Pentru mamele cu vechime ... sarcina cu greturi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Si eu am patit la fel si greturile si varsaturile au durat pana la 4 luni jumate.A fost groaznic, nu suportam nici mirosul de mancare, iar medicul m-a linistit spunandu-mi ca nu tb sa imi fac griji pt.bb pt.ca e f.mic si ii sunt suficiente rezervele mamei(asat pana in sapt.28 cand deja e mare)
Deci, multa rabdare ca trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

si mi-e mi-a fost foarte rau... am pierdut 16 kg in doua saptamani, varsam si apa pe care-o beam si aerul pe care-l respiram. ajunsesem la performanta sa nu mai mananc nimic timp de doua saptamani si sa nu mai beau decat suc acidulat de fructe de o zi, care insa nu-mi era de mare folos la hidratare, nu mai puteam face mai mult de 5 pasi fara sa ma asez, asa ca m-am internat si am facut perfuzii. asta mi-a redat pofta de mancare cat am stat in spital, dupa ce am ajuns acasa am revenit la vechea greata si frica de a manca si bea, asa ca m-am internat din nou dupa o saptamana pentru perfuzii. mi-a fost teama ca asa o s-o tin pana la sfarsitul sarcinii, din fericire am inceput sa-mi revin cam pe la 3 luni jumate si n-am mai avut nici o problema pana la sfarsitul sarcinii. toata lumea ma sfatuia sa renunt la sarcina, ma bucur foarte tare ca nu am facut-o, am un pui minunat. puiutul din burta a dus-o bine, mi-a mancat vitaminele si ce mai aveam eu prin corp, s-a facut de 3,8 kile in final, dar n-ar fi bine ca prietena ta sa astepte sa ajunga in starea mea doar pentru ca doctorita ei sunt simptome normale de sarcina (asa cum mi-a spus mie primul meu doctor, de am stat ca proasta acasa pana n-am mai putut). daca nu poate manca nimic si nici sa se hidrateze, mai bine sa se interneze si sa faca perfuzii. nu e prea placut, dar ...

pupci

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Eu ii recomand prietenei tale perfuziile. Decat sa stea sa se chinuie asa acasa si la serviciu, mai bine se interneaza cateva zile. Eu sunt la a doua sarciana (19 sapt.) si nu a-si fi rezistat nici la prima nici acum fara perfuzii (vomam tot, tot, cu sange si cu dureri f. mari). Am fost internata de cate 3 ori si am facut perfuzii cu vitaminele B1, B2, B6, vit. C, gluconat de calciu si metoclopramid. Dupa 3-4 zile de perfuzii (cate 2-3 litri de solutii perfuzabile) reuseam sa mananc cate ceva. Important e ca am o fetita f. sanatoasa si sarcina de acum decurge normal. Sa nu se sperie prietena ta, daca se straduie sa manance cat de cat (desi e tare greu cand stii ce urmeaza...) si ia vitamine, copilul se dezvolta normal.
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

din pacate si eu am fost la fel pina la 4 luni, am slabit si doctorul era ingrijorat, umblam cu pungi dupamine ca varsam f des! mi-a dat un medicament diclectin, si ma simteam mai bine cu el, dar dupa lungi discutii cu alte mamici m-a apucat frica si n-am mai luat nici un medicament si m-am chinuit in continuare!
traiam cu biscuitii in poseta, peste tot ii aveam cu mine, nu-mi placea nimic, mincam cit sa supravietuiesc. doctorul a zis ca nu-i fac rau copilului, si sa beau multa apa! pe urma prin luna a-4-a au trecut de la sine, copilul se dezvolta normal!
multa rabdare si curaj ptr prietena ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ma alatur si eu celor care au slabit in primele luni (5 kg), si pana la urma am facut un copil de 4 kile, sanatos tun. Asa ca ... multa rabdare, ca o sa treaca si asta.

Cristina

Mergi la inceput