas bidrag
Imi place tot mai mult melodia Romaniei si Sanda Landosi arata bine chiar daca suedezii au facut-o "copie proasta a Pamelei Anderson".Poate le e ciuda ca nu prea au in tara lor multe femei care arata bine
Hai ROMANIA!!

Mergi la inceput

Din cat am ascultat inainte din videoclipurile finalei imi place Romania, Belgia si Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Imi place numai melodia si interpretul Spaniei. Cine-i cantaretul? Ritmuri si dans. Parca-mi vine sa-l votez si pe el!

Sanda Ladosi incerca ceva si se chinuie prea tare, puteau sa aleaga pe alcineva sa ne reprezinte.
Oricum, votez cu Romania!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Am tot "scotocit" pe Internet si am gasit un site cu videoclipurile intregi ale tarilor participante la Eurovision!!
http://www.bbc.co.uk/radio2/eurovision/2004/contestants/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Mersi, Idora
Melodia Sandei Ladosi e faina (desi cu nuante orientale - dar astia-s Balcanii, la urma-urmelor :))), insa videoclipul mi se pare ieftin, iar Sanda pe post de vampa imbracata "cheap". Iar engleza ei suna greoi.
Rusoaica e faina, dar banala.
Suedeza arata bine :))))
Sakis al Greciei... uuuu, baby, cu obiectia ca se puteau aduce mai multe note grecesti in melodie; se aud strune de chitara mai mult decat de buzuki :P
Misto bucata lui Ramon al Spaniei, videoclipul aduce insa a telenovela, dar nu-i bai :)

Cea mai interesanta interpretare mi se pare a Turciei. Pentru asta as vota: mi se pare SUPER!

Mergi la inceput