Cum va place...Eurovizion?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Stiri :

Ruslana a castigat Eurovision 2004

Concursul Eurovision 2004 si-a desemnat aseara tarziu castigatoarea: RUSLANA din Ucraina a obtinut cel mai mare punctaj in urma televotingului. Cu 280 de puncte, Ruslana s-a situat in fruntea clasamentului, aducand tarii ei onoarea de a organiza a 50-a editie a concursului Eurovision. Urmatoarele clasate au fost Serbia - Muntenegru cu 263 de puncte si de Grecia cu 259 de puncte. Reprezentantii tarii gazda, Turcia, s-au situat pe locul 4 cu 195 de puncte.

Cu 18 puncte obtinute in urma televotingului european, Romania s-a situat pe locul 18, anul viitor urmand sa concureze in semifinala Eurovision. Aseara, imediat dupa incheierea concursului, Sanda era extrem de dezamagita si trista. Intreaga delegatie a Romaniei a fost alaturi de ea
si trupa cu care a urcat pe scena. Dan Manoliu, seful delegatiei Romaniei la Eurovision 2004, considera ca am avut cea mai buna imagine si prezenta de pana acum a Romaniei pe scena concursului Eurovision.
Din punct de vedere al sunetului, trebuie sa precizez ca monitorizarea din castile Sandei si ale fetelor din backing vocals a fost buna, lucru care nu se poate spune si despre caliteatea sunetului din sala de concurs [ete gasim scuze de-acuma ], dar mai
ales despre cel receptionat de telespectatorii europeni. Mai precis, in sala negativul melodiei reprezentantei noastre s-a auzit foarte slab, iar pe televizoare, vocile fetelor din backing vocals se auzeau foarte puternic, in timp ce vocea Sandei mult mai slab. (Dan Manoliu)

Televiziunea Romana multumeste Sandei Ladosi si trupei sale pentru ca a reprezentat Romania la concursul Eurovision, oferind telespectatorilor nostri posibilitatea de a urmari un spectacol unic. Aprecierea publicului
din Romania se traduce in cifrele de audienta inregistrate de transmisiunea in direct de la Istanbul.

Clasamentul final al concursului Eurovision arata astfel :

1. Ucraina ­ 280 puncte ;
2. Serbia-Muntenegru ­ 263 puncte ;
3. Grecia ­ 252 puncte ;
4. Turcia - 195 puncte ;
5. Cipru - 170 puncte ;
6. Suedia -170 puncte ;
7. Albania -106 puncte ;
8. Germania ­ 93 puncte ;
9. Bosnia Hertegovina ­ 91 puncte ;
10. Spania ­ 87 puncte;
11. Rusia ­ 67 puncte;
12. Malta ­ 50 puncte;
13. Croatia ­ 50 puncte;
14. Macedonia ­ 47 puncte;
15. Franta ­ 40 puncte;
16. Marea Britanie ­ 29 puncte;
17. Polonia ­ 27 puncte;
18. Romania ­ 18 puncte;
19. Islanda ­ 16 puncte;
20. Olanda ­ 11 puncte;
21. Austria ­ 9 puncte;
22. Belgia ­ 7 puncte;
23. Irlanda ­ 7 puncte;
24. Norvegia ­ 3 puncte.

sursa: http://tvr.ro/euroviziune/stiri.php

~~Adela&Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mie mi s-a parut melodia Sandei lipsita de originalitate. Nu īnteleg de ce au trimis-o la Eurovision. Insa mi-a placut ucraineanca. Vad ca īn ultimul timp se pune mare pret in Europa pe influentele folclorice īn muzica. Pacat pt noi, dar poate data vitoare.

PS: mie īmi pare rau ca Franta e īnaintea noastra.

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada34 spune:

...Mie Sanda nu mi-a placut deloc.Era mult mai dragutza aici, in tara, cand si-a prezentat melodia si era imbracata intr-o fustita roz, nu mai retin exact, dar parea dragutza si mai"cu nerv" .Acolo am avut impresia ca i-au redus astia volumul la jumatate in microfon, parca se lupta sa acopere muzica..am fost dezamagita.arata exact ca o vampa si furoul ei nu avea nici o legatura cu melodia pe care o interpreta, asta este clar.

Si bine a spus cineva pe aici, cu "dragostea din tei" cred ca ridicam sala in picioare.

Pacat...

In orice caz, au fost si melodii bune.Unele (putine, dar au fost!) chiar foarte bune.

Asta e.A fost si s-a terminat. slaba reprezentatie. Si dansatorii: pai ma gandeam la un moment dat ca o sa dispara Miss Sanda in incalceala de trupuri, inghesuite acolo, fara nici o legatura cu melodia.
Gata. M-a suparat Eurovizionul asta. Sa speram ca o sa vina si timpuri mai bune.

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Nu pot spune ca melodia sandei a fost mai buna sau mai urata ca ceelelate,clar insa ca treaba asta e tot bazata pe politica..si atunci intreb..ce sens mai are???
Mah..astia din Comunitatea..sunt buni..se dau buni..fac totul ca sa demonstreze asta..ce mai..mari nesimtiti....eu in locul concurentilor roamani nici nu m-as mai duce acolo sa ma fac de kkt!!
Eurovision..un mare fass!!

KORINNA mamika x 2

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bag de seama ca parerule sunt impartite...
Mie nu mi-a placut deloc Sanda Ladosi iar melodia aducea numai cu cea pe care am auzit-o la preselectie. Nu a vorbit o saptamana decat prin semne, tratament cu mire, oua crude etc, dar eu nu am auzit nimic de calitate pe scena.
Or fi fost emotiile...Cine stie...

In schimb melodia Muntenegrului m-a uns la suflet. dupa parerea mea ea trebuia sa castige. Si Ucraina mi-a placut...dar nu era de primul loc.
Asa cum ati scris si voi, notele s-au dat dupa cu totul alte criterii mai putin cel artistic. Cel mai bun exemplu mi se pare Turcia care a avut o balarie de melodie si muream cand auzeam ce note primea.

Asta este. Poate la anul vom fi si noi mai buni, asta daca vom trece de preselectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Stie careva de unde pot sa download-ez cateva din melodiile din concurs? Mai exact a Serbiei, Ucrainei si Greciei?

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Serbia&Muntenegru m-a uns pe suflet, nu ma mai satur sa o ascult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

[quote]Originally posted by Catalin

Cu o asa melodie, cu asa coregrafie si cu costumatia aleasa, este normal sa stam acasa anul viitor...

Castigatoarea mea - piesa din Serbia & Muntenegru.
Pentru cei interesati, iata link-ul catre piesa "Lane moje" a lui Željko Joksimovię:
http://www.rts.co.yu/euro/pesme/lane_moje.mp3

Catalin

Think pink!

Catalin, multumesc din suflet pentru link!!! E o melodie superba, am stat cu sufletul la gura crezand ca vor castiga ei, dar Ukraina (haiosi, de altfel...)are aliate toate republicile din fosta URSS, plus Rusia si Polonia, asa ca nu aveau cum sa nu castige...
Despre a noastra nu am ce sa spun mai mult, ai spus tu foarte bine!
Ma duc sa mai ascult o data Lane moje....

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da, si mie mi-a placut melodia Serbiei !
De Sanda imi pare rau, dar melodia aceea nu-i era potrivita.

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu am votat cu Sarbii si-mi pare tare rau ca nu au castigat. Tot respectul pentru ei si pentru turci ca au avut curajul sa fie originali. De altfel am acasa un CD cu formatia Athena ( cei care au reprezentat Turcia) pe care ii consider haiosi si originali.

Despre Romania, sincer cred ca si-a meritat locul. Nu stiu cum se face ca in fiecare an incercam sa imitam in loc sa mergem cu o melodie care sa ne reprezinte ( sau macar sa ne reprezinte gusturile).

Dincolo de asta m-as fi uitat la grec non-stop !...

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput